Мартенските ни душички риткат с крачета, махат с ръчички!!!

• 11 209
  • 265
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Напълно подкрепям мнението на Габи. Трябва да сме много предпазливи, защото вирусите мутират и стават много устойчиви на лекарствата. Свекъра ми стигна до операция на белия дроб заради пневмония, започнала с лека настинка. Не можаха да го оправят 3 месеца и накрая в деня, преди да се роди Преслав го оперираха. Мисълта ми е, че нещата трябва да се хванат от рано, защото излизат много бързо от контрол, особено при бебетата. Антибиотика няма да навреди толкова, колкото може закъснялото адекватно лечение. Hug

# 241
  • София
Скоро няма ли да стане време за нова темичка? Ако някой е по-наясно да казва, аз няма да се справя с оформлението... newsm78

# 242
  • София
С бронзов тен и кърпи на главите, Мартеничета гукат със зъби в устите! това е моето предложение, ако се сетя още нещо ще пиша пак, но с друго не мога да помогна.

# 243
  • София
Водолейчета и Рибки плуват във басейнчета
Хайде давайте предложения, всички ли сте по разходки?

# 244
  • ГО
Здравейте мами.Днес Дани става на 4 месеца и ви черпя виртуално  party023 cheers smile3510

# 245
  • София
Честитооооо!!! Да расте здрав и много щастлив!  bouquet nbirthday
Защо днес си пиша сама във форума, къде изчезнахте всички?

# 246

Честитооооо!!! Да расте здрав и много щастлив!  bouquet nbirthday
Защо днес си пиша сама във форума, къде изчезнахте всички?

На разходки сме, въпреки жегите!
Предложенията ти са хубави, сега остава някой по-талантлив да осъществи идеята! Peace

# 247
здравейте,

Честит рожден ден на Кремена, мниго здраве, щастие и любов ти желая  bouquet

Тася, относно заспиването мога да ти предложа нашия вариант. Къпем я към 9 и загасяме лампите и си лягаме на спалнята /само тв е пуснат тихичко/, тя почв да си суче и така откарваме докъм 10, когато със замах се дърпа и вече е дълбоко заспала / на принципа на папагалите като е тъмно - заспиваме/ После ако искаш може да си го пренесеш в неговото легло. Лошото е, че никъде не можем да мръднем вечер, толкова е свикнала вече така да заспива, че не може иначе, а и като капак на всичко последния път е отказала да си изпие млякото и с лъжичка и с капкомер /нали мразим шишета/, та вече няма мърдане за мен въобще.

Габи, дрешките мисля да си ги пазя за второто, пък ако някоя приятелка роди ще и услужа.

Вчера щях да се пукна от яд, след като 100 часа избирах мебели за Али от един каталог, продавачката се обади в завода и се оказа че ги няма, избрах други - пак ги нямаше, направо полудях Twisted Evilпосле реших да се разтуша като й купя малко дрешки, едното костюмче се оказа, че й е малко Twisted Evilпосле тамън заспа детето в парка и довтаса някакъв дядо да й се радва и я събуди Twisted Evilнаправооо...

# 248
  • ГО
Благодаря.
И аз бях на разходка,ама чочо плувна в пот горкия и на мен ми стана много горещо и се прибрах.Добре,че бях с кола,иначе afСега ни слагат изолация външна на детето в стаята и къртят яко.Чочо го приспах в хола в столчето за колата.Миличкия спи сгънат,ама няма как.
Да ви се похваля в петък отиваме за 3 дена на Бургас.Моя мъж има леля там и малко ще се разтоварим.Питах докито днес дали може и тя ми даде зелена светлина.Та така събота и неделя съм така  sport027 help  grinning039.

# 249
  • София
Ние също изчезваме към Бургас, може би в понеделник. Нешето педи дори каза, че беба може да я топим и в морето. Grinning

# 250
Ама съм шматка...забравих да похваля нашите бебоци от последните снимки. А Симона направо ще я изям с тази рокля, ние имаме подобна само че на розови рози Crazyснимката в люлката направо ме разби, да й имам физиономията  Joy

# 251
  • София
 Laughing Симона такива номера ми върти от сега... започва да кашля нарочно, защото знае че ще я взема или поне ще отида да видя какво прави и като ме види започва да се смее с глас сякаш ми казва "изиграх те,а?"

# 252
 bdbaloniчестит рожден ден ,Креми ! bdbaloniМного здраве и щастие ти пожелавам .

# 253
Laughing Симона такива номера ми върти от сега... започва да кашля нарочно, защото знае че ще я взема или поне ще отида да видя какво прави и като ме види започва да се смее с глас сякаш ми казва "изиграх те,а?"
И елица ми правеше този номер преди месец , даже в началото докато се усетя я водих и на преглед smile3538.Но като разбра , че не ми минават тези ,  се отказа.
Габи , освен , водолейчета и рибки -имаме и овнета през март Confused

# 254
А какво ще кажете за: "Пак голяма жега ни наляга , Мартениче за море се стяга"

Общи условия

Активация на акаунт