Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 647
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 1 260
  • под тепетата
Може да пъхнеш някое листо в жълто- оранжево, да освежиш малко шишарките.
Аз вече набрах няколко жълъдчета ( разучила съм всички дървета в околностите). Купих си рамки под формата на зелени листа 3бр - 1,50лв. Смятам вътре да има отпечатъци на листа и гъбка. Намерих и едни дървени животинки на стойка - заек, катеричка, пиле. После съответно ще бъдат коледни с шапки и шалчета.
Мис Каролин Бингли, не знам дали ще ти допадне идеята, но можеш да наметнеш някакво ефектно перде и да го завържеш с панделка. От вторите употреби ще намериш нещо.  Или това да се тропоса с дебел конец и да стане като чувал, а отгоре, където са ушите за корниза да се наниже панделката. Стига къщата да може да влезе вътре.
https://jysk.bg/za-prozoreca/gotovi-zavesi/neproziraschi-zavesi/ … oprinen-vid-bordo
 Идеята с т.х-я е страхотна за такива като мен, дето са скарани с иглите. Благодаря на дамата!

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 16:22 от bilqna_69

# 1 261
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Опаковай я с тишу.Под къщата и отгоре вързана с панделка.Далиобясних изобщо като хората....!?

# 1 262
Според мен, такъв голям предмет с неправилна форма и без фабрична опаковка /кашон е по-добре да не се опакова допълнително. Една ефектна червена паделка е достатъчна. Представям си само как ще светнат очите на детенцето, като я види под елхата. А го знам от личен опит отпреди 10-тина години Grinning

# 1 263
Най-хубавата част от Коледните празници е отварянето на подаръците, особено от дечица 😊 Истински щастливи са, с такава любов се радват.. Изпълва ми се сърцето с радост.
Не съм опаковала такъв подарък, но се сещам за някои варианти - да вземеш и едно коледно одеалце с което да покрие подаръка, а другия вариант е малко по-труден, но ако намериш голям кашон и там да сложиш подаръка, който после да опаковаш.

# 1 264
Според мен, такъв голям предмет с неправилна форма и без фабрична опаковка /кашон е по-добре да не се опакова допълнително. Една ефектна червена паделка е достатъчна. Представям си само как ще светнат очите на детенцето, като я види под елхата. А го знам от личен опит отпреди 10-тина години Grinning
И аз така смятам. И без това изненадата ще е голяма. Силно се надявам да я хареса. То на мен ми светнаха очите и се радвай като малко дете като пристигна. Разкошна е. И аз ще играя с нея хаха.

# 1 265
  • München, Deutschland
Може ли да споделите коя е темата за украса на масите ? Може и на лично .

Ето тук си пишем от години, не се пълни бързо темата, че е според времето на списващите. Линк към последната тема:

https://m.bg-mamma.com/?topic=1052580

# 1 266
Възхищавам се на масите които редите за КОЛЕДА. Мен не ме бива и нямам муза за подреждане на маса. Досега не съм правила специална украса за маса. Вашите са много красиви.
Иначе къщата си има кашон обаче трябваше да ясглобим за да видим дали всичко й е ок като изработка а срока за връщане беше 14дни.
Сглобяването отнема време и съответно няма да я прибираме пак в кашоните а и няма смисъл така няма да се радва.
Радват се децата ама всичко им омръзва бързо поне при нас е така.
Надявам се да я хареса.

# 1 267
  • Бургас
Мис Каролин Бингли, и аз щях да предложада я покриете с нещо голямо(чаршаф, перде) да вържете голяма червена пандела и клонки елха и канава(мисля св казваше) за украса.

# 1 268
Мис Каролин Бингли, и аз щях да предложада я покриете с нещо голямо(чаршаф, перде) да вържете голяма червена пандела и клонки елха и канава(мисля св казваше) за украса.
И това е идея. Тя сега е покрита с чаршаф.

# 1 269
  • Пловдив
Момичета, днес бях в Джъмбо Пловдив, за да видя дали не са заредили нещо есенно. Купих някои неа за Хелоуин да зарадвам децата като украся пред нас. Видях, че вече са разчистили по-голямата част от централния коридор и купища кашони с надписи Коледа. Попитах на касата момичето дали започват да зареждат коледните неща и тя каза "Да". Предполагам до две седмици в Джъмбо ще е коледно вече.

# 1 270
Това е много полезна информяция! Благодаря!

# 1 271
Всъщност сега се сетих че подаръка на детето няма как да го пренесем при свекитата че е над 1 метър висок и вече сглобен. Можете ли да дадете идея как да се опаковка къща за кукли? Или просто така да я оставим под елхата, най-много една червена панделка.?
Огромна е и е виждам как ще стане.
Ако има някаква стая, в която не се влиза често, сложи под елхата примерно табела с надпис "върви по стъпчици" и залепени такива хартиени стъпала, така че малката да върви по тях, за да открие подаръка си Wink и там пак както казват и други, може да е под нещо покрит.

# 1 272
Много ми хареса това в една от ФБ групите. Не знам обаче как ще се направи.

# 1 273
Красиво е. Това или са отделни клонки или от елхичка са ги взели, залепва се на някаква основа с топъл силикон, лепят се топки, панделка и готово. Готина идея ☺️

# 1 274
  • München, Deutschland
Обещах да покажа есенните неща у нас.Чак сега смогнах, външната врата не е съвсем готова даже...

В коридора:

В банята:

Холската масичка, не я хванах добре:

На холната секция:

С малки промени могат да станат на зимни и коледни украси, но засега така. 😃

Общи условия

Активация на акаунт