Всичко за всички марки гел лакове - 26

• 44 526
  • 768
  •   1
Отговори
# 540
  • Paris, France
И аз ти симпатизирам, Honey, обаче няма седмица, в която някой да не ми пише на лични с отделен от ръчкане нокът, препилване и даже нараняване на матрицата. Давам за пример принцесата, защото тя е споделяла и тук, публично. Ти ползуваш електрическа пила, имаш нужните приставки, свикнала си, имаш набита ръка и вероятно си и формално обучена (карала си някакъв курс). Някои хора могат да си оправят слабата ръка със силната, но други не. Уважавам методът ти и както виждаш не го оспорвам, но се чувствам длъжна да предупредя. Определено не е за всеки и риск винаги има, особено с нова пила върху собствена, слаба ръка.

над, трябваше да споменеш карето, че се изприщвам като чета за китайски лак  без каре.

Герита, изрежи до дъно, полирай, ако са рошави и мажи с масло. Оцетът ги прави твърди, но ако са тънки се чупят. Може оцет чак след седмица. Мажи с масла.

Безобидна - всякакъв оцет може. Няма значение какъв е. Аз ползувам изкуственяка с 8% оцет а киселина, защото е прозрачен и евтин. С него кисна тенджерите.

# 541
  • София

над, трябваше да споменеш карето, че се изприщвам като чета за китайски лак  без каре.

Нали писах с основа ОПИ - ProHealth, къде видя китайски лак на гол нокът  newsm78

Аз бягам от китайските основи. С цветните гелове и топове нямам проблем, има страхотни попадения сред тях!

Ако някой е намерил не китайски, заместител на отлепващата  база на Алесандро да пише, ще го тествам с удоволствие.

# 542
  • София
Наде, на мен белещата се база на Kodi, върху полиран нокът и фрешер ми държи повече, отколкото Алесандро със или без каре. Пробвала ли си?

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 15:47 от Майка Зайка

# 543
  • Русе/Germany
Бейбидрийм, хубави са лампите, която и да си избрала. Тази не снимката, дето я водят 80 вата, с 45 лампи вътре, дето е на снимката ли купи? Или някоя с 36 лампи? И двете изпичат идеално. Само дано си писала на продавача да я тества и да прати евро щепсел. Не се притеснявай!
Да, точно тази от снимката съм поръчала Simple Smile
Благодаря за отговора! Flowers Bouquet
Ще му пиша да я тества. Те са 3 еднакви с разлика щепселите, та съм си цъкнала на EU щепсел.
Моята е с малко лампи и въпреки, че ми изпича все гледам да нагласа ноктите, че да са хубаво под светлината, има места без лампи и т.н, та реших с повече лампи да е и да си спестя това гледане в лампата постоянно.

# 544
  • София
Наде, на мен белещата се база на Kodi, върху полиран нокът и фрешер ми държи повече, отколкото Алесандро с и без каре. Пробвала ли си?

За съхнещата на въздух ли става дума? Не знаех, че има и друга  newsm78

Я дай технология на слагане, при мен тя не дъжи изобщо.
Ето какво се получава след ден, носене Simple Smile

# 545
  • София
Наде, на мен белещата се база на Kodi, върху полиран нокът и фрешер ми държи повече, отколкото Алесандро с и без каре. Пробвала ли си?

Скрит текст:

Съхнещата, да, но без каре отдолу. С каре и на мен ми падат така на 2ри, 3 ти ден. Полирам, фрешер, база, рейнфорс, цвят, цвят, топ. Понякога рейнфорса и над цвета съм слагала.

От това клипче, като рейфорса от мене Simple Smile https://www.youtube.com/watch?v=w9eazHnGjlo

# 546
И аз ти симпатизирам, Honey, обаче няма седмица, в която някой да не ми пише на лични с отделен от ръчкане нокът, препилване и даже нараняване на матрицата. Давам за пример принцесата, защото тя е споделяла и тук, публично. Ти ползуваш електрическа пила, имаш нужните приставки, свикнала си, имаш набита ръка и вероятно си и формално обучена (карала си някакъв курс). Някои хора могат да си оправят слабата ръка със силната, но други не. Уважавам методът ти и както виждаш не го оспорвам, но се чувствам длъжна да предупредя. Определено не е за всеки и риск винаги има, особено с нова пила върху собствена, слаба ръка.
Така е, не е за всеки. Трябва да се внимава. През годините съм била свидетел на какво ли не, нокти в окаяно състояние заради грешно боравене с пили. Да не говорим, че съм виждала и много такива изпълнения от маникюристки.
По-лесния вариант на метода със свалянето с пилене при начинаещи е да се използва ръчна пила, не електрическа. Така имаш много повече контрол над движението и натиска. По-лесно е и за слабата ръка. Не пречи да пробва, стига наистина да внимава и да не пили повече от нужното.
Това, което имах предвид в поста си е че не е грешен метода, а техниката. Извинявай ако е прозвучало по друг начин.

# 547
  • София

Скрит текст:

Съхнещата, да, но без каре отдолу. С каре и на мен ми падат така на 2ри, 3 ти ден. Полирам, фрешер, база, рейнфорс, цвят, цвят, топ. Понякога рейнфорса и над цвета съм слагала.

От това клипче, като рейфорса от мене Simple Smile https://www.youtube.com/watch?v=w9eazHnGjlo

Нанесено без рейнфорс при мен се бели след 1 ден носене. Каре под съхнеща на въздух база не слагам, то тя самата е каре. Ще пробвам с рейнфорс и ще докладвам  Mr. Green

# 548
  • Paris, France
На мене съхнещите на въздух белещи се бази ми падат бързо, дори без каре.

nad, ей тази доста я похвалиха. Седяла за световно. Тези, на които Стриплак ме им седи пишат, че са по-доволни от тази, но и тя не седи на всеки без гимнастики. Рядка била. За по-лесно белене я слагат на 2 слоя. 1 Мин в Сън1. Става и за топ, но мек и има лепкав слой:

https://www.amazon.fr/Nailfun-Base-Peel-d%C3%A9houssable-abl%C3% … =pla-612194148642

Смятам да я поръчам и ще се отчета.

Honey, по принцип си абсолюттно права, но новаци трябва много да внимават и е добре да ги посплашим Laughing Преди няма и година практикуваща маникюристка се оплака от окепазяване на дясна ръка тук..Карала е курсовете за електрическа пила, ама с дясната ръка.

Базата не се вижда и аз не усещам база ли пиля или нокът. С каучуковите е различно.

Ох, отвратително ми е да пиля ръчно или друг да ми пили гела. Боли ме.

# 549
Здравейте, Невена, може ли един въпрос (като искам да уточня, че четох много от вашата информация за белеща база), само искам да уточня: понеже нямам ултрабонд, може ли по свободния край да нанеса праймър - ще свърши ли същата работа и рейнфорса мога ли да заменя с Liquid Hard gel на Блускай?

# 550
  • Варна
А защо китайски бази без каре не? Заради състава ли?
А щом съхнещата на въздух на Kodi играе роля на каре /ако правилно съм разбрала /, става ли вместо обикновен лак да се нанесе6тя като каре и отгоре друга белеща UV.

# 551
Въпрос за каучуковата база на Коди: от известно време се образува някакво задебеление от по-гъста база на четката. Дали е приключила курса и да я хвърлям?

# 552
  • София
Въпрос за каучуковата база на Коди: от известно време се образува някакво задебеление от по-гъста база на четката. Дали е приключила курса и да я хвърлям?

Държала си четката на слънце, ако можеш да я изчистиш си я използвай, ако ли не, действай с друга четка.

Базата на Коди, бързо се разваля, може и наистина да и е свършил периода на експлоатация Simple Smile

# 553
Не, не съм.
Благодаря. Да разбирам, че не е развалена и мога да я ползвам? Май трябваше да я снимам преди да я почистя.

# 554
  • София
Не, не съм.
Благодаря. Да разбирам, че не е развалена и мога да я ползвам? Май трябваше да я снимам преди да я почистя.

Кога си я отворила? Преди да я изхвърлиш я остави на парното да се затопли хубаво, ако все още е гъсто, я хвърляй.

Миналата година бях зарязала кутия с гелове на вилата, от студеното всички бяха като гума, след хубаво затопляне на конвектора за 1-2мин(той грее силно), бяха като нови. Геловете, за разлика от лаковете не понасят студ.

Общи условия

Активация на акаунт