Всичко за всички марки гел лакове - 26

• 44 578
  • 768
  •   1
Отговори
# 360
Привет, тъй като вече не мога да редактирам ето обещаната снимка на лака на Lemoc. Сложен е на 24.10., но явно техниката не ми е добра, защото имам за първи път обелено от към страната на израстналия нокът. Или е просто от китайския лак. Или защото доста се мокря. с лаково каре е правен маникюра. Затова искам да пробвам марков. Иначе за нанасяне е страхотен. Покри на три пласта.

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 16:40 от magdalena madzhurova

# 361
Благодаря. Изглежда добре. И аз съм си харесала такива бои. С каква база и топ си?

Обнових брокатения лак с печат, защото ми беше много скучен
Скрит текст:

# 362
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Simple Smile magdalena madzhurova, и аз от седмица съм с тази марка брокат Simple Smile , но 150 като номер Simple Smile

Както писах - 7 броя си поръчах Simple Smile

Скрит текст:

И уголемен Simple Smile палец Simple Smile

# 363
  • Варна
Marsia, много хубав брокатен лак - какъв е?

Nevena, беше писала за dual форми ysnails - от които си доволна - дали са тези случайно
BGN 12.40  6% Off | Professional Dual System Form for Acrylic and UV gel 12 sizes with lines, 120 pieces / box
https://s.click.aliexpress.com/e/epxI7xpO

Търся такива за тумбести нокти.

# 364
Благодаря. Странен цвят е-на снимка е по-различен. В действителност нанесен има вид на зеленикаво злато.
Rosalind 06
Скрит текст:

# 365
Все пак виждам че препоръчвате техниката Кodi, но с т.н "каре" , за което чета и се образовам в момента... Dizzy Face

https://www.mynails.bg/%D0%B3%D0%B5%D0%BB-%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D0% … D0%BB%D0%B0%D0%BA

Какво ще кажете за този сайт? Дали продуктите са ориджинал? Sweat Smile Thinking

# 366
Ориджинал са.
Моите ги проверявах по съвети от клип в ютюб Trollface

# 367
  • Пловдив
Момичета, колко минути чакате микросела на коди да изсъхне? Втори път слагам микросел и след 2 дни гела пада направо цялата плочка.

# 368
  • Paris, France
Kristin@, точно такива са моите, в абсолютно същата кутия. Да не се уплашиш като дойдат! Аз щях да ги връщам, но се оказа, че правят супер прави нокти ако се сложат направо или леко нагоре и седят. Ползувам малките номера за безименния и кутрето на краката, защото те са извити, а за палец и средните два пръста ползувам други, които са по-прави. Цаката е да не приплъзваш. Слагаш на 45°, бутваш под кутикули и сваляш надолу върха, но без да натискаш много. Като мериш гледай средата да е добре празна, а не формата да приляга плътно по нокътя за да има място за материал. И се снабди с електрическа пила с накрайници за около кутикули и под свободен край. Изобщо не си играй ако още нямаш пила и накрайници, че е много неприятно и брутално ако протече. В гънки и под нокът нищо друго не го маха

# 369
Какво мислите за марката clarissa? Съдържа ли вредни съставки?

# 370
Почти безобидна, аз също имам 150. Ще се радвам, ако пуснеш снимки, защото ще поръчвам още.
Мариса, топ и основа на Kodi. Каучукова база и топ без лепкав слой. Слагам и обикновен заздравител под основата. Но снощи лака ми падна. Пробвах топенето в оцет, но не понасям аромата. Доста съм тъжна. Първоначално не ми падаше толкова бързо маникюра. Явно , защото стана студено и се къпя с много топла вода, доста се мокря през деня. Мисля я да взема ултрабонд на Коди и като ще плащам доставка поне и лак да взема. Насочих се към червената гама, защото знам, че ми отиват. Въпросът е кой.  А Bluesky имат и showroom, което е много хубаво.

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 07:53 от magdalena madzhurova

# 371
  • Варна
Nevena, благодаря. Имам пила, вчера тествах Изграждане с поли гел и техни форми, много плосък нокът се получи, натрупа се към гънките материал, явно много натиснах формата.
Благодаря за насоките! Ще поръчам нови форми и ще пробвам.
На снимката полазалецът е изграден.
Червеното е Kodi 30wn от палитрата по-горе. Разкошен цвят.

# 372
  • Варна
magdalena, Невена беше казала, че освен оцет, може и лимон, примерно да си завъртиш пръста в половинка лимон. Аз ползвам и 99% лимонов сок в дето е за салати Simple Smile. Мирише хубаво. После мажа колкото пъти на ден се сетя с нещо.

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 17:49 от ivka_smile

# 373
Да, ще пробвам с лимон. Просто нямах вкъщи тази седмица.

Благодаря за снимката нa Коди. Много полезно Flowers Tulip

Аз мисля, че ще се насоча към тъмните - 70, 75, 80 или 100.

# 374
  • Бургас
Почти безобидна, аз също имам 150. Ще се радвам, ако пуснеш снимки, защото ще поръчвам още.
Мариса, топ и основа на Kodi. Каучукова база и топ без лепкав слой. Слагам и обикновен заздравител под основата. Но снощи лака ми падна. Пробвах топенето в оцет, но не понасям аромата. Доста съм тъжна. Първоначално не ми падаше толкова бързо маникюра. Явно , защото стана студено и се къпя с много топла вода, доста се мокря през деня. Мисля я да взема ултрабонд на Коди и като ще плащам доставка поне и лак да взема. Насочих се към червената гама, защото знам, че ми отиват. Въпросът е кой.  А Bluesky имат и showroom, което е много хубаво.
Миналата година Bluesky имаха черен петък, към 10ти ноември, ако се интересуваш наблюдава във фейсбук дали ще имат и тази:) Иначе аз миналия черен петък си взех - всички лакове, бази, топове по 9 лв, разни пигменти също си бяха доста бюджетни

Общи условия

Активация на акаунт