Мартенските ни душички риткат с крачета, махат с ръчички!!!

• 11 210
  • 265
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро момичета!!! Grinning

DessyM, четох много лоши неща за Зимафлуор мисля, че в здравния. Виж с търсачката.

Непременно се консуртирай с детцки стоматолог или педиатър!

Katia_N съчувствам ти за злополуката! Знам как боли като се удариш в нокатя на крака. Cry

Последна редакция: пт, 14 юли 2006, 09:36 от Violanta

# 16
Деси, аз не давам Зимафлуор, а мислех/ докато кърмех самата аз го взимах/, но се отказах заради флуорозата, за която четох някъде из форума. И сега и аз незнам какво да правя Thinking newsm32

# 17
  • София
Кате, много неприятно си се ударила щом чак кръв тече. Аз все си правя синини по краката като се удрям в легла и маси, ама чак толкова още не съм успявала да се ударя. Ако пък не можеш да ходиш, не излизай един ден - отваряй прозорци и това ще му е чистия въздух на Преслав.

# 18
  • Варна
galia2006, вече съм по-добре. Полях го с риванол, сложих му компрес, изпих едно кафе да ми се вдигне кръвното и вече не ме боли. Проблема е какво ще обуя. newsm78  А за излизането, не ме тревожи въздуха в къщи, то така или иначе нон-стоп е отворено, а че не ме свърта. Simple Smile
В цялата суматоха забравих да кажа  welcome на tea_06!

# 19
Виоланта, с търцачката не намирам нищо за зимафлуор - писах на латиница и на кирилиза и даже маркирах всички форуми  Embarassed
Търсачката ли нещо не е в ред или "устройството пред компютъра"  Embarassed

# 20
  • Sofia
За Зимафлуор - а, аз питах нашето педи дали да го давам и тя ми каза, че напоследък има доста противоречиви мнения за него, та затова тя лично вече не го предписва. Освен това, според нейното мнение всички храни, които са предназначени за бебета, имат достатъчно добавки, които да компенсират невзимането на флуорни препарати. Преполагам, че всеки педиатър ще има собствено мнение по въпроса, както за повечето неща ...

# 21
  • In the jungle out there..
Добро утро и от нас Hug

Честита нова темичка и добре дошла на Теа  bouquet

Нашето педи също НЕ препоръчва Зимафлор...

# 22
# 23
DessyM, неможах да намеря точно за Зимафлуора, статията, а може и да не съм я чела точно тук, но ако прочетеш тази тема  ще разбереш за флуора и неговите съединения.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=101468.0

На мен косите ми настръхнеха! И си казах че такъв медикамент на детето си никога няма да дам.  Sad

# 24
Малеее  Shocked Не прочетох всичко. Като заспи Кристина ще чета подробно, ама от любопитство погледнах... Ум да ти зайде! Няма да давам флуор и аз...  Naughty

Безкрайно съм ви благодарна, момичета!

# 25
здравейте и от нас!
Добре дошла на Теа при мартенските мушмуроци!
Аз също чувам много противоречиви мнения за този Зимафлуор. И аз ще питам моето педи, но най-вероятно няма да давам.
И да похваля едни много отзивчиви хора. Сменяха ни таблото пред блока и нямахме ток и естествено нямаше как да си кача количката до петия етаж без асансьор.Попитах хората,които го сменяха, кога ще свършат и те веднага предложиха да ми помогнат. Дойдоха двама и ми качиха количката.  Grinning Grinning Grinning
Хубаво е, когато има такива хора. Въпреки че почти винаги хората се отзовават на майки с колички, имащи нужда от помощ

# 26
Добре дошла Теа!

Терина аз съм забелязала, че мъжете се делят на две категории /нали минавам подлез всеки ден с количката/ - такива, които тичат отдалече да ти помогнат и такива, които забиват поглед във върха на обувките, за да те отминат по-бързо Twisted Evilно и на мен почти всеки ден се намира кой да ми предлож помощ, не че имам нужда, но поне виждаш че са останали някакви свестни хора тук-там.

Слави, що се отнася за твоя проблем, не мога да ти дам съвет, аз съм на менение, че ако детето плаче нощем трябва да му се дава да я яде, а не да се изнервя излишно и да се чакат някакви часове определени от майката/може причината да са зъбки например, но първо трябва да се отхвърли дали не е гладно/, що се отнася за носенето на ръце, също не виждам нещо лошо, да вярно тежи, но бебето има нужда от майчината прегръдка, особено като е нервно, както в твоя случай.

# 27
  • Варна
terina, аз останах приятно изненадана от ергените във входа ни. До тук трима са ме виждали да влизам с количката в асансьора и всичките са ми помагали да я вкарам вътре, а после тичат по стълбите до втория етаж да ми помагат да я изкарам. Joy

# 28
Ние днес ставаме на 4 месеца.Черпя ви party023
Честито и на Катерина на elly_G  newsm51
Slavy ние бяхме така точно преди да ни избие зъбче,да не би да е от това?  newsm78
Veselina_s_p  честити покупки. Mr. Green

# 29
  • Варна
Ние днес ставаме на 4 месеца.Черпя ви party023
Честито и на Катерина на elly_G  newsm51
Slavy ние бяхме така точно преди да ни избие зъбче,да не би да е от това?  newsm78

Честито на мини-рождениците!   GiftНие на Катето и честитихме лично днес.
Slavy, и аз си помислих, че може зъбче да е причината. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт