Радостта ми е голяма, аз съм вече ЮЛСКА мама!

• 14 743
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Здравейте милички!искам да споделя с вас че снощи ми падна тапата. #Crazyили поне части ат нея.абе май скоро ще се ражда newsm78
искам да папитам раждалите мами.като ви падна тапата след колко време родихте?и тя тая тапа колко време се изтича?че тато е почнала от снощи и по малко по малко,че докога незнам.да не вземат сега да ми езтекат водите че имам излизане Crossing Arms
моя док ми каза че като падне тапата до 72часа раждаш ама знам ли?като че ли на вас повече ви вярвам.моля ви за отговори Praynig

искам също така да ви почерпя за рожденния ден на моя тати.  party023 beer Popcorn cook cook
че ако не бяха те с майка..................
целувам ви всички.моля отговорете Praynig Praynig Praynig

# 91
Смели нови майчета, POPOVA и DANIELA77, да са ви честити малките съкровища Hug
Много спокойни и щастливи дни и нощи желая на вас и гордите татковци!

Аз, такова, да се оплача от роднини и приятели..., абе не ме оставят да дишам спокойно, всички били притеснени и звънят ли звънят, айде бе още ли не си родила, ееееееее #2gunfire
а най-упорита в това отношение е собствената ми майка; вечер не спяла да мисли как точно и кога ще родя Shocked това майките не са като хората и това си е Mr. Green

иначе, аз съм с маса подготвителни контракции от доста време; толкова много (къде безболезнени, къде доста болезнени), че сигурно съм най-подготвената за раждане в радиус от десетина километра Joy
предната вечер изкарах четири часа на болки през двадесет минути и си викам аха, почва се, а на сутринта се събуждам, все едно нищо не е било ooooh!; само дето след поредната безсъница на другия ден съм като призрак и едва се нося... та, сериалът продължава Laughing

видях по-нагоре, че обсъждате ражданията вече, та ми се прииска да успокоя все още чакащите мами - мили момичета, при всяка от нас раждането ще си е строго индивидуално, повярвайте; аз дори не очаквам това ми раждане да е като предишното Wink тогава ме плашеха, че като първескиня съм щяла да се мъча 15-20 часа, а да ви кажа, че същинските болезнени контракции ми се случваха 3 часа, като дъщеря ми се роди за 5 минути и след три напъна, с лека епизиотомия защото главичката й беше много високо разположена; само месец - два след раждането вече се чувствах готова за още едно такова; израстването и отглеждането след това на новия човек се оказа по-трудно, но мама и тати се справят с всичко Hug

Асенце, ти си златото на този форум юлски, така да знаеш Heart Eyes
толкова полезни и безценни съвети не съм виждала никой да раздава просто така, от сърце
как да ти се отблагодаряваме незнам; сигурно ще си най-щастлива, ако всички тук кърмим дечицата си и им осигурим тоя несравним старт в живота; навестявай ни винаги когато ти остане време, тук все ще има някой, който се нуждае от съвета ти  bouquet Hug

# 92
jorjito, моята тапа се влачеше 2 дни. На втория ден вечерта започнаха да ми изтичат водите и родих. Леко раждане ти желая и кураж! Peace

# 93
sugar_lady честито ти едро бебенце  #Crazy Живо и здраво да ви е! Ох милата големи мъки.До мен раждаше едно момиче на същият хал.Накрая я оперираха.Ми то все едно раждаш и нормално и секцио.Скорощно възстановяване.  Hug

Честити бебета на Даниела и Попова! Да са им кротички и послушни!

Асе хиляди благодарности и от мен за подкрепата ти  smile3525

Мечо пух трябва и аз да съм по-настоятелна и да го мъча без зърната  newsm78

Днес ни падна пъпчето  newsm44

# 94
Честито на Даниела и на Попова! ДА са здрави и много послушни бебчетата и бързо възстановяване на мамите!
  bigdance2  bigdance2 newsm30 newsm30
Добре дошли! на всички завърнали се мами!Успешно справяне с мъничетата.
На тези мами, коитто имат някакви  проблеми с храненето или с друго- успех момичета!С търпение и воля  всичко ще се оправи.
И аз снощи имах подготвителни на по 20 мин, после станаха на по 15, но заспах и сега съм добре.

# 95
                               PartyЗдравейте и честито на всички мами, да са ви живи и здрави бебчета.
Намесвам се във вашата сладка тема за да ви кажа, че вчера 14 юли мама BuNNy роди едно хубаво голямо момченце   stork-boy ГЕОРГИ smile3525 3.800 кг. Подробности очаквайте от нея като се приберат с бебо вкъщи. Леко раждане на останалите мами Two Hearts

Това е пуснато в старата тема и се разтревожих, че някой няма да го види...

Честито на всички нови мами!

Сега нямам време за повече писане и пожелания, но обещавам, живот и здраве, в понеделник да се отчета.

Целувки!

# 96
Честито бебе Гого на Бъни! Бързо възстановяване на всички новородили   Heart Eyes
Ели ти тук ли си мила? Леко и на теб  Heart Eyes

# 97
# 98
НЕКА И АЗ ДА ЧЕСТИТЯ НА СТАНАЛИТЕ МАМИ- ПОПОВА И БЪНИ-с която между другото сме на един и същ термин! smile3525е . Аз все още съм 2 в1 . Днес ще ми донесат кошарката-ще има еуфория покрай нея newsm62

# 99
Здравейте мили майчета!

Разбрах за трагедията сред вашите редици, за което много съжялавам!
Моите искрени съболезнованея на Делукс, за огромната загуба! Желая ти мила много сили, да изживееш мъката и скоро пак да си сред нашите редици!

# 100
Честито на мама Бъни! Да и е живо и здраво детенцето!
  bigdance2 newsm07

# 101
 Момичета искам да ви споделя моите тревоги и на kriss77.

kriss77 роди в понеделник/10.07/. Бебчето тогава бе на кислородна маска, изписаха ги в четвъртък и днес/събота/ трябвяше да ги приемат в терапията в гр.Варна. Пафката едва е реагирал сутринта. Прекарва много тежка жълтеница миличкия.
 В терапията отново е бил на кислородна маска и преливане на глюкоза. Ококорил си е вече очичките и са му чули гласеца.
 Но ако не се оправи душичката ще му правят кръвен обмен т.е ще му преливат чужда кръв на мястото на неговата.

Милички стискайте палци Пафи да се оправи по-бързо и да няма нужда от сложни терапии Praynig Cry

# 102
  bouquet  bouquet  bouquet Честито на новите майчета за бебчетата им! Вече наистина не мога да ги преброя!
Надявам се бебчетата на всички ни да са живи и здрави, а тези които нещо не са добре, бързо-бързо да се оправят за да радват семействата си!
А че трудности ще има - това ще трябва да го приемем и да се наслаждаваме на всеки миг с бебчетата си!
Лека и прохладна вечер на всички!

# 103
  • Варна
Честито бебе Гого на мама BuNNy
да е много здрав и послушен Tada newsm07

Дано всичко с Kriss77 и бебчето и да се оправи.Господ да е с тях Praynig

моята тапа продължава да си "пада"ам болки нъц newsm78докога ли така?

# 104
 Praynig всичко да е наред с мъника на Kriss77

Честито бебче на мама Бъни! Да и е жив и здрав и много да ви радва   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт