Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 776
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 1 050
Бяла приказка у дома. В очакване.....

Не можах да се стърпя.Красота...

# 1 051
  • DE
Уна, благодаря. Помислих, че е част от украсата Grinning Peace

# 1 052
  • Австрия
Уна, приказно е, наистина Heart Eyes

Хайде, Криси, весело и доволно украсяване на коледното дръвче! Покрай аранжирането на масите съм забелязала, вие всяка година имате хубава, голяма и истинска коледна елха Simple Smile Признавам - ние у нас - не, но пък у Оma - винаги. В Коледната вечер винаги сме на гости у нея, палим свещички прикрепени по клонките на елхата, гасим светлините в стаята и пеем коледни песни Relaxed
Всъщност.. малкият донесе правена в училище елхичка, която вкъщи украсихме, така че.. не сме съвсем без дръвче Smile

# 1 053
  • München, Deutschland
Украсихме елхата и я затрупахме с подаръци. Понеже нямаме някакви скъпи хобита, не пътуваме на скъпи места, почти не ходим по заведения и т.н., за Коледа и рождени дни харчим повече за подаръци.

А ето и тазгодишните ми опаковани подаръци. Ако са много и пречат, мога и в скрит текст да ги сложа. Тази година се постарах повече и гледах да са с повече внимание към детайла. 😃

Уна, страхотно е. Никой ли не разхвърля у вас? 😃 При нас няма деца, но все нещо слагаме не на място и скоро няма да изглежда така. Wink

Дими, значи тази година и вие сте с елхичка. 😃 Да ви е на късмет и хубави празници. И тук слагат свещички по елхата, аз някакси не съм свикнала и си слагам лампички, така помня от дете.

Аредхел, много уютно-скандинвско е при теб. 😃

Мари Кюри, красиви опаковки и много подходяща опаковъчна хартия, която много се поддава на украси.

Които пропуснах - не е било нарочно, всички украси бяха празнични, уютни и топли. Heart Eyes

# 1 054
chrissy
Мислех, че съм се постарала и опаковала добре, но след като показа твоите подаръци, разбрах, че съм далеч от "истината" 🤣

# 1 055
  • München, Deutschland
О, Аркадия, благодаря ти, но всеки би могъл, ако има времето. Hands V Аз съм вече от седмица в отпуска и имам възможност и желание да се занимавам.

Пускам снимките от темата за маси, това ни е вчерашната маса, май ще остане така до Бъдни вечер, че ми допада. 😃 Откога се каня на комбинацията в розово и сиво - всъщност, откакто Мис Бингли даде тук идеята и пусна някаква елха в такива тонове от Инстаграм, което дали не беше още октомври... Rolling Eyes Който следи и двете теми, моля да ме извини за повторението, но в случая е тематично-коледно.

Установявам, че само тук ми се виждат пръстените за салфетка:

Тук се сетих да снимам свещичките отблизо, като увити в прежда са и на приглушена светлина са хем близък цвят, хем леко различен и допълващ се, поне на мен така ми изглеждат.

Чашата беше пълна вече, така че наздраве. 😃

# 1 056
  • под тепетата
На мен не би ми се искало да отворя такива подаръци!Това е като да разрежеш  красива торта. Поздравления момичета за желанието и умението да зарадвате някой!

# 1 057
  • При елфите ...
Скрит текст:
Украсихме елхата и я затрупахме с подаръци. Понеже нямаме някакви скъпи хобита, не пътуваме на скъпи места, почти не ходим по заведения и т.н., за Коледа и рождени дни харчим повече за подаръци.

А ето и тазгодишните ми опаковани подаръци. Ако са много и пречат, мога и в скрит текст да ги сложа. Тази година се постарах повече и гледах да са с повече внимание към детайла. 😃

Уна, страхотно е. Никой ли не разхвърля у вас? 😃 При нас няма деца, но все нещо слагаме не на място и скоро няма да изглежда така. Wink

Дими, значи тази година и вие сте с елхичка. 😃 Да ви е на късмет и хубави празници. И тук слагат свещички по елхата, аз някакси не съм свикнала и си слагам лампички, така помня от дете.

Мари Кюри, красиви опаковки и много подходяща опаковъчна хартия, която много се поддава на украси.

Които пропуснах - не е било нарочно, всички украси бяха празнични, уютни и топли. Heart Eyes

Аредхел, много уютно-скандинвско е при теб. 😃
Много благодаря... опакованите подаръците са страхотни...

# 1 058
Криси , ноември пусках ехата тук, мисля, края на ноември хаха и снимки тук публикувах. В стори в Инстаграм не помня да съм я пускала.
 В цикламено, бяло и сиво е. Има и цветя. Преди години правих една малка бяла елха, вдъхновена от Версай и в стила на Мария-Антоанета, с розови панделки от плат, розови пера и перли. Аз им викам бутикови елхи. Wink Понеже си падам по такива барби, бонбонести и розови неща, на мен си ми харесват.
Много ме впечатляват масите ви. Признавам си, че всяка година се каня да аранжирам, но все не ми се занимава и не ми е приоритет. Сега ще посрещам за НГ гости и може да измисля нещо.

# 1 059
  • София

Дядо Коледа дошъл...

# 1 060
  • Bарна, морето, сините вълни

Мама ни направи сурвакница.

# 1 061
  • München, Deutschland
Вчера започнахме обратното броене ето така. За днес още не съм измислила нищо, въртя се в леглото още 😃.

Весели празници, момичета! Бъдете щастливи и благословени - и вие, и семействата ви!

Christmas Tree Christmas Tree Christmas Tree Christmas Tree Christmas Tree Christmas Tree Christmas Tree Christmas Tree Christmas Tree Christmas Tree Christmas Tree Christmas Tree

# 1 062
Не съм показала още нищо тази година, та, нещо и от мен:
Скрит текст:

Това в буркана щеше да е елхата, колкото да има къде да ми оставят подаръка, но в неделя във Витоша беше пълно с паднали клони (криви) и се получи това гнездо:

# 1 063
  • под тепетата
shrissy, при теб винаги е като в приказка !
 При мен скромно, че се озовахме на вилата и каквото намерих на поляните - в чашка с две откраднати шишарки от на комшията смърчовете.

Весела Коледа и успешна 2020 година, момичета!

# 1 064
  • Euskal Herria
Весели празници, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт