Всичко за всички марки гел лакове - 26

• 44 535
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета, да се включа и аз. Какво мислите за този топ и с всички марки гел лакове ли си пасва или само с този на веналиса? Имам доста цветове cnd но този топ ме заинтригува.дали ще паснат двете марки?

# 496
  • Paris, France
Здравейте момичета, да се включа и аз. Какво мислите за този топ и с всички марки гел лакове ли си пасва или само с този на веналиса? Имам доста цветове cnd но този топ ме заинтригува.дали ще паснат двете марки?

Мисля, че е като всеки китаец - тука има, тука нема. Зависи от партидата. Над го похвали. При мене, но и при други момичета се отлепяше на цяла люспа от цветния лак независимо от марката. Хванах цаката и с ултрабонд под него и/или като се сложи малко дебело седи. Като се сложи дебело се разтича. Моят е 30мл без четка. Когато седи е лъскав до края, май колкото Гелиш, но е малко по-твърд и доста по-рядък. Без лепкав слой.

На този топ пигмент не се задържа добре.
Ако искаш да втриваш якалва пудра, Венализа имат друг топ без лепкав. Той е мек. Нормалният топ без лепкав е със жълт етикет на бурето без четка от 30 мл.

Взех същия, но в малко шишенце от съседка - никакъв проблем.

Не мога да гарантирам, че ще дойде същият.

На разпродажбата си взех пак едно буре от 30мл. Ще видя какво ще дойде този път.

Аз за топ не се кахъря - само да имам някакъв. Ако не ми хареса слагам на мостри.

# 497
Здравейте, вчера пристигна моята SUNone, за съжаление не успях да намеря  версията, която е с таймер. Има ли начин да пече всеки път на 60сек., без да натискам копчето? 😀 Благодаря предварително! 😊

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 21:21 от maryjane21

# 498
Здравейте, вчера пристигна моята SUNone, за съжаление не успях да намеря  версията, която е с таймер. Има ли начин да пече всеки път на 60сек., без да натискам копчето? 😀 Благодаря предварително! 😊

Моята е същата. Има сензор, който включва лампата за настроеното време без всеки път да се натиска копчето 👍

# 499
Lady-Godiva, Благодаря, но би ли ми казала откъде се настройва, когато задам време само първия път свети до зададеното време, след това като си вкарам ръката светва автоматично и не изгасва, докато не си изкарам ръката. Или правя нещо грешно, или лампата ми е дефектна, надявам се да е първото 😀

# 500
  • Paris, France
Честита лампа и със здраве да си я ползуваш,  maryjane21и дълго да ти служи. На някои модели Сън1, като натиснеш копчето 60  и задържиш  2 секунди натиснато се запомня времето и всеки път пече по 1 минута. Пробвай и пиши какво е станало!

Моята е същата и не е чак толкоз трудно да се натисне копче, което е отгоре. На старите ставах от стола и се гъзурех да видя копчето отзад. Веднъж съм натиснала 30 минути вместо 2 и ми изгоря ръката. Новите много сте се разглезили, хаха.

Твоята от новите, с 6 стени по 3 лампи и 12 лампи на тавана ли е?

Хайде, чакам да пишеш стана ли работата със запаметяването!

# 501
Благодаря, Nevena Virolan 😊
Установих, че се изключва след 2мин, още не съм я пробвала в процеса на работа, но мисля че това време ми е идеално. Извинявам се, че питах преди да съм я разучила.

Лампите, които съм имала досега са били с копчета (отгоре), не ми е било проблем, но с този сензор си е гъзарийка.

5 стени с по 3 лампички и 15 на тавана Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 01:31 от maryjane21

# 502
Аз също имам такава лампа и съм доволна. Не знам от къде се настройва обаче.
Влизам да похваля Canni platinum series starry brown 482. Нанесен е неделя -3.11. и нямам обелени връхчета, много красив цвят и добра консистенция.

# 503
  • на брега на морето
Магдалена, писали сме едновременно. Страхотен е цветът! А ти с нещо синьо ли си облечена или цветът синее в основата на нокътя?
Ето снимки и от мен, не са в хронологичен ред. Най-отгоре е последният ми маникюр, тази вечер ще го сменям, че е на 2 седмици вече. Hug
http://prikachi.com/images.php?images/884/9689884S.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/897/9689897v.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/904/9689904h.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/905/9689905s.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/911/9689911G.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/914/9689914t.jpg
Последните 2 снимки са на винения елит.
Топът също е на елит без лепкав.
Ако някой цвят ви интересува-ще напиша подробно. Hug

# 504

Последните 2 снимки са на винения елит.
Топът също е на елит без лепкав.
Ако някой цвят ви интересува-ще напиша подробно. Hug

Кой номер е ? Аз поръчах JH035, но май ми червенее.

# 505
  • на брега на морето
JH 032, е елитът, Цвете! Hug Аз го обожавам този цвят. Частиците по-скоро лилавият. Самият цвят е точно винен, на тъмно вино. Не ми червенее на мен, отдалеч може да изглежда черен, толкова е тъмен.

# 506
  • Paris, France
Частиците по-скоро лилавият. Самият цвят е точно винен, на тъмно вино.

Професионално изкривяване или от климата Laughing ? Хаха, обожавам го този цвят. Любим е на майка Зайка.

Редакция, че без да искам натиснах публикувай. Може ли име или номер и марка на синия цвят, този, д то е до зеления? Харесва ли ти топа на елит и гъст ли е твоя? Аз пак го поръчах, да видим.

Ау, обожавам всички платини. Тази зима ще нося само брокат, като коледна елха.

# 507
И аз съм влюбена в тази серия на Elite. Най-любим ми е JH034. А в момента съм с 026 🧡
Скрит текст:

# 508
  • София
Професионално изкривяване или от климата Laughing ? Хаха, обожавам го този цвят. Любим е на майка Зайка.

Леле Невиии... Каква памет!! Абсолютно бях забравила за този лак. Наистина ми е любим. Сега даже търсих в хисторито на Алиекспрес - 11.2017год. съм го поръчвала. 🤗

# 509
  • на брега на морето
Неви, професионално изкривяване. Mr. Green Hug Да, точно Майка Зайка беше пуснала линк някъде януари-февруари ако не се лъжа( помня, щото се лакирах във фабриката тогава и ми се наложи бързо да го свалям  Whistling) и аз си го купих. По същото време някой зариби и по Борн Прити 08. Тези двата и един HNM  9726 chameleon са единствените червени лакове, които ползвам.
Синьото от снимките е beautilux 027. На снимката в али изглеждаше съвсем различно, но и този цвят бива. Цапа четката на топа, може би е добре да се "обърше" с лакочистител преди топа... Зеленото до него е също бютилукс 045. И то цапа четката на топа. Нямам други техни цветове, спонтанно си ги купих, да експериментирам. Иначе са интересни цветове.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт