Всичко за всички марки гел лакове - 26

• 44 527
  • 768
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, вчера пристигна моята SUNone, за съжаление не успях да намеря  версията, която е с таймер. Има ли начин да пече всеки път на 60сек., без да натискам копчето? 😀 Благодаря предварително! 😊

Моята е същата. Има сензор, който включва лампата за настроеното време без всеки път да се натиска копчето 👍

Аз правя следното: включвам лампата от копчето за включване и изключване, натискам копчето за желаното време (примерно 60 сек), при което лампата светва (ако спра тук ще пече 60сек и ще изгасне), след това натискам копчето за вкл./изкл. и лампата изгасва, но така се активира сензора - при пъхане на ръката светва и пече, колкото е зададено(в случая 60сек) като изтече времето гасне сама. Ако се извади ръката по-рано пак ще изгасне Simple Smile така не е необходимо при всяко пъхане на ръката да се натиска копче. 👍😊

# 511
  • на брега на морето
Нев, забравих да пиша за топа на елит. Моя го бях купувала отдавна и го ползвах рядко. Щото някак се разтичаше и ставаше като на вдлъбнатини на места. Наскоро ми остаря топа на гелиш и го "преоткрих" докато си чаках топа без лепкав на Веналиса( реших да го пробвам, обичах го похвали). Като се разбие добре преди нанасяне и се нанася 1 доза по- дебеличко- става( без да е на дупчици). Моят е рядък, течен, но мисля, че го бях купила от ибей на времето. Да, 1я път леко се надраска, сякаш не е много устойчив на " тормоз", но като цяло нямам забележки. Става. Hug

# 512
Хрумна ми да си купя от джъмбо брокат за декорация (не специално за нокти). Според вас дали ще стане за нокти? Аз мисля, че няма разлика в състава, така да го нарека.

# 513
Мелина, разкошни маникюри! Права си, бях облечена в ярко синя риза Joy
Цветът е тъмно кафяв, понякога тъмно лилав. Това на снимката е от ризата Hug

# 514
Невена, топенето на ноктите в оцет или лимон прави ли се, когато са лакирани? Благодаря за този съвет - ефектът наистина е голям. Известно време не се лакирах и се възползвах от него. Та се чудя сега като имам лак дали да продължавам?

# 515
  • Варна
Кисна си ги аз и с лака 😂. Нищо им няма. Свободния край е като камък.

# 516
Моят ме предава всеки ден на някой нокът. Толкова да си харесвам този път лака, а всеки ден поправям някой пръст. Много се ядосвам... Ето и сега имам един за корекция. Сложих ултрабонд Коди по свободния край, но явно не действа добре в комбинация с китайци.

# 517
Питам се защо има такава огромна разлика в цената на този изглеждащ един и същ продукт като вид, марка и грамаж ?

https://www.amazon.co.uk/Alessandro-Striplac-Twin-Coat-Base/dp/B … 99926&sr=8-12

https://www.amazon.co.uk/alessandro-Striplac-Twin-Coat-Basecoat/ … C77AF4M9V9P2S76S0

Също така дали тази белеща се основа "работи " с soak off цветове и с обикновен лак за цвят?

# 518
  • Paris, France
Марсия - действа и с китайци, даже още по-добре. Може да пробваш да сложиш УБ по целия свободен край и надолу, в ъглите. Колкото по-голямо пространство праймираш толкова по-яко държи. Аз вече слагам и малко надолу, на 3-4 и даже 5мм и слагам 2 пъти, веднъж, чакам да изсъхне и после още веднъж. Пека в лампа и така изсъхва и хваща добре. УБонда се оказа при мене решаващата стъпка. Аз си знаех, ама не смеех, че не се махаше после лесно..Да топиш в оцет в деня преди лакиране също много помага. Трепе и гъби. Другото е кисел праймър. При Феррий само той помогна.

исаче, кисна и с лака, и с гел. Нищо им няма, напротив.

Мелинка, твоят елит явно е от старите партиди. И аз имам този термо-лак, дето от бял става магента, 9726, само че моят е Elite99. Видях го тук
, показан от Ради Д, Блускай и купих същия цвят елит. Любим е на дъщеря ми. На моите широки нокти и светла кожа не седи добре като е бял, опал всъщност. Липсват ми много снимките на Ради и на ЛайънДес.

Майка Зайка, тебе винаги ще си те представям с елегантни, къси, лакирани в искрящия, тъмен, брокатен, червен елит. JH 032. Тази снимка се запечата в съзнанието ми, защото обожавам червен брокат, от всички съфорумки ти имаш най-близък до моя стил и като мене носиш къси нокти. С тази снимка зарибих доста хора, даже им показвах дата в мненията в Али и им казвах да гледат номера и бяло, зелено, червено на знамето на мнението. Ето, и Мелина го харесала.

Само аз ли свързвам всяка стара, редовна съфорумка с даден цвят и лак или стил? От най-старите:

Боби1971 - CND Blackpool
Troy - CND Red baroness
mortisha - CND Fedora, Purple Purple
Radi D  - Bluesky 80545
Nad - CND Wildfire
kuki kuki - Gelish Tropic

Almira, Amazon e платформа и всеки продавач си слага различна цена, както в нормалните магазини. Има и разлика в срока на доставката

# 519
  • София
Лелеее, момичета колко теми съм изпуснала....има да чета назад........
Всички сте си тук, както виждам, неуморни и ентусиазирани, което е супер!!!
И да не е само празен пост, да се щракна в момента, въпреки, че е вече за сваляне...Sad

# 520
  • на брега на морето
Аз свързвам Обичах с Pretty gel 165 - мляко с мента, Над с печатите и червената гама, а Кам- с камъните и неоновите цветове. Hug

# 521
Невена, благодаря за насоките. Винаги си много полезна! Сетих се, че сложих каре на цял нокът за проба , защото трудно свалям лака. Бях забравила за тази по-различна стъпка и явно е част от проблема с издръжливостта. Току що си махнах лака до чист непокътнат нокът с белене след горещ душ.

# 522
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Като споменахте пак оцета, да попитам - ябълков или винен? Ще действа ли, ако го слагам на памук и върху него от тези силиконовите накрайници за махане на гел лак? А ако нокътя е покрит с Микросел?
Опропастих си нещо ноктите ... Последното белене, с тройно каре, и какво се получи не знам, но всички нокти са много нацепени ... Ще ходя месец без лак и смятах да е само с микросел и много масло ... Но да включа и оцет?
Благодаря!!!

Извинете за нагледната грозотия, но ако се сещате още нещо - приемам съвети всякакви ....

Скрит текст:

# 523
  • София
Неви, искрено ме зарадва. Много мило.Kissing Heart
От миналата седмица пак съм с подобен скучен маникюр, другата събота като го сменям, ще сложа Елита.
Да се покажа:

Нещо много криви и израстанали изглеждат на снимката Joy

# 524
  • Paris, France
Майка З, много е красиво и елегантно. Не е израстнало, нормално си е, даже за нов маникюр. Просто ъгълът на снимката е такъв. Чакам номера и да опишеш какъв е цвета, ще точно по вамп лакове си падам. Лилавее ли, кафенее ли, има ли частици. Да ти се оплача - дълго си търсих копие на Chanel Rouge noir. в гел вариант. Намерих Е99 red wine series 012 и си беше 1:1. Поръчах го за приятелка, която има РД скоро. Вчера дойде и ей сега го отворих. Гнусно лилавеещ и гъст като пюре. Реве ми се. Да знаеш някой подобен, ама да мога да и го купя от Европа?

Безобидна, с какво направи карето? Ако е със заздравиттел, спри, полирай добре и мажи с масло. После слагаш нормален лак. Заздравителите пресушават и често съдържат формалдехид. ОК са за не повече от месец.

Марсия, щом с пълно не държи намаляваш площта с каре по свободния докато не започне да ти държи. За мене 1-2мм дават 2 седмици ако сложа ултрабонд там, 3-4 и никакво каре в ъглите и малко надолу с ултрабонд там и седи по месец. Трябва да намериш твоята комбинация. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт