Есента настъпва вече, гука ЮЛСКОТО човече! - Тема 2

• 22 939
  • 764
  •   1
Отговори
# 165
Habish_D и аз съм с протектори още от втората седмица до сега. Просто не можах да изтърпя на болката и не мисля скоро да ги махам. 😁
аз точно заради болката, а и заради желанието да знам колко яде изцеждам. По-без болезнено ми е, нищо, че е времеемко. А и нямам достатъчно кърма, за да е бебка само на кърма..

# 166
Момичета някой с гастрит има ли.. незнам какво да пия вече 2 дни немога да стана от болка в стомаха, гади ми се..няма кой да ми гледа детето да отида на преглед. Кърмя и се чудя дали мога да пия нещо..ако някой знае нещо с което да облекча болката и дискомфорта, ще съм благодарна..чак утре ще мога да одита на преглед..имам фамотидин, но той май неможе да се пие при кърмене

Аз имам страшни болки точно до дясното ребро, ходих на лекар, казаха ми че е стомах но силно се съмнявам. При ставане , лягане, кашляне, кихане и смях е нещо страшно. В пирогов ми предписаха хапчета, които не знаят дали мога да ги пия. И аз не мога да отида на преглеед, че също няма кой да пази малката....

# 167
Здравейте,днес педиатъра каза че има бебето къса юздичкя и трябва да се среже. Някой вече срещал ли е този проблем. Детето е на 16 дни

Моя е с къса на два+ месеца, но нашата каза да изчакаме със всякакви манипулации, освен ако няма проблем със сукането. При нас няма проблем и ще поизчакаме.

# 168
Момичета някой с гастрит има ли.. незнам какво да пия вече 2 дни немога да стана от болка в стомаха, гади ми се..няма кой да ми гледа детето да отида на преглед. Кърмя и се чудя дали мога да пия нещо..ако някой знае нещо с което да облекча болката и дискомфорта, ще съм благодарна..чак утре ще мога да одита на преглед..имам фамотидин, но той май неможе да се пие при кърмене

Аз имам страшни болки точно до дясното ребро, ходих на лекар, казаха ми че е стомах но силно се съмнявам. При ставане , лягане, кашляне, кихане и смях е нещо страшно. В пирогов ми предписаха хапчета, които не знаят дали мога да ги пия. И аз не мога да отида на преглеед, че също няма кой да пази малката....
обадих се на личната, обясних и, и тя каза, че или е гастрит или язва..но само строга диета за сега, без никакви хапчета или да спирам да кърмя и да ходя на гастро..аз избирам да кърмя и да ям само печено и варено без подправки..така се получи след като родих едвам влязох в час..и не ядех почти нищо първия месец..

# 169
Здравейте, вие вече подадохте ли документи за детски надбавки и за еднократната сума за раждане? И дали знаете след подаването до кога се изплащат? И трябва ли да се ходи пак до социалните или просто да си чакам превеждане по панков път?

# 170
Здравейте, вие вече подадохте ли документи за детски надбавки и за еднократната сума за раждане? И дали знаете след подаването до кога се изплащат? И трябва ли да се ходи пак до социалните или просто да си чакам превеждане по панков път?

Сумата се изплаща месец следващ от подаването.

# 171
,Детските не са ли след като тръгне на ясла? Извинете, ако звуча тъпо, но хич не ги разбирам...

# 172
Мами да ви питам днес цял ден след всяко хранене акаме по малко нормално ли е ака по малко нормален мирис цвят и консистенция изцяло сме на адаптирано мляко ако има значение просто се притесних не е разтройство просто след хранене ака по мъничко

# 173
,Детските не са ли след като тръгне на ясла? Извинете, ако звуча тъпо, но хич не ги разбирам...

Нее, по всяко време може да се получават детските.

# 174
  • София
Мамаситас, малката от днес е със сополи, оффф много ми е гадно. Стичат се дави се, кашля от тях. Личната каза инфлуназал само за сега да пръскам. Някой да е бил така, кога и с какво Ви мина. Забравих да питам личната може ли инхалация да направя. Просто да държа маската и да подиша от парата.

# 175
И при нас са се случвали такива дни... Мисля, че просто не се изакал хубаво сутринта, както е обичайно при нас. Период е според мен. А и не мисля, че е притеснително като консистенцията, цвета и мириса са обичайните Blush

Мами да ви питам днес цял ден след всяко хранене акаме по малко нормално ли е ака по малко нормален мирис цвят и консистенция изцяло сме на адаптирано мляко ако има значение просто се притесних не е разтройство просто след хранене ака по мъничко

# 176
И при нас са се случвали такива дни... Мисля, че просто не се изакал хубаво сутринта, както е обичайно при нас. Период е според мен. А и не мисля, че е притеснително като консистенцията, цвета и мириса са обичайните Blush

благодаря ти просто друг път ака сутринта и вечерта а днес след всяко хранене по малко и за това се притесних благодаря ти

# 177
  • Пловдив/София
ние сме така откакто се е родила, но е на кърма. Ако не е обилно разстройство с променен цвят и миризма, едва ли е притеснително.
Минахме и ние консултсцията за 2м- качила е 1кг и 4 см, идеално за кърмено бебе мисля. Ваксината ни се размина, че чакме резултати от тестове за алергии, дано всичко е ок там.
Вече 2 дни прави пауза по 5-6 часа нощем, но пък заспива чак след 23ч... а започваме от 20ч.не знам дали е за хвалене или оплакване, но пък от 23 до 4 се наспивам добре, само дето нямам минута за мъжа/себе си Sad

# 178
Ама моля ти се, няма за какво Blush
На мен ми е първо детенце и аз се притеснявам за всичко Grin
Надявам се днес сте нормализирали положението в памперса Sunglasses

благодаря ти просто друг път ака сутринта и вечерта а днес след всяко хранене по малко и за това се притесних благодаря ти

# 179
На 1ви ни предстои първата ваксина.. тези лепенки куул пач за какво се слагат и на боцнатото място ли се слагат..с тях детето може ли да се къпе. Нищо незнам

Общи условия

Активация на акаунт