Отговори
Здравейте, пише ви майка на момче на 16 години, от град Сливен - около юни месец 2019 година му намерих топче под ухото, зад челюстта. Започна се лутане по доктори като всеки ни препращаше към друг специалист, ходихме в Сливен, София, Пловдив и накрая стигнахме до Варна при професор Тончев, който потвърди диагнозата плеоморфен аденом. Влезе в положение и ни приеха още следващия ден, направихме скенер, ехограф, кръвни изследвания. На скенера се потвърди, че аденомът е с 4 см диаметър и е много лошо разположен - от двете страни на жлезата. Професорът се зае и операцията протече успешно, лицевият нерв не беше засегнат и нямаше никакви поражения, макар че цялата жлеза бе отстранена.  След около 7 дни шевовете бяха махнати, а вече белег почти няма, без да сме го мазали с нищо. Операцията беше извършена прецизно и професионално, за което сме много благодарни на професора и екипа му!

# 1
Той е невероятен хирург. На дъщеря ми отстрани киста от устната.

# 2
Много е добър, да е жив и здрав! И аз имам успешна операция при него.  Peace

# 3
Искам да попитам някой имал ли е проблем при преглъщане на слюнка с диагноза преоморфен аденом , и изобщо нещо подсказва ли за тази болест?

Общи условия

Активация на акаунт