Всичко за всички марки гел лакове - 26

• 44 168
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, момичета давате страхотни съвети с голям интерес ви чета. От скоро започнах отново да си правя ноктите но определено не са като вашите красоти. Пиша ви с молба ако случайно някой има излишна белеща база за продажба да ми пише. Бях поръчала една която не пристигна на Born Pretty. Нямам претенция за марка искам да опитам по щадящ вариант от ацетона.

# 586
  • Бургас
И аз отдавна не съм се записвала, даже едвам ви изчетох. Това правих аз онзи ден

Пробвах и с пяната на една лъжица, че вече се бях лакирала... Лесно и бързо става, другия път и на ръцете Simple Smile

# 587
Промоцията на Блускай е обявена. Обаче има 20 % при покупка на 5 лака. Единичната цена е 20 лв. Ще отида до шоурума на Kodi, но пък там казаха, че не може за непрофесионалисти да се продават лакове.

# 588
  • Бургас
И аз сега разбрах за Блускай, ще говоря с представителката днес, миналата година беше по съблазнителен черния им петък

# 589
Къде е този шоурум на Коди?

# 590
  • на брега на морето
Мариана, супер маникюр! Hug Бялото на СНД покривно ли е на 2 слоя?
Съни, и твоят маникюр кефи! Hug С печати ли е или стикери? Ако е с печат - на Борн Прити ли ти е, силиконов?
Неви, мерси за съвета за по- бързата доставка. Не се бях замисляла. Обикновено съм търпелива. Simple Smile  Hug
Мен нещо не ми се получава печатът. Имам нов шаблон, нов лак. Ту се получи леко( не се хващат всички елементи)- ту хич. Чудя се дали силиконовият печат не ми е стар?( някъде 2 годишен е май). Дали да не си купя нов? Или просто съм загубила тренинг с печатите...Ще сложа едни стикери засега. Wink

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 11:59 от Мелина_3

# 591
Мелина_3, Да, аз го нанасям на 2 слоя и покрива добре, но моят лак не е оригинален. Купих го за 5лв от олх.

# 592
  • Paris, France
sunny n, кой е червения лак на ноктите ти? Същия като на лъжицата с пяната ли е? Благодаря.

# 593
  • Някъде там край морето
Покрай вас се навих да пробвам белещата база на борн прити. Обаче нещо явно бъркам - сложих на полиран нокът с един пласт каре и ултрабонд по свободния край. За 3 дни се надигна на 3 нокътя и реших да сваля всичко. Свалих след киснене и в топла вода, но имаше откъртено от ноктите - по малко, но на всички нокти. Втория път сложих 2 слоя каре и на втория ден ми се надигна само на безименния откъм кутикулите (по принцип ако ми се бели, се бели от свободния край). Реших да коригирам само него. Няма да ви казвам, колко големи парчета от нокътя повлече базата. Лакирах го и сега ме е страх от следващото сваляне. Тъкмо си отгледах нокти и постигнах трайност 2 седмици 🙁.
Някъде бъркам явно.
И да не е само оплакване, в показвам последния измъчен и скъсен магнитен маникюр.

# 594
Sarah Lou, според мен няма смисъл да използваш ултрабонд в комбинация с белеща база. Ултрабондът действа като лепило между нокътя и лака за по-здрава спойка, а белещата база е за по-лесно отлепяне. Може и аз да греша, но мисля, че двата продукта са несъвместими.

# 595
  • Варна
Може и аз да греша с това, че слагам ултрабонд под белеща база( Борн Прити) , защото няколко нокъта се надигнаха на следващия ден, с тази разлика, че се обелиха без никакво усилие, а нокъта си беше лъскав и гладък. Освен да не слагам ултрабонд ако това е причината.

# 596
  • София
Sarah Lou, според мен няма смисъл да използваш ултрабонд в комбинация с белеща база. Ултрабондът действа като лепило между нокътя и лака за по-здрава спойка, а белещата база е за по-лесно отлепяне. Може и аз да греша, но мисля, че двата продукта са несъвместими.

Аз винаги слагам ултрабонд, под белещата база, само на върха на нокътя, където няма каре. Така държи до като не махна гела.

# 597
  • Paris, France
Повдигането откъм кутикули е от лоша техника, неотделена от кожа база или дебел слой база.

Къртенето на парчета нокът е от недостатъчно каре и бързо отчекване. Откакто правя карето с матовия топ ана Еси и слагам реинфорс над карето нямам отчекване никога.

Сара, с какви продукти правиш карето? Къде е откъртеното? Мажеш ли редовно с масло? С дървена пръчка ли махаш или дърпаш с пръсти?

# 598
А леко одрани/олюпени крайчета на маникюра от какво се получава? Имам този проблем и имам 2 възможни причини - още не съм се научила да запечатвам добре свободния край и слагам каре по целия нокът. Ултрабонд и реинфорс не ползвам.

# 599
Къде е този шоурум на Коди?

гр. София, бул. България, № 110 Все още не съм ходила да разгледам.

Общи условия

Активация на акаунт