Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 626
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Over the hills and far away
Криси, за маркаме ли говориш? https://www.google.com/search?q=%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D1%80%D0%B0%D … =1536&bih=750 Не съм виждала досега шал, оплетен с такава техника, не знам как ще се получи. Аз съм правила пана за стена преди мноооого години ( в четвърти клас имахме кръжок Grin ) , но си спомням, че "плетяхме"с твърда прежда тип канап.
 Аз се позабавлявах с едни джуджета от Фимо Smiley

Скрит текст:

# 1 321
  • München, Deutschland
Бях я забравила тази дума, но като че ли си представях по-скоро нещо такова:

Виждала съм само идеята и извън зимния сезон си купих 3 кълба с такъв материал, мекичък е, та си представях нещичко коледно с него. Wink

Много изразителни лица правиш, браво, просто са стряскащо живи 😃. Дрешките също ли ти ги ши? Станал е изключително професионално комплектът джуджета. 😃 На дядото от какво му е брадата?

# 1 322
Направих си Хелоуинското дърво.
Наложисе да се катеря по едни чукари встрани от главния път за да си взема клонките.

# 1 323
  • München, Deutschland
Мис Бингли, веселяшко се е получило. 😃 Паяците на пръв поглед направо ги взех за истински.

Аз завърших един подарък - рисунка за моята баба, която скоро ще е рожденичка. Смачкан ми е листът, ще трябва идните дни да го изправя, но ми беше приятно занимание за този сезон. 😃

Обикновено си харесвам снимка и я прерисувам, и това е така, с леки измения, както ги почувствах в момента.

Скоро ще започвам с рисунки по Коледни топки. 😃

Скрит текст:

# 1 324
  • под тепетата
Много ми харесва контрастът в цветовете и балансът в картината. Няма начин да не зарадваш баба си!
Миналата година бях правила такива паяжини с някое друго листо по тях
https://cdod-raduga.ru/bg/pauchok-iz-zheludya-na-pautine-dekorat … iku-hellouin.html
Ето какво коледно си харесах, но не знам дали ще мога да направя 4от първия вид. Не шия с машина и или трябва на ръка, или да ги скроя и да ги дам да ми ги минат в ателие.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 21:13 от bilqna_69

# 1 325
  • Пловдив
Ехааа, страхотни са!
Какъв плат ще използваш? Аз имам машина и шия на нея, но с платовете хич ме няма

# 1 326
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
може би филц.

# 1 327
  • Пловдив
Първоначално и аз за филц помислих, но сякаш е по-фино

# 1 328
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
има различни дебелини по спомени от 0,5 до 4-5 мм
Simple Smile замислям се дали няма да се получи и с пистолет за горещ силикон вместо шиене.

# 1 329
  • под тепетата
За първия модел, на който съм се спряла, мисля да използвам от мекия филц. Има различни дебелини, но и мек - за шиене, и твърд, подходящ за лепене. Аз мога да обточвам с фестон бод, за друго не ме търсете. За колана може от твърдия. За другите модели може от полар някакъв. Ето какво намерих на първо четене
https://www.artservicebg.com/magazin/dekoratsia/filts-dekoratsia … 45-sm-15-mm-byal/

# 1 330
  • DE
Филц и полар никак не са подходящи за подложки за сервиране. Предвид грапаво-мъхестата повърхност и колко лесно се закачат трохи и разни други боклучета по нея. Аз не бих си го причинила, плата трябва да е възможно най-гладък.

# 1 331
От една стара моя блуза добавих оранжеви панделки към дървото.

# 1 332
  • При елфите ...
Мис Каролин Бингли... Много сладко се е получило с тикветата и панделките... на селУ няма никаква тематична есенна украса... то и магазини няма... ама това е друг въпрос... Wink

# 1 333
Мис Каролин Бингли... Много сладко се е получило с тикветата и панделките... на селУ няма никаква тематична есенна украса... то и магазини няма... ама това е друг въпрос... Wink
И У наше село няма. Само по детските градини. И учителката на детето по приложни изкуства прави традиционно карнавал и украсява със страхотни неща.
И децата правят. Тази година не знам дали ще има. Но ние сме си подготвени с костюм. Детето ми помогна за панделките.
Аз исках да ви питам в какво си съхранявате коледната украса.? И къде я държите? Моята е  в кутии, написана и на тавана-лампи отделно, герлянди отделно, топки и играчки и така в кутии от обувки и разни кашони.
Все ми се струва обаче, че не мога да я организирам и по по-добър начин. А и не знам дали не се праши там колкото и да е в кутии. Всяка година търся като лудидите горе. А в момента там само мен ме няма....

# 1 334
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Моята е също по кашони в гаража обаче.Подредени и опаковани.Не са прашни.

Общи условия

Активация на акаунт