Парфюмни размисли и страсти - 230

• 59 600
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте, поръчах насляпо Guerlain L'Heure Bleue тоалетна вода пълнител за жени, но започнах да се притеснявам дали опаковката има пулверизатор? Някой дали е запознат? Картинката от сайта е следната

# 616
  • на село
Благодарение на съфорумка имах шанс да пробвам Obsession. Аз страстно обичам канела и за мен би бил добър за студено време. Обаче майка ми, на която ще правя подарък, не би си паднала точно по този аромат, така че продължавам да го умувам. Онзи Кензо, който Денси ми предложи, не го намирам никъде (тя ме предупреди), и съм в изходна позиция, обаче имам време.

Кензото /ако е това със златистото шише/ отдавна е спряно от производство. Предполагам че го има някъде в нета, но на баснословни цени. Бях му голям фен, изпръсках няколко опаковки преди да изчезне. Сега имам постоянно Amur, по edt.

# 617
  • Sofia
На снимката се вижда, че има пулверизатор.

# 618
Аз също купих съвсем наскоро Shaghaf Oud. При мен не се усеща ниииищщщооо сладичко, а така ми се искаше Sad Няма ванилия, няма пралин, нито пък роза, камо ли пък някаква захаросана, ядлива или локумена.

Усещам много уд и шафран. Аз лично усещам и някакъв тютюн, тамян, нещо опушено... Много силно изразен арабски характер. Супер мощен в първите два да кажем часа. После постихва, но продължава да се усеща. Няма никакви трансформации или завои при мен в развитието. По-скоро си е константен аромат от началото до края. Не е никак лош честно казано Simple Smile

И като сме на такава вълна, използвам случая да ви питам, мили хора, познавате ли или чували ли сте за турска марка, зовяща се Lelas? Турски парфюми... Имат и уеб страница, но ги няма във фрагрантика.

В един магазин на Витошка за всякакви джунджурийки и боклучета вчера имаше тестери на два техни аромата - Musk и някакъв в черна бутилка, чието име не помня. Пръснах аз черният на кожа и дрехи. И въпреки че имах по-скоро никакви очаквания и дори леки предрасъдъци, мнооого интересно се получи развитието на това черното нещо. През цялото време ми напомняше на нещо познато и все пак имаше и нещо различно. Накрая мисля, че реших, че ми напомня на Дона Ноар...  Ако имате път, пробвайте, задължително. Интересни са много и са на някакви читави цени. А като трайност черният беше 12+ часа, в първите пет от които аз си го усещах сссуууперр отчетливо, което се случва при мен само с Mugler.

Имайте прекрасен ден Simple Smile)

# 619
  • The Evergreen State
Здравейте парфюмни. Донесох два блотера (т.е един блотер и една салфетка) в къщи след разходка. Тествах Cartier Carat и Sisley Izia. Харесвам и двата но Изията е направо разкошна. Аз не си падам много по отявлените рози но тази и розите в Клое ми допадат (после видях че оригиналното Клое и Изия имат една и съща създателка).
Изията я пръснах на кърпичка за почистване на грим, това имаха на щанда на Сисли. След няколко часа престой на масичката всеки път като мина покрай нея Изията излъчва ли излъчва, изключителна проекция и трайност има този парфюм а е лек и ефирен, много качествен продукт. Предполагам и останалите продукти на марката са добри (поне съдейки по цените на кремовете Money ).

# 620
Да, много добри са им шиприте. Аз обаче грам не харесвам Изия, трови ме просто.

# 621
  • The Evergreen State
Да, предполагам че би бил много дразнещ ако не го харесва човек, много е траен, имам чувството че съм си заровила лицето в купа с рози и много лимонови резенчета Smiley.  Понякога в самолетите мокрите кърпи леко напомнят тази миризма, не е сигурно много ласкаво да го сравнявам с това но отваря сензорите и е силно освежителен. За офис би бил подходящ, но ако се пръсне малко в къщи и не се подновява.

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 13:17 от Athena

# 622
  • Бургас
Харесвам Изия аз,е не до степен да го купя,но е хубав парфюм.Трайността му също е доста прилична върху мен.

# 623
Здравейте парфюмчета Simple Smile. Искам да питам нещичко за Crystal noir - Versace. Поръчах си го от Англия да ми го донесат и го чаках с огромно нетърпение, обаче се оказа изключително нетраен. Пръскаш се, много бързо изчезва първоначалния аромат и след час, едва се долавя. Изобщо, за да разбере човек, че съм се пръскала с това, трябва да се "навре" буквално в мен. Четох доста мнения, че бил много траен и т.н, но при мен изобщо не е така. Какво съм си купила.....😤 , че и по-скъпо струва в Англия и нарочно оттам го взех, за да съм сигурна... Sad

# 624
Изключително траен и прилепчив ми е.

# 625
Здравейте парфюмни. Донесох два блотера (т.е един блотер и една салфетка) в къщи след разходка. Тествах Cartier Carat и Sisley Izia. Харесвам и двата но Изията е направо разкошна. Аз не си падам много по отявлените рози но тази и розите в Клое ми допадат (после видях че оригиналното Клое и Изия имат една и съща създателка).
Изията я пръснах на кърпичка за почистване на грим, това имаха на щанда на Сисли. След няколко часа престой на масичката всеки път като мина покрай нея Изията излъчва ли излъчва, изключителна проекция и трайност има този парфюм а е лек и ефирен, много качествен продукт. Предполагам и останалите продукти на марката са добри (поне съдейки по цените на кремовете Money ).

Харесвам Изия много и даже си го купих това лято. Според мен му мина сезона обаче, за мен е подходящ за пролет-лято.  Soir de Lune ми е фаворит от парфюмите на Sisley, а и един от любимите ми парфюми въобще.

# 626
Crystal Noir ако е парфюмна вода, а не тоалетна, няма отмирисване. Буквално. Пословично траен аромат е.

Аз пак да питам , Lelas марка някой познава ли??

# 627
И тоалетната вода е страшно трайна над 12 часа.

# 628
Много траен аромат е crystal noir,имам edt и edp и двата са с еднакво огромна трайност.На кожа ги усещам по цял ден,долавят се и след душ понякога,на коса и дрехи седи с дни.

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 14:36 от renji

# 629
  • СОФИЯ
Така и не успях да тествам Изия  Sad
Има ли го вече във физически магазин?
Имам парфюмната вода на Crystal noir - Versace
Изключително траен.
Дано няма нова версия....некачествена...

Общи условия

Активация на акаунт