Радостта ми е голяма, аз съм вече ЮЛСКА мама!

• 14 874
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Zdraveite,

Na 12.07. se rodi dashteria mi Ema. Chetsito na vsichki maicheta ot ulskia otbor Simple Smile

# 106
Честито бебче на Валче!Да ти е живо и здраво детенцето!
 smile3525 newsm07 newsm18
Дано детенцето на Крис се оправи бързо и вече болестите да го подминават!
 newsm17 newsm17 newsm17
Успех на раждащите !

# 107
Честито на мама daniela77 за бебе Кристиян! Дано първоначалните проблеми вече да са отминали и да започнат да се кърмят отново!

Честито бебе Ема на попова! Да е здрава, умна и щастлива!

Честито бебе Георги на мама BuNNy! Да е жив и здрав и много щастлив!

Честито на мама valche за бебе Ема! Много здраве и щастие!

amerie, добре дошла! Снимката на Киара нещо не се е показала, сложи я още един път, когато имаш време. Дано успеете и вие да се върнете към кърменето, представям си какво мъчение е да храниш с помпа и шише всеки път. Hug

sugar_lady, добре дошла и ти! Желая ти бързо възстановяване и много леко гледане на бебка! Hug

merry_lu, гледай да мислиш позитивно, от предварителни притеснения няма полза. Naughty

jorjito, успех и леко раждане, явно скоро ще е! Heart Eyes

Да ви кажа, че Ели не е родила още, всеки ден чете, но се инати и не иска да пише.  Laughing Поздравява всички майки с бебета и каза, да чакаме другата седмица от нея новини за бебе!

Стискам силно палци на малкия Павел на Крисс77 да се пребори с трудностите и да е здрав и много скоро да си отиде в къщи с мама! Hug Praynig

# 108
Наде, аз чак сега се загледах в твоето тикерче и видях , че остават 12 дена - а нали сме на една дата!!!В последните 2-3 дена ми е едно такова никакво и изобщо сякаш бях забравила да броя дните.Оле, колко малко остана - тя Жоржито май ще ни изпревари .
Стискам и палци.

# 109
  • Варна
Честита дъщеричка Ема на мама Valche!
  ura newsm07  uraмного здраве и усмивки
Наде,Дай Боже да е скоро Praynig
Fiona,нямам нищо напротив да ви изпреваря Heart Eyes
 hahahaаз съм седмаче и съм припряна,но засега освен тапата нямам други признаци.то май при всеки е различно,така че не се знае.....може някоя от вас да ме превари Party
целувки lovekiss

# 110
  • София
Ох, колко хубаво, бебче след бебче, да са ви живи и здрави  bouquet, дано и ние останалите скоро да се запишем със здрави бебчета Praynig  ylinfant
На мама Крисс77 и нейното бебче- стискам палци всичко да е ок Praynig
Имах болки през нощта и през деня имах, но нищо. Утре отиваме на дълга разходка пък....то ще се чуе  newsm44
Лека нощ мамчета

Ааааа, още веднъж хиляди благодарности за милите пожелания за рожденният ми ден Hug

# 111
Диди81 си има момченце-Алекс newsm44
Родила е днес към 10 4аса с операция.

Да им е жив и здрав малкия бебок за радост на мама и тате  bouquet

# 112
  • Варна
ееееееееееееее най-накрая Party
Честит син Алекс на Didi81да им е жив и здрав и да порасне голяяяяяям юнак  smile3504

# 113
Най-сетне!!!Диди, честито!!!
Да порасне голям и послушен и да не бъде такова инатче- като сега да не иска да излиза!
 newsm07 Tada
Жоржито, само да не стане да преносвам smile3532 че ще падне голям смях, иначе още 12 дена- то му се вижда края!

# 114
newsm81  bigdance2  ura Tada newsm18ЧЕСТИТО МАЛКО МОМЧЕНЦЕ НА МАМ ДИДКА- С НАЙ-ХУБАВИ ПОЖЕЛАНИЯ ОТ МЕН newsm51  love001  love001

# 115
Честити бебчета, прекрасни мамчета! Бъдете благословенни и много, много щастливи!
  Hug

Извинете, че не честитя поименно, но малкия тамън заспа и ще се опитам и аз малко да подремна до следващото хранене. Мечо Пух, и ние сме така - постоянно на цица. Всички ме стресират, че кърмата ми не била добра, детето не се нахранвало, да съм се доизцеждала и да давам от шише. Но аз нали съм си тъпо и упорито теле - не, та не! Та по този повод за нас няма ден, няма нощ, но силно се надявам да го израстем този период.

Стискам палци на Крис!!!!! Всичко ще е наред, вярвам в това! При нас имаше същия проблем - кръвна несъвместимост, много силна жълтеница и опасност от кръвопреливане, но всичко се оправи, слава Богу!  Praynig

Целувки на всички мамита и "бебита", а на бременлийките - лека, безаварийна и бебеносна!   bouquet

# 116
Момичета, на 12. 07. се е родил бебо Самуил на мама Бибошка. Юнакът тежи 3700 гр и е дълъг 51 см.
Мама Бибошка е добре. Малко трудно е било раждането и бебо сега е малко в кувьоз, но днес е получила добри новини. Дай Боже да е здравичък и да се оправи бързо, бързо и да ги изпишат скоро Praynig Бебко го хранят с кърмица от мама Wink тя цеди без проблем Grinning
Утре или вдругиден ще се чуем с нея и ще ви съобщавам новини Hug
Цунки на коремчетата на тези, които са 2 в 1, а на вече мамите - спокойна и сънна нощ Heart Eyes

# 117
  • Варна
направо им изтървах края Joyвсеки път като погледна и хоп ново бебче Party Party Party
Честит бебешок на мама Бибошка
Господ здраве да дава на малката душица Praynigи скоро да се гушкат в къщи

# 118
  • на правилното място, в точното време
Цитат
направо им изтървах края 35всеки път като погледна и хоп ново бебче Party Party Party
   jorjito  и аз така. Направо се обърквам от многото бебочета.
  Честити рожби на всички родили мами.  bouquet  bouquet  bouquet Бъдете много щастливи с подаръците, които сте получили. Много здраве желая на вас , бебчетата ви и щастливите татковци!
   На мам Крис и мама Бибошка кураж и успех момичета! Всичко ще е наред с малките ви съкровища. Това с жълтеницата си е наистина сериозно, но не е страшно. Оправя се, дори и да се наложи преливане на кръв! Важно е бебко да е добре. На неродилите мами, спокойна вечер и леко раждане, като тръгнете  Wink
  На кърмещите- успех тази нощ,мами! breastfeeding breastfeeding

# 119
           Здравейте и от мен!

Първо честито на всички юлски мами и техните хубави бебоци. Да са ви живи и здрави и много щастие и радост да ви носят.. Laughing

А сега да се похваля и аз..  Simple Smile На 10.07 се роди второто ми детенце - един юнак 3300г и 50 см. Казва се Лъчезар. Сега се мъча да вляза в ритъм с двамата юнака в къщи  Rolling Eyes ама хич не е лесно..

Общи условия

Активация на акаунт