Домакини 69/ Усмихни се, и светът ще се усмихне с теб

• 60 588
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
След приключението кое парче къде е и как се сглобява,си почнах и посмях с вас хубаво.
Вале браво за резултатите.
Смърфи ха наздраве,аз сега ще си сипя да пийна едно.
Ма ко спокойно,аз поспивам и заради теб хаха.
Днес за пореден ден няма вода,взех си пратката  и съм доволна,да се радваш на лекарства и то евтини...срамота ,ама нали сме в бг...
А секцията няма да ви казвам колко време какво само направихме.Ама има време де,7 кашона са,разкъсахме 5,сглобихме единия модул,две чекмеджета и другото са на пода.Обаче ако някой ми каже, как се слагат шини за чекмеджетата... а уж на схемата за монтажа са сложени.Rage  Утре продължаваме  да сглобяваме.До понеделник се надявам  да вия покажа.

# 76
  • при късмета
Вале, ми прав е мъжа ти да се фука, нали има с какво
Смърфи, какво си купи?
Днес явно всички висим някъде. Отидох в 17ч. да взема шефа и да се мотаем 1 час до родителската, той отказа да слезе. Малко деца останали, играят си и не искали да ходят навън, при положение, че бяха и госпожата и тази от занималнята и имаше кой да ги изведе. Ми да бях отишла за родителската направо
Писе, с винтчета се хващат шините за чекмеджетата, даже трябва да са в комплекта. Най-късите обикновенно. Също и дупките им са пробити, но не на всички мебели. Предполагам, че са металните с колелцата в края. Ако са те, пллоската част е за корпуса, а S образната е за дъното на чекмеджето. Трябва единия ъгъл да е под долния ръб на чекмеджето, а горния да се движи по другата част. Колелцето на частта за корпуса трябва да е отпред, а това на тази на чекмеджето трябва да е назад. Като ги сложиш така и ще видиш кое къде се захваща

Добро утро! То стана добър ден, де
Да допиша, че да не пускам поредни постове. Късно е за кафе, но ще ви покажа това
Скрит текст:
Цъфтят ми дивите ягоди по никое време.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 10:40 от ма ко

# 77
Добро утро!

Вале Kissing Heart За мамографията правилно са ти казали!!!!
Смърфи весело изкарване!
Писе имате си занимавка Stuck Out Tongue Winking Eye Приеми го като пъзел за релакс и ще се получи по-забавно.
Мако то карате не е лошо, ама Кратун вече не ме иска с него, пък и няма зен-карате LaughingLaughingLaughing
Следващата стъпка е да се запиша в клуба по боулинг на трева LaughingLaughingLaughing

и да започна да пия джин LaughingLaughingLaughing

# 78
  • София
Лейди, а нали не съм сгрешил с ехото, все пак дава представа? Той бая добре ги огледа.
Петък е, отивам си на, село, кеф!

# 79
  • при късмета
Вале, не се притеснявай, че е било ехо. На мен с ехо ми хващат всеки път кистите, които ми изкарват акъла. Т.е. кисти се виждат и то ясно, сигурни са какво е, какво остава, ако има нещо по-притеснително.
Спокойно си карай кефа

# 80
Момичета, петък е! Най- накрая!

# 81
Вале завиждам ти,пусни снимки поне.
Калинка пъзела е сглобен,остава да се съедини само .
Ма ко благодаря за съвета,паснаха  шините ,сега остават пантите да монтираме и край.
Едно парче има надуто и ще ми го сменят,та за сега няма да я съединяваме, че се доста модули.Обаче ми допада,имам си доста местеца за криене на прежда.Обаче нямам вечеря ,ще мисля пак нещо на бързо.
Приятни почивни дни момичета.

# 82
Добро утро!
Вале да пиеш една ракия под асмата!!! Не си сгрешила с ехо-то, но
Скрит текст:
когато гърдите са големи по-прецизно е с графия. Моя единия беше много малък/под 1см/, но за сметка на това мнооого агресивен - хванах го с увеличения лимфен възел под мишницата. Докато големия, който се виждаше на ехо /но пък заради него съм с мастектомия/ не дава разсейки. Мамографията е през 3г, а през другото време - ехо.
Изобщо не се зомбирай Kissing Heart Постъпваш правилно, а и правилно са те посъветвали!!!! Догодина просто си направи неприятната мамография. И един съвет от мен - не пий хормони за предотвратяване на критическата!
При нас е напекло едно слънце и ме приканва за разходка с куче Laughing

# 83
Лейди, относно съвета към Валето....Може ли повече от личните ти разсъждения?

# 84

Добро утро!
Мария кое те интересува? Аз съм с хормоно зависим рак /има и не такъв/ - свързан е с естрогена. Изкуствено приемания естроген се води рисков фактор. Това, че не съм приемала, не ме е спасило, но всеки сам избира риска. В момента тук се води голяма дискусия точно за хормоналните препарати отлагащи критическата. Много дами предпочитат риска от рак на гърдата пред "вечна младост".

# 85
Лейди, просто се приближавам към онези години, и исках да се информирам от човек, който чете, и е информиран. Има тема във форума, където мацките пият доста хранителни добавки, включително и с фитохормони.

# 86
  • при късмета
Добро утро понеделнишки!

Наистина ли хората пият хормони без нужда? От край време знам, че ако опреш до тях за едно имат ефект, но задължително объркват поне още едно друго нещо, ако не и повече. Моите проблеми със ставите са заради неправилното разпределяне на калция от организма. Някакъв хормон също има значение, но още преди повече от 20 години като се установи, ме предупредиха, че ако искам това да оправя, мога да си докарам друга беля, която не се знае каква ще е.

Много се радвам на хубавото време, само да не ставах рано. Хуквам да оправя една полица, че са ми дали грешно ЕГН и на майка да направя една медицинска за чужбина. Абе ще повися в офиса днес.
Хубава седмица на всички Hug

# 87
Ха дано е успешна седмицата и така топла.
При мен не започна успешно хаха.Реших да изчистя и сглобим дивана,да ама не.От 6 крака на едната част, има само два на мястото си.Другите ги намерих под опаковката и съм бясна.То пробито и така натискана че са се пукнали крачетата още при поставянето....Имаше и видии по найлона.Е ,ще почакам още да ги  донесат и да си ги монтират те.

# 88
Писе, поне ще съдействат, което е добре. А ти, седи и си плети.
Оказа се, съм объркала учебната тетрадка на сина. Представете си, имало три издателства Просвета.

# 89
  • при късмета
Добро утро!

Да пием по едно кафе и по задачи. Аз имам само да взема риба де. Ама ще стоя на полусъединител, свекъра е в болница за операция от херния, ако нещо потрябва да отида.

Писе, дано бързо се оправиш с тези бездарници, като ги чуя и паля на четвърт
Смърфи, кога се прибираш?

Хайде появявайте се, че ще има отсъствия

Общи условия

Активация на акаунт