Всичко за всички марки гел лакове - 26

• 44 524
  • 768
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Неви, лака е Venalisa 929. Прекрасно винено Бордо. Черна череша може би. Като гледам шанела, 1:1 са. На снимката е една идея по-светъл.

# 526
Лелеее, момичета колко теми съм изпуснала....има да чета назад........
Всички сте си тук, както виждам, неуморни и ентусиазирани, което е супер!!!
И да не е само празен пост, да се щракна в момента, въпреки, че е вече за сваляне...Sad

Кое е лакчето?

# 527
  • София
Eivalin, лакчето е на една нова марка, за първи път ми попадна в един склад за такива материали, много е покривен, на живо е много по-хубав, имат изключително красиви цветове и след като го пробвах, си взех още 7,8..... Ако те интересува друг цвят,  ще ти пратя снимка.
П.П. Между другото, после го видях в някакъв китайски голям магазин...и в едно друго магазинче. Цената им е от 7, до 10 лв.

# 528
  • Paris, France
ва_ни, щях да ти пиша вече. Чудех се къде се загуби. Много елегантни нокти си избацала.

Майка Зайка, трябва да те назнача за снабдител и консултант. Сложих Венализата в кошницата. Щом ме лилавее е за мене. Много ми прилича на IBD Mogul, но Могул е винено желе, леко по-светло от Rouge noir и на жълта светлина изглежда топло червен, а на неонова студен и на силна светлина се виждат вътре златисти частици.

http://inona.snimka.bg/family/hlyab.487439.30182476

Тази снимка ми напомни колко бляскав седи Гелиш след 2-3 седмици. Ето го на слънце:

http://inona.snimka.bg/family/hlyab.487439.30182465

Офф - намерих си снимка на гнусните нокти след сваляне с ацетон и ми стана мило като си спомних за памуците, алуминиевото фолио, щипките, миризмата.

http://inona.snimka.bg/family/hlyab.487439.30182475

Ураааа! Да живеят белещите се бази

# 529
  • София
Благодаря ти, Неви. Нямах време за изграждане и това успях да сътворя набързо. Но чакам PolyFlex Gel на Коди всеки момент и ще пиша отзиви тук. Една приятелка ми го препоръча, каза, че много по-лесно се работело с него.
А ти ако си открила форми за полигел, които да не са гърбави като на баба Яга, и в горната част около кутикулите да не са квадратни, а с хубава извивка, дайвай линк.

# 530
  • Paris, France
Двойни форми ме съм купувала наскоро. На краката слагам с тези, които имаш, че са огромни и квадратни към кутикули (ноктите на краката са ми квадратни към кутикули освен кутре и безименен, а тях правя с YS формите). На ръцете в момента не удължавам, а апекса го правя с реинфорс и форми не ползувам. Последния маникюр с кои форми го направи? Много е красиво и се е получило право.

Тези, извитите правят и много прави нокти, но трябва да се напълнят в средата и да се сложат леко нагоре в свободния край. Сега чакам щипки за С извивка. С тях стават прави нокти.

Сетих се за тебе и пилата покрай 11.11, че някой показа подобна, ама твоята е по-хубав и с винт. Радвам се, че писа. Не ни забравяй!

# 531
  • София
Неви, ако имаш в предвид този от снимката сега, не е изграждано, моите нокти, отгоре с четчица два слоя финно гелче за да уплътни нокътя и цвят, топ.
Тези, дето ми ги каза преди, като не е много дълъг маникюра, извивката е ок, не личи че е толкова голяма. Ама горе квадратната част трябва да я оформям...и това много ме бави... Като няма други, тях ползвам, но гледам да ми е по-лесно и бързо.
А от пилата съм супер доволна, добре, че ме посъветва тогава да взема нея. Щото аз като ги разглеждах, всички ми изглеждаха като китайци..... еднакви.

# 532
  • Русе/Germany
Здравей, в пристъп на бързане поръчах тази лампа и сега се чудя дали не сбърках Confounded
Коментарите са много добри, но тук в темата май други се спрягат, а не SUN X5 Confused

# 533
  • София
Понеже наскоро имаше дискусия относно покривността на GDCoco, реших да си направя маникюр с техни гел лакове.

842, 814, могат и с един слой, но аз сложих 2, 842 е ту син, ту сив а 814 ту розов ту нюд в зависимост от светлината. Много обичам, такива сложни цветове  Mr. Green

С неотлепваща основа на OPI - GelColor ProHealth, в очакване на новата пила Simple Smile

# 534
  • София
Nad, кой е топа?

# 535
  • София

Два са, след печата минах още един един слой. Първо Гелиш, след това Dance Legend - Flexy Top Coat No Wipe, малко ми е дебело, но пък блести  Mr. Green

# 536
  • Paris, France
С неотлепваща основа на OPI - GelColor ProHealth, в очакване на новата пила Simple Smile

Абсолютно безсмислено. Ще си скапеш ноктите. И каре ли не направи? Това с пилата е идиотщина, дори при сравнително гладки нокти. На дясната ръка едвам почиствам разтеклото се около кутикули.

Бейбидрийм, хубави са лампите, която и да си избрала. Тази не снимката, дето я водят 80 вата, с 45 лампи вътре, дето е на снимката ли купи? Или някоя с 36 лампи? И двете изпичат идеално. Само дано си писала на продавача да я тества и да прати евро щепсел. Не се притеснявай!

# 537
  • София

Абсолютно безсмислено. Ще си скапеш ноктите. И каре ли не направи? Това с пилата е идиотщина, дори при сравнително гладки нокти. На дясната ръка едвам почиствам разтеклото се около кутикули.

Основата на Алесандро ми е на свършване, а китайче за основа не бих сложила! С пилата ще махам само топа, след това киснене, каре има на половината, да видя разлика в носенето свалянето.

# 538
  • Бургас
Аз да се оплача, скапаха ми се ноктите, последните два маникюр нещо много бързо паднаха и плюс Ел. Пилата която ползвам и сега ще съм на сухо без маникюр сигурно 3 месеца Sad та се чудя като са ми така изтънели, какво да ги правя или да се мятам с оцет да ги заздравява, че да не се огъват като сламки

# 539

Неви, симпатизирам ти, но не смятам, че си права тук. Никой и по никакъв начин не може да ме убеди, че ноктите ми са увредени или препилени. Сменям гел лак чрез пилене до база на всеки има-няма 10 дена. А моите нокти натурално са доста тънички и меки откак се помня. В перфектно здраве са. Обработвам и режа кожички също толкова често, това за мен (при мен) е в основата на красивия маникюр. Обработването на кожичките е важно и за нанасянето на гел лака максимално навътре без разтичане. Не ми се е случвало от години.

Общи условия

Активация на акаунт