Всичко за всички марки гел лакове - 26

• 44 289
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
 Никакъв проблем не е запечатването на къси нокти. Невена препоръчва многократни форми за изграждане от Али,но и с домакинско фолио става. Пъхаш между нокът и кожа и мажеш....И не се вживвявай много в запечатването  Laughing. Особено пък щом няма да ползваш рейнфорс. Колкото по-малко меки гел продукти има там толкова по-добре.

# 631
  • Paris, France
мспасов, радвам се, че отново си сред нас. Много красиви декорации

мис Бискюит,

1) микросел не ползувам. На мнение съм, че не е добро за ноктите в дългосрочен план. Каре само с истински лак. Може да сложиш слой микросел, а на следващия ден слой обикновен, прозрачен лак или топ на 1мм от кожа, на 1-2 в свободен край.

къси нокти - Мелина3, майка Зайка и аз редовно ходим с много къси нокти и нямаме проблеми. Принцесата е обяснила перфектно как да се запечата. На къс нокът слагам само много, много тънък слой реинфорс и се маха идеално. Запечатвам само с ултрабонд, база, първи слой цветен лак и топ, но лакирам със суха четка. При къси нокти е много важно да не се слага много лак. Тънко, тънко, тънко. Махаш колкото можеш от четката, от всички страни, така че да забива и трудно да мажеш по нокътя. Няма нужда от много ултрабонд и даже често не слагам. Ще се справиш

# 632
Nevena, благодаря. Ползвам каре от матов топ на целия нокът, белеща се база на Блускай (преди ползвах гумената на Коди, но я прецаках на слънце), 2 слоя лак на Коди и топ на Коди. Забелязвам леко ожулване на краищата и то на някои нокти към 5-7 ден. Не е много, не е нужно да се сваля целият лак, но ме дразни. Ултрабонд не си купих, защото не ми се поръчва само едно нещо от Украйна, а и някак в ума ми се е загнездила идеята, че това нещо ще се впие яко в нокътя ми и после свалянето ще е трудно. Може и въобще да не съм права. Joy

В салон са ме правили броени пъти, не обичам да си давам парите за маникюр, а за гримове Joy Последно с Блускай база и топ и някакъв китайски лак, менте на Джелиш, между тях. Нямах олющено.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 02:41 от esmeralda23

# 633
  • Paris, France
esmeralda, това, ожуленото по ръба може да се поправи много лесно. Ако не те дразни визуално, почистваш със спирт, слагаш обикновена база по ръба и после обикновен топ. Ако топът ти е гланцов слагаш обикновен, лъскав топ, ако е матов слагаш матов. Покрива нокътя и не се усеща разлика между гладък гел и ръбест нокът, ако разбираш какво имам предвид. Става си гладко.

Ако те дразни визуално, чистиш със спирт, слагаш ултрабонд по ръба, втриваш тънко база, с почти нищо по четката, печеш, топ и печеш. Цветан лак не слагаш, защото после дебелото се бели.

За да предотвратиш ожулването, което се дължи на износване - знаеш, че се получава на 5-6 ден, примерно. Ден по-рано минаваш ръба с обикновен топ. Така ако нещо се маха от триене - в екран на телефон, при стъргане, готвене, това е обикновения топ, а не гела. Като имах белене от третия ден, от втория почвах с топа и през ден слагах цял слой рядък топ. Така до 10-15 дена няма проблем, но ако се наслои се чупи. Затова веднъж седмично махам целия топ с лакочистител и почвам отново. Това е помогнало на всеки човек с белене от меки нокти + тракане и топла вода.

ултрабонд - мислех точно като тебе. Не, не се впива в полиран нокът и не пречи на махането. Може да сложиш само по ръба или по ръба + 1мм. Решава 30-40% от ожулване и белене. Мерси над, за идеята.

# 634
  • на брега на морето
Да, супер е с къси нокти! Аз сега отгледах лекичко, но пак ги подрязвам при смяната на лака. Пречат ми прекалено дълги, може би не съм свикнала. Peace С къси нокти вероятността да ти се зачупи нокът е малка. Има си своите предимства. И не- не ми се забелват по края. Да, лакирването е малко по- трудно, но се свиква. И човек има по- малко площ за стикери или декорации...
Мм ми направи подарък (изненада) пила. Много мило Heart Eyes, сама нямаше да се осмеля да си купя. Все ми се струваше някакво страшно съоражение, за което ти трябва курс ...и специални умения. Тази, която ми подари е от Али, не е мощна, но върши работа да запиля покрай ноктите, както и чудо с петите. Лака няма да го свалям с пила, че това си е страшничко. Така че съм доволна. Grinning  Hug
Мспасов- добро завръщане! Hug И на мен ми хареса декорацийката.
Съни, благодаря за клипчето за пяната. Hug
Аз "избухнах" преди няколко дена и си поръчах 4 броката Борн Прити от една и съща серия, изглеждаха разкошни. #Crazy

# 635
Момичета, каква лампа мога да си закупя от страната, повечето линкове назад в темите не са активни? Правилно ли съм разбрала - над 30 лампички и ако може повече ватове? Има достта разновидности като предлагане, има ли значение марката ако е над 30 светодиода и с повече на таванчето на лампата? Мисля да поръчам пт емаг, но там се оказа, че продават на кой ли не нещата, имамши по-добър вариант за сайт за лед лампи?

# 636
  • Sofia
Имате ли впечатления от гел лаковете на Kinetics ? Доста ги рекламират в момента, но нямам идея за качеството на марката.

# 637
  • Перник
Момичета, каква лампа мога да си закупя от страната, повечето линкове назад в темите не са активни? Правилно ли съм разбрала - над 30 лампички и ако може повече ватове? Има достта разновидности като предлагане, има ли значение марката ако е над 30 светодиода и с повече на таванчето на лампата? Мисля да поръчам пт емаг, но там се оказа, че продават на кой ли не нещата, имамши по-добър вариант за сайт за лед лампи?
Аз си взех Sun one от едно момиче във фейсбук за 40 лв, защото не ми се чакаше от Али. Ако искате мога да пусна линка на лично да не се счете за реклама.
В ОЛХ също има доста обяви.

# 638
Ето и един от моите първи опити

# 639
Как се държат брокатите на Блускай ? Имам предвид дали са покривни ? Поръчах от сайта, заедно с един пинк нюд. Да видим. Като дойдат ще снимам и покажа. Имам лакове на марката, и съм много доволна от гледна точка на издръжливост, блясък, наситеност.

# 640
Ето обещания canni 209
Добре изглежда, но нанасянето му е наистина трудно. Консистенцията му е ужасна. Нанесох го на три пласта, като само първия беше много тънък. Следващите вече цапах смело, защото иначе става на дупки. Самия лак е с едър брокат и става къдрав, затова после изпилих леко отгоре да го загладя, нанесох тънък слой прозрачен гел и накрая топ. Абе играчка си беше.
Р. Р. Препоръчайте ми безвлакнести тампони от БГ сайт. Домакинска хартия не искам.

# 641
  • на брега на морето
Маринела- супер като за начало! А можеш ли да обясниш как си направила безименния? Интересно е! Hug
Красавец е този червен брокат кани!

# 642
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Момичета, хайде да попитам, че сте по-запознати... Последните две години съм купувала какви ли не червени гел лакове... Е, като това любимо ОПИ, не мога и не мога да открия... Amore at the grand canal... Това е четвъртото ми... И като ми се доноси червено минавам на обикновен лак заради него...

# 643
Мелина_3 безименният пръст е с пигмент, много ги харесвам, защото на различните цветове става с различен ефект. Тук е върху зелен. От алито са ми. Като изпека цвета, поръсвам с един апликатор толкова гъсто, колкото ми харесва.

FBID1145409882147583 аз поръчах от сайта на блускай тампони без влакна, 500бр май бяха за 7.90лв

# 644
  • Пловдив
Почти безобидна, любимият ми цвят червено е на opi, f19, пусто да остане...вече 10 гел лака купих уж като него и не! Така, че според мен е почти невъзможно да го нацелиш , но не пречи да пробваш😊

Общи условия

Активация на акаунт