Мартенските ни душички риткат с крачета, махат с ръчички!!!

• 11 216
  • 265
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Честито на мини рожденниците!  bouquet
Теа добре дошла  Hug
Изглежда в нашия блок Мъжете са се загубили на мен ми отстъпват място да мина по стълбите първа, но с количката в ръце естествено  Mr. Green, веднъж са ми помогнали и то човека се оказа, че има бебе затова може би! Жените са по-отзивчиви в това отношение.
Аз не давам Зимафлуор, много противоречиви неща четох!
Ние утре заминаваме на море  в пълен състав, ще ми липсвате, весели емоции и целувки от нас! Hug Hug Hug

# 31
Party Time Честито на zoui и на  elly_G мини рожденници Party Time

# 32
Добре дошла на Теа!
По темата за кавалерството в мъжете.Искам да ви кажа,че виждам МНОГО по-помагащи жени от колкото "мъже"!
В нашият вход имаме и от двата типа мъже,от тези който искат да помогнат,а и от тези който гледат да направят място за да си сваля количката.Моята статистика е 4:1 помагащи жени към мъже!

# 33
да ви се плача - аз се разболях... Имам ужасно неконтролируемо повръщане, температура и главоболие. Добре, че Иван е при мама, защото май е вирус и много ме е страх да не го разболея.

# 34
  • Варна
Ох, Герчо, на цялата дандания само това ти трябваше...  ooooh! Искрено ти съчувствам, дано бързо да се оправиш...  bouquet

# 35
  bouquetЧестит празник на мини рождениците! Да са живи и здрави!   bouquet
Ger4o, как може да ти се струпат толкова неприятности на куп  newsm78 Хайде, оправяй се бързо   bouquet
Аз също не давам Зимафлоур!
Лека вечер... Hug

# 36
Честито  на мини рожденниците !
Герчо ,бързо възстановяване .
Много са ни оредели редиците  newsm78лятото си казва думата .

# 37
Честито  на мини рождениците !
Герчо ,бързо възстановяване .
Много са ни оредели редиците  newsm78лятото си казва думата .

# 38
...докато кърмех самата аз го взимах

Какъв е проблемът от приема на Зимафлуора, аз също докато кърмя го приемам от време на време?  newsm78 Сега виждам, че има статии (бързо пишете вие).

Кате, съчувстваме ти най- искрено, бързо да се оправяш мила!

Честито на минирожденниците   bouquet

# 39
Благодаря за поздравленията  bouquet Kissing Heart
Честито и на Дани , Димо и Никита  Tada
Да се похвалим! Ходихме на консултация и вече сме 7.200 кг и 64 см Mr. GreenРасте момата Mr. Green
Вчерa и дадох плодово пюре 1-2 лъжички , а днес изяде почти половин бурканче ooooh! като не и дам лъжицата и започва да реве със сълзи #Crazy Явно бързичко ще преминем на 50/50 пюре и мляко, а педито каза след 20 дни да почнем и зеленчуковите . Кашите по-нататък, но и аз не бързам , а и не съм привърженик , нищо полезно не намирам в тях само "помпат " бебетата , а  ние определено нямаме нужда. Naughty
Целувки от нас на всички сладурчеta Kissing Heart lovekiss Kissing Heart

Последна редакция: пт, 14 юли 2006, 19:29 от elly_G

# 40
Мили боже, само като си помисля от кога го пия, по препоръка на гинеколожката   baby_neutral
10Х!

# 41
  • София
Здравейте мартенички! Как сте? Симона от два дни по цял ден реве и пищи вече не знам какво да я правя. Може би я сърбят венците, защото си лапа ръцете, но гелчето въобще не помага.  Sad Вие мажете ли си венците с нещо?

# 42
  • Sofia
Вие мажете ли си венците с нещо?
Абе аз не мажа с нищо още. Ама от време на време, като стане много неспокоен, му търкам долния венец с една играчка от тези с гела вътре, дето се охлаждат и са за успокояване при зъбоникнене. Засега това малко ни помага, ама знам ли докога  newsm78

# 43
  • София
Само с това не съм пробвала. Имам една, сега ще я охладя и ще я пробвам. Tired

# 44
И при нас положението е същото. От вчера Елина е страшно неспокойна, постоянно дъвче нещо и като си изтърве чесалото наддава рев.
Но ако е зъб, трябва ли венецът да е подут? защото нейният не е и на пипане не усещам нищо.
А какви гелчета ползвате? На мен ми препоръчаха Калгел, мисля, че се казваше

Общи условия

Активация на акаунт