Всичко за всички марки гел лакове - 26

• 44 284
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
armira, пробвам, пробвам и до сега все греда... Ама, някой тук може и да предложи нещо... още за проба 😉

# 646
Почти безобидн@, аз също имам любим лак на Опи (лилавия), запечатвам го между база и топ. Просто трябва обикновения лак да е на 100% изсъхнал (аз чакам поне няколко часа за по-сигурно)

Върху моята база като сложа обикновен лак веднага се напуква, затова правя следното:
1. База
2. Телесен гел лак или гел топ лак
3. Обикновен лак
4. Топ лак

# 647
  • София
armira, пробвам, пробвам и до сега все греда... Ама, някой тук може и да предложи нещо... още за проба 😉
Ако си в София можем да се видим да ти покажа моите червени и да сравним с това Опи😁
Над мисля че може да се включи с мнение, кажи ценител и колекционер на червени лакове и гел лакове.

# 648
  • Пловдив
Пловдив😊 ако имам път -с най -голямо удоволствие♥️

# 649
  • Paris, France
Mary Jane, Gelish Berry buttoned up е лилав с леки блестящи частици. Магента на 2 тънки слоя, доста по-лилав на повече слоеве и неонова светлина. На слънце изглежда така:

http://heartnat.blogspot.com/2016/01/gelish-berry-buttoned-up-mo … u-london.html?m=1

Ето го сравнен с други лилави Гелиш и прочие:

https://www.pinterest.fr/pin/153192824800214492/

На 3 слоя, в стая или леко тъмно, неон, изглежда долу горе:

https://www.pinterest.fr/pin/620582023630553915/

Безобидна, не съм виждала този ОПИ, но имам подобен цвят, на елит99 и ще ида в мазето да го видя кой е, ама оттогава едва ли е същия. Ако някой идва в София ще ти го пратя, защото не ми отива.

армира, цветът, който търсиш р като Биг Апъл ред, но леко магента на някои светлини. Не е рядко срещат. Загледах елит , от тези, дето са 377 цвята или подобно!

# 650
Nevena, Big Apple red  е моят любим OPI цвят. Въобще лаковете на opi ме направиха маниачка на тема нокти. Ако не бяха поскъпнали толкова, още щях да се лакирам с тях. Издържаха ми по седмица без забележка, но на къси нокти, разбира се.

# 651
  • Paris, France
Аз пък нямам нито един любим цвят на ОПИ. Биг Апъл ред ми розовее, а понеже съм с големи, тумбести нокти и бяла кожа с розов оттенък не ми отива никак. Мавала Лондон е любимото ми червено. Подминавах ОПИ като малка гара, а се продават в поне 5-6 големи магазина до нас. Открих ги покрай гел лаковете. Russian navy, I don't know Jacques и още няколко имах. Тогава бяха върха, ама сега има милиони. Харесвам лаковете на Зоя. 

Идея е да пишете на ОПИ, обяснявайки, че цветът ви е любим, но предпочитате гел и да питате за подобен от геловете им серии.

Ето тук има някои цветове, подредени по студенина и нюанс:

https://www.pinterest.fr/pin/107382772352707310/?%24ios_deeplink … 24703788594624504

Друга идея е да питате в purseforum nail care. Има тема gel polish dupes.

# 652
  • София
prinzesata, Nevena Virolan благодаря за куража! Взех си от тези многократните форми, чакам ги да дойдат.

# 653
Почти безобидна,
всъщност Опи имат едни и същи цветове в обикновените си лакове и гел лаковете. Същото е със CND Vinylux (обикновени лакове) и CND Shellac (гел лакове). Правят абсолютно еднакви цветове и в двете си серии. Не всичките им цветове ги има и като гел и като лак, разбира се, но доколкото знам повечето. Не съм фен на геловете на Опи иначе. Но лаковете им са най!
За подобен цвят гел от друга марка май не се сещам, защото моето червено е силно изразено студено и не се заглеждам по други, защото не ми отиват. Може би Wildfire на CND си струва да погледнеш, той е нещо средно по-скоро.
Другото предложение също е удачно - слагаш си гел лак както обикновено с телесен цвят или пък направо безцветен и лакираш отгоре обикновения лак. Запечатай с УВ топ за обикновен лак например на Стар Нейлс. Или дори с най-обикновен топ, също ще ти държи защото имаш гел отдолу.

# 654
  • Paris, France
Honey, Wildfire е топло към неутрално червено, никога студено. Нещо като Gelish Red roses е. Завиждам, че можеш да носиш стъдено червено. Всъщност и аз мога, но само Барби розово, магента и лилаво. Не всички обикновени лакове ги имат в гел версии ОПИ.

# 655
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Говорете, говорете вие... Сега почвам ОПИ гелколор да изучавам 😄
А, снощи, Неви като спомена Елит99, и два часа гледах, гледах... и уж само един червен, а си поръчах седем лака...

# 656

Вчера направих това, след което видях лилавото на Gelish, което Нев показа и направо ми идваше да ревна......искам гоооо. Joy

# 657
  • Пловдив
Слагам изграждащ гел. Какво да сложа преди гел лака? База?

# 658
  • Варна
MariyaS, ах че хубавко.. и прецизно лакирано около кожичките!!

# 659
  • Paris, France
Maria S, a лилавото на ноктите ти кое е?

И една молба - за пореден път апелирам слагащите снимки да пишат кои са цветовете за да няма по 5 писта с питане след тях.

Почти безобидна, слагаш името на цвета + Gelcolor и ако цвета съществува ти излиза в Амазон или другаде. Идея е да се пита във Фейсбук група като се покаже цвета, но и се обясни с думи, защото може да изглежда по различен начин. Също е добре да се опише как изглежда на слънце, на неонова светлина, на сянка, защото някои цветове изглеждат по коренно различен начин е различни условия и даже в зависимост от брой и дебелина слоеве. Идеалното е да се сравни с няколко популярни, лесни за намиране лакове на известни марки.

Имитациите на китайските марки (почти ( никога не са 1:1 с оригинала и затова съветвам хората, които търсят даден цвят да си купят оригинала, макар и да е скъп. Даже в различните партиди са различни цветовете. В ментака винаги липсва точно това, за което харесваме цвета.

Общи условия

Активация на акаунт