Отговори
# 615
По темата със лоши СГ, знам, че билката бабини зъби помага много. Има го и във вид на капсули - трибестан. От него се вдига тестостеронът и либидото Simple Smile Поне е билка и не вреди чак толкова на организма. А пък аз  в месеца преди миседа пих друга билка - грамотрън, която пък уж има ефект в/у безплодието. От 2 години опити, точно в този месец забременях, вярно, че неуспешно ама ...
Елислава, благодаря за крема, купих си го веднага и почнах да се мажа Wink
Miss delicate, ако са ти били Хоримон, то фуликула би трябвало да се пукне след 36 часа, та действайте и след тях Simple Smile

# 616
  • София/Севлиево
Аз пък днес си взех чай с малинови листа(не е само с тях,но такъв открих) и го почнах да видим как ще ми се отрази.Ще потърся и чист ,но като се оправи дребен и тръгне на училище,че е малко болен и ми е голяма мъка да го мъкна насам-натам с мен.

# 617
  • Dope Reach
И аз си взех малинови листа, още ме е домързяло да си правя чай, засега съм на бял равнец сутрин и вечер.
Но пък доста различни мнения има в нета относно може или не да се пие по време на бременност. В една статия пише, че чудесно балансира хормоните и дарява майката и бебето с нужните витамини, в друга, че може да предизвика преждевременно раждане... Луда работа.
Момичета, чудно ми е как една жена решава да има дете, забременява скоро след това, износва и ражда без проблем. Знам, че това е нормалният ход на нещата, но предвид всички проблеми и това, което ми се случи, за мен това е... ненормално. Трудно ми побира главата как се случва толкова лесно. Честичко го мисля и ми става криво, особено знаейки, че част от тези жени не го планират, а най-лошото - че част от тях не го желаят. Днес ми беше хубав ден, не знам защо мрънкам...

# 618
Rochellka, това са нормални чувства, приеми ги, дишай и вярвай, че утре ще бъде един по-цветен и хубав ден, и мрънкането и тъгата ще преминат.

Сетих се да ви разкажа за една моя много близка жена и спирам с постовете за малко, да не досадя.
Та значи тя и мъжът й са от 10 г. заедно и сега забременя. Яд ме е, че съм се изпускала, че правим опити по график, ходим на доктори и пр., демек че нещо не става. А реално, нашата връзка е по-кратка от тяхната и от по-скоро живеем заедно. Споменавала съм й ако има нужда от съдействие за клиника, за съвет, че може да разчита на мен, но тя винаги си е мълчала по въпроса. И сега, като ми съобщаваше новината,  ми каза, че едва ли не първия месец, в който не са се пазели и са решили да "работят" за бебе, се е случило, от един единствен опит, от първия опит.  Чудо, разбирате ли. Пропуснах да спомена, че живеят заедно от поне 7 години. Тоест, излиза, че за всички тези 7 години те са се пазили?? I don`t believe it. Лъже гадината. И което още по-тъпо - на всеки разговор вече ми пожелава и при нас да станат нещата. От сърце.

Това е чувството да се разголиш пред някого и после да изядеш дървото, затова вече само анонимно ...Wink

# 619
Е, хубава работа, с мъжа ми сме заедно от 12 години, от които 9 сме се пазили. Какво странно има, че чак да лъже жената, обвинения и изводи

# 620
И за мен все е било нелогично как някои двойки са от близо 10 години заедно, а се пазят. Не съм го вярвала, обаче е факт, че има такива.
И ние имаме такива в компанията и аз съм мислела, че щом са от толкова време заедно, а нямат деца, значи автоматично не става. Истината е, че не всеки иска да има деца преди 30 например.
Може и да не лъже - няма как да знаем, някои хора не желаят да споделят през какво са минали. Не всички са като мен да обясняват колко трудно е станало и как са се мъчили - много искат да запазят това в тайна от другите Simple Smile

Рочелка, а замисляла ли си се как така да виждаш , да чуваш , да можеш да ходиш и да си здрав е най-естественото нещо на света, но много хора не могат да се похвалят с това?!
И аз съм се чудила как така аджеба при мене не става, а всъщност това е най-естественото нещо в света? Много ми е докривявало, ама като се замисля - не съм чак такава страдалчица в сравнение с други хора с по-големи проблеми и поредни ин витро опити.. 🤭

# 621
Извинявам се, ако някой неволно съм засегнала. Винаги се получава така, като не си меря приказките, а все пак всяко крайно мнение в обществен форум може да има негативен отзвук.

В конкретния случай имам усещането, подкрепено и с информация от трети лица, че тя не беше откровена с мен. Нито че беше деликатна спрямо ситуацията, в която знае, че се намирам. Няма да изпадам в повече подробности, не е нужно.
Дано да греша , не го изключвам и може би бях твърде рязка. Но със сигурност не греша , че има такива хора - които се възползват от слабостите ни и нараняват , водени от уж добри намерения .

Извинявам се още веднъж на всички, лека вечер.

# 622
Сънче, и ние сме от сто години заедно, но чак миналата спряхме да се пазим.
Детето не винаги е част от плановете. Simple Smile
И на мен нетактични хора са ме питали дали не става?! Или пък съжалителното „Ще ви даде и на вас Господ”
П.П. Кийпче, никого не си засегнала. Разни хора - разни идеали.
На мен пък ми е странно, как след няколко месечна връзка, някои двойки се наемат да създават живот, а още не се познават самите те.
П.П. 2 Ние сме от 12 години „гаджосани”, от 8 живеем заедно, от миналата не се пазим. Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 19:44 от Re-Born

# 623
И аз да се намеся- с ММ сме заедмо над 7 години, женени от половин година и спряхме да се пазим след сватбата.

# 624
Ро, това и аз си го мисля. Обаче като знам на мен колко неща са ми дадени или се получават с лекота и, че отстрани това си е за звиждане, смятам, че всеки от нас иска, това, което няма. Трябва да си научим сами собствените уроци и препядствията по пътя са за това.
Фейт, не смятам, че си крайна. Ти си близко до тези хора и сигурно виждаш повече неща, от тези, които загатна. А че има двойки, които се пазят и не бързат за деца е факт. Но всеки си знае най-добре какво иска.

# 625
Аз се включвам по темата за листата от малини, пиех ги на чай, купих си ги от най обикновенна билкова аптека, НО аз ги пиех от края на 8 месец и в 9 месец докато бях бременна, с цел подобряване тонуса на матката, по ефикасни контракции и като цяло по бързо раждане. Имаше този ефект, не знам дали само от тях, защото и други неща правих. От страх да не предизвикам раждане започнах последната седмица на 8 месец. Та не знам дали са удачни по време на ранна Б Thinking Може би са полезни за матката, но да се спре веднага щом се види + тест....

# 626
  • Dope Reach
Е, това последното е жестоко, Меги, аз си мислих, че нетактичните питанки са too much. Confused
И ние сме заедно от 12 години, също като Бъндълчето се пазихме 9. Логично е да не искаме деца още от началото, аз бяах 10-ти, той - 11ти клас. Grinning Та, да завършим, после университет, после пък работа да намерим, малко да се установим, да спечелим някой лев... И годинките минават.
Съншайнче, и за тези неща си мисля. Не съм в най-кофти ситуацията, но нямаше да ми е толкова кофти, ако не бях загубила детенцето си. Много са ми шарени емоциите.
Диде, наясно съм, че има доста неща, които имам, а другите нямат. Вероятно на тях им е кофти заради това и едва ли не са изпитвали някаква завист, но аз не съм го осъзнавала...
Ив, на едно място пишеше, че постепенно трябва да се увеличават чашите през бременноста - 1 чаша през първи триместър, 2 през втория и 3 през третия. Без да искам написах семестър, кой за каквото си мисли... Joy

# 627
Добър вечер лейдис 🤗 !
Първо , честито на дамите с инсеминациите ! Направо честито , защото силно вярвам ,че са се получили нещата ! 😚
На тези , които са за тест желая успех, дано да видите 2-те чертички и да се похвалите! 🍀🤞
На тези с лелките пожелавам това да са последните лелки през следващите 9 месеца,  и не губете кураж следващия тираж ! ❤
Аз си ви чета , но нямам време да се включа,  имаме гости и във вкъщи е пълен хаос .
Аз и преди съм писала , че имам една "приятелка" , която уж се е пазила а пък сега е в 5-ти месец . Аз пък малоумната съм тръгнала да обяснявам на всички , какви лекарства пия  , каква ми е диагнозата , че много искаме бебе с ММ  и т.н . И един прекрасен ден при мен идва една не много близка жена и ми казва "-Моята дъщеря се омъжи и на първия месец забременя , ти не си ли бременна вече , казаха ми ,че не може да имате бебе , познавам една жена,  която дава билки  за това ако искаш мога да те свържа с нея. " Направих се ,че не я чух и си тръгнах по пътя . Затова сега не казвам на никого през какво преминавам и когато някой ме пита му отговарям, че пия противозачатъчни и не искам да забременявам поне до март .
Знам ,че дори това обяснение им е много ,но да не се питат повече защо нямам бебе . Някои жени не обичат да споделят личния си живот и според мен това е много правилно , колкото по-малко знаят , толкова по-добре . Не искам никой да ме съжалява и когато минавам да си шушукат "-Ей грехота за момичето още не може да си има деца." Моето бебе ме чака някъде във времето , сигурно сега не е момента .

# 628
Здравейте и от мен! Simple Smile
От доста време съм потребител на форума, но от няколко месеца съм по-активна, а сега намерих и тази темичка.
Накратко за мен, на 33 години съм и за жалост с една неуспешна бременност завършила в 6гс.
От този месец подновихме опитите. Днес ми е 22ри ден и отидох да пусна прогестерон по съвет на моя гинеколог.
Не ми издържаха нервите и реших, че така и така давам кръв, ще пусна и ЧХГ.  Стойността е <0,1. Sad
Питах лаборантката и тя ми каза, че винаги имало шанс, но в повечето случаи при наличие н бременност стойностите на този ден били поне 3-4-5.  А аз имах тайни надежди, че ще стане, защото след аборт уж се забременявало по-лесно.
Първият път забременях на 6ти - 7ми опит и големият ми страх е, че повече няма да се получи естествено.
Ще следя темата с интерес. Simple Smile Успех на всички!

# 629
Galeona, добре си дошла тук 😊
Стари познайници сме с теб Wink
Радвам се да те видя в тази положителна темичка. На мен ми е отдушник и много ми помага.
Пожелавам ти максимално бързо да забременееш и да ти е на късмет. 💜

Общи условия

Активация на акаунт