Всичко за всички марки гел лакове - 26

• 44 496
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
  • Някъде там край морето
Много благодаря, Невена, за безкрайното търпение и съветите!

# 616
Скоро Над  даде линк за магнити
 ей такива са моите

https://ru.aliexpress.com/item/32813476228.html?spm=2114.1301070 … .0.3a9933edn9S25h

но нямаха доставка едно време. И да задължително се пекват нокът по нокът иначе се разваля.

Искам и аз хубави магнити, защото този който имам нищо не прави. Даденият линк обаче не ми отваря конкретен продукт - бихте ли постнали снимка, момичета, за да знам какво да търся. Благодаря ви.

# 617
  • Бургас
Nevena, същия е лака на ноктите и на лъжицата - Venalisa 959. Аз съм далеч от вкъщи един месец и си помъкнах такъмите, но се ограничих само с 3 лака база и топ... На този ми е един от любимите. По-скоро е вишнев с много фини блестящи частици, виждат се само на силна светлина, не е брокатен, много деликатно блести. Ве знам доколко ще се види на снимка. А на лъжицата първо има един слой светъл лак, печен, след него тъмния, пяна и след това в лампата... Ако намеря клипа ще пусна линк.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 16:46 от sunny-n

# 618
  • Paris, France
sunny n, благодаря за отговора. Ето, че не било само лак и пяна, а отдолу се слагал друг цвят. А топ има ли отгоре? Или се носи без топ?

Venalisa 959 ми прилича на 2 лака на Гелиш: You're so elf-centered и My forbidden love, но не мога да преценя точно на кой от двата. И двата са студено, тъмно вишневи с лек блясък, който не се вижда на всякаква светлина.

А лакът под слоя, на който се слага пяна непременно светъл ли трябва да е? Или просто да има контраст?

# 619
  • София
Скоро Над  даде линк за магнити
 ей такива са моите

https://ru.aliexpress.com/item/32813476228.html?spm=2114.1301070 … .0.3a9933edn9S25h

но нямаха доставка едно време. И да задължително се пекват нокът по нокът иначе се разваля.

Искам и аз хубави магнити, защото този който имам нищо не прави. Даденият линк обаче не ми отваря конкретен продукт - бихте ли постнали снимка, момичета, за да знам какво да търся. Благодаря ви.

Работи си линка, отвори го от компютър, ето силен магнит без доставка.
https://www.aliexpress.com/item/33033099515.html?spm=a2g0o.produ … earchweb201603_55

# 620
  • Бургас
Nevena, в случая не съм слагала топ, защото само пробвах, даже пяната с ръка я слагах, изобщо не е ножително да се ползва четка. Ето от тук гледах, само че в клипа показват тъмна основа с бял отгоре. Важното е, че наистина става бързо, лесно и ефектно Simple Smile https://youtu.be/DErWUCnmXQs

# 621
А леко одрани/олюпени крайчета на маникюра от какво се получава? Имам този проблем и имам 2 възможни причини - още не съм се научила да запечатвам добре свободния край и слагам каре по целия нокът. Ултрабонд и реинфорс не ползвам.

Момичета, някоя от вас може ли да ми помогне с този въпрос? От какво смятате, че се получава олюпването? Ще съм благодарна на съвети как да си подобря техниката. Благодаря предварително.

# 622
  • Варна
Беленето отдавна го реших, но на натоварените пръсти редовно ми се изтриваше свободния край. На трети четвърти ден се белва. Отгоре на нокът не мърда. Просто спрях да запечатвам свободния край и се получи. То пак си попада от всичко, но не се престаравам.

# 623
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

...

Ако има много големи парчета откъртено може да минеш на разтворима база за известно време, с каре, разбира се.

...

Та, значи мога да се жертвам с каучукова база, за 3-4 пъти по 2 седмици? Хм ... Гледай каква муха ми вкара в съботната вечер Simple Smile

# 624
  • Paris, France
sunny n, огромно благодаря. Поизясниха ми се нещата, хаха.

Почти Безобидна, ако нямаш откъртено и белещата се база ти държи няма смисъл да се мъчиш с друга. Ако ти се бели заради къпане в гореща вода може. Ще изпилиш повечето гел и ще разтворил останалото. Аз отвикнах и не искам повече ацетон

есмералда, хиляди причини има. Не помня какви бази и топове ползуваш, нито какви са ти ноктите, имаш ли белене като те лакират в салон с Шилак, примерно, а без тази информация не мога да ти отговоря. При новаци не са една или две причините и (почти) нямат общо със запечатване. Сама пишеш, че не ползуваш ултрабонд, а това е първото, което препоръчваме в случаи на системно ранно белене. Защо не искаш ултрабонд? И аз се инатях, но над ме вразуми и се кротнах. Една стъпка в повече, която не отнема повече от 5 минути за двете ръце ако се туткал и моткаш и това е. Реинфорс, особено с бомбе и запечатване много помага. Не е все едно дали запечатваш дебело с мек лак или запечатваш с реинфорс или гел, но гел не препоръчвам докато не се пробва реинфорс. Принцесата , ако иска, ще обясни защо Laughing

Тук, в мой дълъг пост, започваш с "Магдалена, ......" съм публикувала стъпките и продуктите, с които много, много рядко някога се обелва нещо и то само от грешка, оставено протекло в гънки и подобни. Откакто се лакирам по този начин имам отчупено само 2 пъти и то отстрани, а свободния край до остана идеално запечатан и лакиран още поне 2 седмици. Чак се радвах. Ако го бях изпилила още като усетих, че стърчи, нямаше да се обели, ама аз си го чоплех и му се радвах, хихи:

http://oldm.bg-mamma.com/?topic=1122152;topicrefid=20

Това запечатване се прави само със суха четка и не на всеки слой. Ако там иде повече гел-лак, а той е мек, почва белене.

Писала съм и преди - когато внимавах, играех си, оглеждах, все имах белене (преди Сън1, ултрабонд, реинфорс - абеее, в каменната ера). Когато нямам време и се наплескам гадта седи. Колкото пъти чакам нещо ново и нямам против да сваля след 5 дена седи по месец, особено ако лакът е грозен и не ми отива. Ако, обаче трябва да съм с изряден маникюр в даден ден, на предишния не може да не се обели, ако ще да ходя и до кенефа с ръкавици.

# 625
Аз отново обелих един нокът с едно движение до лъскав, здрав нокът. На цяла люспа падна лака.  Ползвам ултрабонд и обикновена база. При каучуковата основа нямах белене. Явно тя е моят продукт. От каучуковите на Блускай има ли доволни? Замислям се за реинфорс Thinking
На мен в салоните ми се белеше лака на 2-ри, 3-ти ден. С моята техника Trollface постигам по-продължителна трайност. Но напоследък само експериментирам и то неуспешно.

# 626
Момичета, Здравейте!
Изчетох почти всичко, опита Ви е много полезен за начинаещи! 
Идеята ми да започна “маникюр вкъщи” е поради причината, че все нямам време да ходя в салон. Изтествано на мойте нокти с китайски гел лак в комплект с лампа Z10 /36w с 12лампички/, само с нанесена база и поп лак, а между тях обикновен лак - издържа над 2 седмици.
След дългото четене и гледане на лампи съвсем се обърках. Какво мислите за тази поръчка след промоцията на Canni за Черен петък? На поръчка над 150лв. - подарък лампа Сън 4 (48w с 24 лампички)

Като направих заявка на тези продукти от сайта им - дали си струва поръчката?

Поръчка:

# 627
  • Paris, France
eHuTa, лампата не струва. Цените на Канитата още ги гледам зяпнала. Че то един продукт няма с едноцифрена цена в левове. Не бих хвърлила толкова пари за конкретните продукти, които повечето не познаваме. Не знаех, че Кани имат белеща се база. Влез в Али и сравни цените! За 20-30 лева ще си вземеш по-мощна лампа и с останалите ще си накупиш Кани, ако толкова искаш. А като искаш закален топ, в Али този на Венализа струва между 6 и 9 лева за 30 милилитра, не 15. Само трябва четка, че флаконът идва без четка. Зарежи!

# 628
След дълга пауза от гел лаковете, реших да започна отново:

# 629
  • София
Nevena Virolan, благодаря за изчерпателния отговор! Hands Plus1 Намалих значително кошницата ми от Kodi. Поръчах от алито четки и гумени избутвачи, метален си имам, имам и точкатори. За сега няма да пазарувам пила, искам като взимам да е хубава. Съответно няма да ползвам и реинфорс.

Бих искала в даден момент да вдигна нивото и да си взема по-качествени продукти, примерно на CND. Ако имате доверен продавач на истински техни продукти ще се радвам да ми споделите тук или на лично.

Имам и два върпоса още.
1) Microcell-а го ползвам да заякна ноктите, но не е подходящ за каре, нали така? Thinking
2) И една по-обширна тема предполагам, но до сега като съм ви чела и не съм попадала на мнение и съвети за направата на къс гел маникюр. Не се възприемам с по-дълги нокти и искам да ги държа къси, но това предполагам ще ми създаде проблеми при запечатване на свободен край. Приемам препоръки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт