Парфюмни размисли и страсти - 230

• 59 620
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Jollie, малко по-нагоре macadamia е споделила българския сайт, от който поръчва. Simple Smile))

macadamia, не още, че разглеждам и други неща, а картата ми трепери вече. Joy

И аз си мисля, че ще му искат повече на новото парфюмче на ИСЛ.

# 571
  • София
Вярвам, че нивото на темата би трябвало да е минало полемиката "Слепи поръчки" преди милион години от своето развитие.
Всеки да си носи каквото си иска, но нека има някаква доза на търпимост и обективност.

Еххх, не мисля, че "Слепите поръчки" са белег на ниско ниво.

unterdenlinden - нямах това предвид Wink Самия аз поръчвам често на сляпо и го споделих даже преди няколко страници с последния пример - Винс Камуто Оуд. Дори в миналото съм поръчвал парфюм с ясното съзнание, че е много вероятно да е невъзможен за носене сред хора, но любопитството към нещо екзотично е било по-силно от усещането за провал. Че даже научих и приятели, и колеги да поръчват на сляпо, не че се гордея  с това де Smile  Може би не се изказах ясно в мнението си, за което се извинявам.

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 12:02 от Deetron

# 572
  • The Evergreen State
Аз така и не можах да се погодя с Либре, колко пъти го тествах - е, не и не, бутилката ми харесва, обичам марката но този парфюм е твърде далече от моя вкус. Напомня ми на мъжки парфюм и то нескопосан (използва ли се тази дума още Simple Smile), не знам защо моя нос го отхвърли тотално но това е положението.

Тези дни пръскам Valentino Donna. Не го нося често но ми е много скъп на сърцето. Рекламата му също много ми харесва.
Мон Интенз е зареден отдавна тук но дори не си направих труда да го тествам. Имам 30ца от флорал много бавно го използвам, нещо тази лавандулена линия ми писна.

# 573
Поръчах и аз един лосион, много обичам, така че се надявам да ми хареса. Получих и TF от Парфимо, поръчах го на сляпо, но много ми харесва и се радвам, че го поръчах.

# 574
Либре вече е наличен онлайн и по моловете. За който го интересува: https://douglas.bg/yves-saint-laurent-libre-conf-52229

# 575
Днес тествах MetallIque и Lavender Extreme

О,Боже мой!Искам  ги веднага и двата(а дано,ама надали:smiles:)
Нямам никакво желание да ги разчленявам на съставки,толкова са пипнати-точно по Том Фордовски.
Сега ми идва да си продам половината парфюми,за да се сдобия с тия два!
След тези два,нямам  желание ,а не искам да тествам ни Мон,ни Идол,ни Мансера(или както там се пише и изговаря)

# 576
  • Sofia
Наина, къде ги тества? Като ходя да гледам новия Мон, да взема и тея да ги видя. Grinning

# 577
Наина, къде ги тества? Като ходя да гледам новия Мон, да взема и тея да ги видя. Grinning

Приятелка си ги купи от бутика на ЕЛ,някъде до НДК(не съм от София)

# 578
  • София
+1 Мон
Sun, среща в бутика на ЕЛ за тест на извънземните Том Фордове.

# 579
Чакайте намаления за Том Форд. Не се пазарува нищо от магазините им без намаление. Те правят -20% всеки месец задължително. А имат и доста по-големи.

# 580
  • Sofia
chanel19, как да откажа на такова изкушаващо предложение. Stuck Out Tongue Winking Eye

Днес, благодарение на една парфюмна пеперудка Hug, тествах Francesca Dell'Oro - Rubia Sucree - https://www.fragrantica.com/perfume/Francesca-dell-Oro/Rubia-Sucr-e-44109.html

Някой беше написал, че този парфюм е зрял, като по-голям брат/сестра на Voile Confit - съгласна съм и без да познавам втория. При мен доминират лимоновите стружки с джинджифил, леко дървесно. Не ми е толкова сладък, колкото очаквах, а по-скоро сладостта е лек ванилен повей. Усещам го малко като прегорял лимонов бонбон. Grinning

edit: Да си кажа за моята любов Musky Garden. Днес цял ден си го усещам без да съм повтаряла и си тъна в парфюмно блаженство.

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 16:57 от sunattraction

# 581
  • Варна
Бел, много се радвам. Не знаех, иначе идвах това лято два пъти. Heart Eyes Hug
Ако ти изпадне Ла Бел на Жан Пол Готие, който ти препоръча Ковачева  Heart Eyes го вземи, сигурна съм, че много ще ти хареса. А бутилката му е убийствена.

Видях го, разкошна е, да. Единствено ме спира цената. Засега. Wink

Скрит текст:
Как така си идвала, ееех, трябваше да ми звъннеш! Heartpulse

От 01.10 го има в брошурата на магазина в Морска гара Варна, не съм имала круша, не си и спомням дали съм опитвала такъв парфюм, някак са извън полезрението ми плодовите аромати. Но като гледам шишето наистина ми се иска да го имам Simple Smile

Скрит текст:

# 582
Тествах Yves Saint Laurent LIBRE. Зареден е в Сефора The Mall.
Ковачева доста ласкаво се е произнесла за него и не знам защо реших, че ще ми хареса.  Да, ама не.
Моето описание, би било доста крайно и политкоректно ще се въздържа. От мен едно категорично - НЕ! За мен има нещо крайно отблъскващо в него.
Не знам защо, но очаквах съвременен прочит на Y Yves Saint Laurent. https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Y-100.html
Може би се подводох от дизайна на бутилката, която е и единственото нещо, което ми хареса в този парфюм.

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 16:36 от Sysly

# 583
  • София
Брошурата на Doris ме подсеща, да приканя дамите да тестват и новото мъжко Гутие -  с листото на чатала Satisfied Не е твърде сладък, но си носи изкушаваща вкусна кремавост в отлична доза. Би могъл да мине за унисекс(поне за мен).

# 584
Лятото го разглеждах този магазин, капан за туристи с високи цени ми се стори като сравних няколко продукта. Може би трябва да се следят намаленията и промоциите им.

Общи условия

Активация на акаунт