Всичко за всички марки гел лакове - 26

• 44 267
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
  • Някъде там край морето
Имам едно червено Веналиса 926, което мисля е много близко до показаното Опи. Не гарантирам, че е съвсем същото, защото самия цвят е много различен, взависимост от светлината - от тъмно, кърваво червено, през ярко, класическо, до малиново на моменти.

# 661
Ето и един от моите първи опити
Кой е основния лак?

# 662
Лилавия е https://www.aliexpress.com/item/32867431432.html?spm=a2g0s.90423 … .0.53574c4dcxQTkC номер 266. Светлия е микс между него и един много светъл на веналиса. Топ-а здравият на Веналиса Wink

# 663
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Невиииии, страхотна си!!!!!!!!! По последната ти препоръка го намерих! Ех, че кеф Simple Smile БЛАГОДАРЯ!!!!!!

https://www.ebay.co.uk/itm/OPI-O-P-I-GelColor-Gel-Color-Soak-Off … :g00AAOSwWQZdahPg

# 664
  • Paris, France
Невиииии, страхотна си!!!!!!!!! По последната ти препоръка го намерих! Ех, че кеф Simple Smile БЛАГОДАРЯ!!!!!!

https://www.ebay.co.uk/itm/OPI-O-P-I-GelColor-Gel-Color-Soak-Off … :g00AAOSwWQZdahPg

Това е ментак от Хонг Конг като тези в Али и едва ли ще е същия цвят. По-добре потърси в Али и питай. Някой може да е сложил снимка на цвета и да го видиш. Или да е имал оригинала. От всички ментаци, които съм виждала, един единствен съвпадаше 100%. принцесата беше пуснала линк към тези на ОПИ в Али. Доста хора ги хвалят като качество, но не и като съвпадение на цвят

Мария, благодаря. Страхотен е

# 665
eivalin
База - BASE COAT Elite99
Цвят Belle Fille number 6
Зелен цвят Belle number 90545
Пигмент върху зеления цвят -
Nail Art Mirror Chameleon Aurora Laser Irregular Star Foils Glitter Sequins Paillette Powder Flake Polish UV Gel Tips Decoration
Топ GEL. IT NON WIPE TOP COAT има изключителен блясък, не си личи на снимката.
Всичко ( без топа) от алиекспрес.

# 666
Бе за тази цена не би трябвало да е ментак.Аз съм си взимала оригинални за по 5 евро в Хага..Даже точно този лилавкия от по-задните постове го имам.Но не се бях сетила да пробвам база - нормален лак - съхнене няколко часа - топ.
Но ще пробвам другата седмица,като ми омръзне моя сега Grinning

# 667
А я и аз да се включа с питане - как си съхранявате и организирате гел лаковете и пособията за маникюр въобще? Лампата? Ел пила, приставки? На мен все не ми харесва... моите са в чекмедже, и като го отворя всичко се пързаля. Мислих за разделители, нещо не ми пасват на представите. Може би ако беше само за шишенцата гел лак. Но инструменти и машини не сйм намелира удачен вариант, в който да са лесно достъпни и бързи за използване, без да трябва да вадя лампата от кутията и да я развивам от фолиото с балончета примерно.

# 668
# 669
  • София
А я и аз да се включа с питане - как си съхранявате и организирате гел лаковете и пособията за маникюр въобще? Лампата? Ел пила, приставки? На мен все не ми харесва... моите са в чекмедже, и като го отворя всичко се пързаля. Мислих за разделители, нещо не ми пасват на представите. Може би ако беше само за шишенцата гел лак. Но инструменти и машини не сйм намелира удачен вариант, в който да са лесно достъпни и бързи за използване, без да трябва да вадя лампата от кутията и да я развивам от фолиото с балончета примерно.

За лакове и гримове, шкафовете Alex   от Икеа са ми любими. Този използвам за гримове:

А този за лакове:

# 670
Пристигнаха ми Блускай два цвята - ситен брокат, нежно розово.
Харесват ми, но ми се щеше броката да е по-едър. Някой да препоръча едър, розов брокат на марката ?

# 671
  • на брега на морето
Аз си държа гел лаковете в кутия от обувки. Скоро мисля да си приспособя отделна кутия " за декорациите", че ми заемат доста място при лаковете. Шаблоните за печати- в 1 шкаф. Hug

# 672
И аз преди време имах такава дилема. Все още нещата ми са в умерени количества Blush
Лампата седи в една кутия за обувки под един стол в спалнята, а подложката за лакиране върху нея.

# 673
  • Някъде там край морето
Това е моят любим кът 😀 лявата част е от али, а дясната - от олх.

# 674
  • Бургас
Pandora, погледни този, не е на Блускай, но прилича много на един брокат който имам от Али, но не се предлага вече, или поне не от този продавач. BGN 1.67  22%OFF | 1 Box Pink Purple Shiny Nail Glitter Powder 10ml Hexagon Shape Powder Nail Dust Tips Nail Art Decoration
https://s.click.aliexpress.com/e/3o7lmn7S

Общи условия

Активация на акаунт