Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 734
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 765
  • Beyond the stars
В МегаМол не съм проверявала, но другото люлинско Пепко е доволно заредено с коледни неща:bowtie:

# 766
  • София
Привет! И аз започнах с украсата. Ето и част от нея.

Нещата са от Лидл и Пепко. Обикновено слагам и сняг под елхата и наоколо, но не съм купила още. Ползвам морска сол за целта Simple Smile
Също на тива черно дърво не му е там мястото, но още мисля другия кът как да изглежда.

# 767
  • София
Може ли да покажеш как се е получило в буркан ?
Не съм Arwen88,но мога да ти покажа моя буркан(не е 3-литров по- голям е)

Това е украса от минали години.Ние преградихме хола и тази година не знам къде ще слагам елхата.

# 768
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Снимките на Добри на Пепко не са от Мега мол , а от Скай сити.
В събота и аз вече ще украсявам.За първа година ще се включи и малкия в това начинание,което ще рече,че нищо няма да е така както искам....Grinning Имам идея обаче като си легне вечерта да преправя това което не ми допада.

# 769
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
И днес минах.
отнесох една щипка за топли тави - червено еленче, един комплект за сладки с принт (удържах почти месец, но днес не можах да се спра),един гирлянд с "ГиаманДи" Wink и едно УДЛО сребристо еленче.
 неистово ми се прииска да го взема, а не знаех какво е. оказа се орехотрошачка.
а влязох за дървена кутия.
нямаха.

# 770
Може ли да покажеш как се е получило в буркан ?
Още не мога, защото е на вилата и в петък ще го дооправя. Малко ме е страх да не се пукне буркана от лампите, ама не ми се вярва.

# 771
  • Пловдив
Натуся ,много добре се е получило .
Arwen88 ,няма проблем ще чакам да видя и твоя буркан и аз нещо съм намислила .

# 772
И днес минах.
отнесох една щипка за топли тави - червено еленче, един комплект за сладки с принт (удържах почти месец, но днес не можах да се спра),един гирлянд с "ГиаманДи" Wink и едно УДЛО сребристо еленче.
нямаха.

Може ли снимка на орехотрошача?

"Пепко" ми става любим магазин за коледни неща Simple Smile
Миналата година така ми беше "Юск", но там нямат никакво развитие в асортимента и ме загубиха като клиент.

# 773
  • Euskal Herria
Още не мога, защото е на вилата и в петък ще го дооправя. Малко ме е страх да не се пукне буркана от лампите, ама не ми се вярва.
Не мисля, че има такава опасност. Миналата година ползвах пластмасов съд, нищо му няма.

# 774
Не мисля, че има такава опасност. Миналата година ползвах пластмасов съд, нищо му няма.

Много красиво! Вашите изглеждат много хубаво, а моя не чак толкова сякаш. Отказах се да купувам лампи от Лидл, за да не давам пари, взех миналата седмица лампи от Юск, жълти, най-обикновени с батерии. Притеснявам се и като набутам шишарките, после дали ще мога да ги извадя, че гърлото на буркана е доста тясно. Smile

# 775
  • Бургас
В тези буркани се приготва зимнина и се консервира при висока температура, от лампичките нищо няма да им стане

# 776
Скрит текст:
И днес минах.
нямаха.
Може ли снимка на орехотрошача?

...

# 777
  • Под Сините камъни
Ето го я и моята стъкленица
Но май ще и добавя още нещо

# 778
За тези с градини,а защо не и за терасата,когато стане наистина студено.Много ми хареса идеята

Скрит текст:

# 779
супер са.
а може и направо топка от семена - хем украса, хем храна за птичетата.
Simple Smile ще обмислим идеята.

Общи условия

Активация на акаунт