Всичко за всички марки гел лакове - 26

• 44 540
  • 768
  •   1
Отговори
# 465
  • Paris, France
Zoya - не познавам техните гел-лакове. Даже ня бях чувала, че имат. Цветовете на обикновените са жестоки.

OPI Gelcolor сега ми държат. Не ги препоръчвам на начинаещ, защото бягат ужасно. С тях започнах. Базата се маха много лесно, но Russian navy Мима през базата и ме нацапа. Типът не беше особено лъскав. ОК са.

NDED са като китайските - твърди и едвам се махат, обаче са хипоалергенични. Базата и топът в едно хич не са хубави и се чупят. Новите не съм ги тествала. Гел-лаковете не миришат, редки са, не са особено пигментирани. Вече май не се произвеждат. Имаха страхотни гелове..

Алмира, съветвам те да изчакаш малко. Ако искаш вземи лампата от разпродажбата в Али днес. 14 евра е. Пишеш на продавача да пише стойност под 10 долара и готово.

https://m.nl.aliexpress.com/item/33027568570.html?spm=a2g0n.shop … .33027568570&

# 466
Някой тук писа, че фолиото се отпечатва много добре върху ултрабонд. И аз съм кандидат за проба.

# 467
Ето комплекта от 50бр. фолио : https://www.aliexpress.com/item/32964555934.html?spm=a2g0o.cart. … 00EhHBTS&mp=1
 50 Types Sets Laser Nail Foils Gradient Starry Paper Flower Lace Sticker Manicure Adhesive Wraps Nail DIY Polish Decor CH921. Поръчвала съм от магазина и съм доволна- бързо доставят.

Аз  използвам това лепилото, фиксирам с пластмасовия избутвач и отлепям.
https://prettyzone.net/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B … A%D1%82%D0%B8-357

# 468
  • Бургас
Ще се радвам на отзив за Canni 209, защото както писах по-рано в темата, изобщо не съм доволна. Много ми харесва цвета, но на нокът ми стои ужасно, имам проблеми с нанасяне и покривност. Не съм снимала, защото нанасям и веднага махам вече два пъти.

Bluesky още не са пуснали нищо за намаления Disappointed

Вече има шоурум на Kodi  в София, но като ми писах дали продават на непрофесионалисти и отговорът беше да отида на място. Не ми се плаща за доставка от Пловдив.

Относно мазането с масло с цел предотвратяване на падане на гел лак, според вас маслото за заздравяване на нокти на Икаров подходящо ли е и крема на Биотрейд?
Днес звъннах на представителката на Блускай, каза, че по принцип всяка година имат черен петък, но още и те не знаят кога ще е, каза, че ще ми звънне като разбере, думите и бяха, че научават 5 минути преди да се обяви в Интернет, та ще свирна тук да раздухам клюката 😀😀😀

# 469
  • Варна
Не знам защо, на мен винаги са ми слагали фолио върху черен цвят. По спомен, печах цвета за няколко секунди, после ми лепкаха фолиото и после пак печене хубаво.
Благодаря, Marsia, за линка, поръчах си.

# 470
Момичета, моля, дайте линк от Алиекспрес за хубави пигменти-русалка, хемелеон, огледален. Нещо пробвано, от което сте доволни. Благодаря предварително 😊

# 471
  • Paris, France
Над, помощ! Може ли, ако не ти представлява проблем, да ми метнеш работещ линк за силен магнит? Извинявай за безпокойството, че и не ми е за пръв път, но в другия ми форум всички са супер доволни от твоите магнити и новите ги искат и те, а аз не зная как да го намеря. Благодаря.

Марсия, много благодаря.

# 472
  • София
Над, помощ! Може ли, ако не ти представлява проблем, да ми метнеш работещ линк за силен магнит? Извинявай за безпокойството, че и не ми е за пръв път, но в другия ми форум всички са супер доволни от твоите магнити и новите ги искат и те, а аз не зная как да го намеря. Благодаря.

Марсия, много благодаря.
Нев, от магазина от който купих моят, вече не е наличен.
Този би трябвало да е силен.
https://www.aliexpress.com/item/4000245746545.html?spm=a2g0o.pro … earchweb201603_55

След дълго чудене за пила, купих тази. На миналата разпродажба си купих подобна на Мама Зайка, но така и не дойде, та нямам много късмет с пилите Simple Smile))))))

https://www.aliexpress.com/item/1000007418244.html?spm=a2g0s.904 … .0.7f364c4d795383

Тръгнах да купувам тази на Мама зайка, но не знам защо се спрях на тази, дано съм уцелила и не отиде на митница.

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 10:14 от nad_tab

# 473

Годива, би ли ми казала как точно се слага фолиото ако има някаква особеност? Сложила съм един гел;лак за фолио в кошницата. Като го отпечаташ слагаш ли база или ултрабонд или нещо друго или направо топ? Ако може линк към всичко необходимо (за фолио, не по принцип) ще съм ти благодарна до живот. Причината да питам е, че ме е страх да не си играя 2 часа, а да се отлепи (за кой ли път). Ако е foolproof за идиоти направо поръчвам всичко веднага. Впечатлена съм от резултата
[/quote]

Невена, това фолио конкретно го залепих върху лепкавия слой на последния пласт цветен лак. Отгоре му сложих ултрабонд и хубаво запечатих свободния край, и после топ. Не се бели, въпреки че пиша на клавиатура по цял ден. Предния път ползвах от тези лепила, които съхнеха на въздух, но с него не ми държеше. Имам и лепило, което е ув и се пече, но още не съм го ползвала. За този накъсан ефект, според мен няма нужда от допълнително лепило. Не съм пробвала с фолио тип дантела или някаква фигура, която трябва да се отдели цяла дали ще се получи.

Фолиата, които съм си взела са все от али, каквото ми е харесало като цвят и шарка. Не съм обърнала внимание да имат специфични инструкции за употреба. Просто ще пробвам да видя кое как ще стои. Когато се отпечатва цяла шарка трябва по-хубаво да се натисне и залепи фолиото върху нокътя, за да не се скъса.

Та взимай без страх и пробвай - ти даже имаш повече опит в експериментите. 👍👍👍

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 11:41 от Lady-Godiva

# 474
Flowers BouquetFlowers Bouquet
Ще се радвам на отзив за Canni 209, защото както писах по-рано в темата, изобщо не съм доволна. Много ми харесва цвета, но на нокът ми стои ужасно, имам проблеми с нанасяне и покривност. Не съм снимала, защото нанасям и веднага махам вече два пъти.

Bluesky още не са пуснали нищо за намаления Disappointed

Вече има шоурум на Kodi  в София, но като ми писах дали продават на непрофесионалисти и отговорът беше да отида на място. Не ми се плаща за доставка от Пловдив.

Относно мазането с масло с цел предотвратяване на падане на гел лак, според вас маслото за заздравяване на нокти на Икаров подходящо ли е и крема на Биотрейд?
Днес звъннах на представителката на Блускай, каза, че по принцип всяка година имат черен петък, но още и те не знаят кога ще е, каза, че ще ми звънне като разбере, думите и бяха, че научават 5 минути преди да се обяви в Интернет, та ще свирна тук да раздухам клюката 😀😀😀

Герита85, безкрайно много ти благодаря Flowers Bouquet

Решила съм да си взема техен лак, спрямо промоцията. Ако е като миналата година по 9 лв. ще си взема няколко. Те имат шоурум на метрото на Младост 1, нали?

Ще може ли отзив за  MAD DOLL?  Станаха ми интересни, щом са с добро покритие.

# 475
  • Бургас

Герита85, безкрайно много ти благодаря Flowers Bouquet

Решила съм да си взема техен лак, спрямо промоцията. Ако е като миналата година по 9 лв. ще си взема няколко. Те имат шоурум на метрото на Младост 1, нали?

[/quote] Да, пише Младост 1, Андрей Сахаров, каквото и да значи, ако питаш за Бургас по мога да те ориентирам хахаах

# 476
  • София

Май само аз съм ги пробвала, ще дам отзив, като дойде голямата партида впечатление от един цвят не върши работа, при китайците никога не се знае, какво точно ще пристигне.

Веналисата ми харесват и излизат по $0,05 или $0,55, като купиш 2 с купон 3/3 или 2/3 и ги има постоянно, но зависи, какво ниво сте в алиекспрес.
https://www.aliexpress.com/item/32676196449.html?spm=a2g0o.cart. … 00phXQvJ&mp=1

# 477
  • София
Получих един цвят на MAD DOLL, много ми хареса като плътност и нанасяне, а и днес са на безумна промоция, поръчах още няколко до англиски адрес, че иначе имат доставка.

https://www.aliexpress.com/item/4000132367188.html?spm=a2g0s.904 … .0.11c04c4dHVJCLv

Ти друга работа немА ли??? М??  14 цвята поръчах освен 5те робота прахосмукачки, фрези, магнити и какво ли още не... Laughing

Честита ти пила Simple Smile Да се похвалиш като пристигне. Този продавач по принцип изпраща бързо, дано няма сериозно забавяне покрай намаленията.

# 478
  • София
Получих един цвят на MAD DOLL, много ми хареса като плътност и нанасяне, а и днес са на безумна промоция, поръчах още няколко до англиски адрес, че иначе имат доставка.

https://www.aliexpress.com/item/4000132367188.html?spm=a2g0s.904 … .0.11c04c4dHVJCLv

Ти друга работа немА ли??? М??  14 цвята поръчах освен 5те робота прахосмукачки, фрези, магнити и какво ли още не... Laughing

Честита ти пила Simple Smile Да се похвалиш като пристигне. Този продавач по принцип изпраща бързо, дано няма сериозно забавяне покрай намаленията.

Joy Joy Joy Joy Joy

Аз уж нищо не пазарувах на това намаление и вчера, вечерта се изложих подобаващо... от алиекспрес, като не пазаруваш и те затрупват с купони, освен дребните ми изпратиха и 15/100 и 5/50, всичко оползотворих  Mr. Green

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 13:55 от nad_tab

# 479
  • Paris, France
Голяма молба към всички:

Получавам много запитвания за лампи, бази, топове, ултрабонд от алиекспрес, но тези, които намирам са все с платена доставка за България. В приложението ми излизат с безплатна до Франция. Може ли, ако не ви представлява проблем, да сложите линкове за лампи с безплатна доставка, каучуковата база и топа на Миши, белещата се на БП, Венализа, Meet across, топовете, които ви харесват, ултрабонд. Аз не успявам да се справя от телефона.

над, пропуснала съм, че купуваш пила. Пожелавам ти бързо и без мито да дойде и със здраве да си я ползуваш.

Годива, мноооооого ти благодаря за подробния отговор. Ето, че имало тънкост с мазане с ултрабонд отгоре. Слагали са ми в салон, но махаха лепкавия слой, мазаха с лепило и като побелее слагаха фолио. После май сложиха база, ама не съм много сигурна. В къщи пробвах върху лепкавия слой. Отпечата се тук там. Не знаех за ултрабонда и сложих 2 слоя топ. Падна само топа след ден и подарих фолиото да не ми заема място и да не се ядосвам. Сега, окрилена от твоя опит си чакам новото фолио, това, дето Мария К го предложи и ще докладвам. Докато не съм забравила : Гелиш и на моите нокти се маха доста по-лесно от белещите се бази като го сложа с каре, но само ако карето е с лак, не заздравиттел и базата е сложена дебело, а не втрита. Другото е реинфорс отгоре. Моят проблем с Гелиш е, че често пипам ацетон, спирт и препарати и с Гелиш всичко се надига след 10-15 дена, а с БП белещата се не. Отвреме навреме оползотворявам Гелиш на краката си, хаха и над рисунка.

Я да питам - ако махна лепкавия слой на цветен гел-лак и отгоре с точкатор направя декорации с обикновен лак, мога ли направо да плесна гел топ без лепкав слой или си трябва база? Питам за да си спестя една стъпка.

Общи условия

Активация на акаунт