Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 743
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 750
Ех, на 24-25 ноември обикновено започваме с украса, но... на никъде  сме с ремонта в къщата, а на квартира не ми се украсява.

Много ви се радвам, да знаете Christmas Tree!

Малко идеи за украса
https://ledysoveti.ru/novogodnij-dekor-doma-foto/

# 751
  • При елфите ...
В Ямбол дали има магазин Пепко?!?
Има,срещу Лидъл
Да не се окаже че и в Сливен има newsm78
Благодаря... там където беше Мондо, нали...
За Сливен и аз не знам... ще питам обаче...

# 752
Случайно попаднах на темата и съм изненадана от хубавите ви идеи !! 2-3 дни ще пообиколя магазините за допълнения към наличната украса и почвам да творя ! 😊

# 753
Днес накупих пак разни неща, уж си бях обещала да не харча много пари! Купих два чифта нови лампи лед, че старите лт най-евтините китайски ми сдадоха багажа, а аз украсявам всички прозорци с по два чифта лампи. Отделно купих играчки, които с вакуумни лепки да сложа. Не можах да намеря лепенки за прозорци, но в Джъмбо май има. Почти съм готова и с идеята буркан с шишарки и лампи, но понеже не ми се дават пари за ваза, защото са скъпи ги сложих в буркан от 3 л, в. Който правим трушия. 😂😂😂

# 754
  • Пловдив
Може ли да покажеш как се е получило в буркан ?

# 755
  • Под Сините камъни
В Ямбол дали има магазин Пепко?!?
Има,срещу Лидъл
Да не се окаже че и в Сливен има newsm78
Благодаря... там където беше Мондо, нали...
За Сливен и аз не знам... ще питам обаче...
Да

# 756
  • София
Днес купих тези неща :

Дъщеря ми е луднала по еднорози и решихме малката елха в нейната стая да е тематична Simple Smile
Колкото повече ги гледам, толкова повече ми харесват , но си мисля, че на бяла елха ще изглеждат най-добре. А нашата е зелена...

# 757
На бяла, и на зелена няма да е лошо, но на бяла ще е перфектно. Другия вариант е да й сложиш много бели пухкави герлянди.

# 758
  • Euskal Herria
Аз си бях правила бяла елха преди две години. С картонен конус и бели гирлянди.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 15:58 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 759
Може и да я напръска със спрей такъв като сняг, но не се знае ще стане ли хубаво.

# 760
След години класическо червено, зелено и златно се завърнах към любимото ми бяло.

# 761
  • гр.София
Брук много яко стои и на зелена елха, а напръскана с изкуствен сняг ми е любимо.
Иначе и аз се снабдих с "диамантите" от пепко Joy  Да предупредя софиянки, да не ходят в люлинския, нямаше ни-що до вчера.

# 762
  • София
Да, хубаво е, украсихме я Simple Smile
Утре ще снимам на светло . А сняг ще купя, нямам .
За Люлинското Пепко-вчера точно там пазарувах, добре беше заредено, но приятелка ми каза, че това в Мега Мол е доста по-голямо и с повече стока.

# 763
Аз пък в понеделник накупих доста неща от Лидъл. Т.н. диаманти, които да се поставят в съдинка за свещи, както за вкъщи, така и за подарък за колежките и на снахата и сина + по една голяма свещ.  Червен тишлайфер от филц също за подарък на сина и снахата за кухненският барплот в новия апаартамент. По традиция купувам за подаръци на всичките ни приятели и моите колежки шоколадови фигурки в пликче, които имат златисти кончета за закачване по елхите. Хем са красиви, хем са вкусни за похапване. Децата особено много им се радват. Има обаче още неща да накупя и да сътворя.

# 764
  • гр.София
Ние като отидохме онзи ден сутринта в пепко(мега мол) имаше 3 вида големи топки, толкова малки, диамантите и някакви лампички. Нищо от това, което беше снимала Добри не видях. Точно на 5 рафта беше разположено всичко коледно. Явно са зареждали, малко късно обаче.
За мен добре заредено е ако е целия магазин Grin
И ние украсихме елхата, нито една от двете предварителни теми не изпълних. Но ще купя изкуствен сняг от левчето и тогава ще ви я снимам, че сега малко недовършена стои.
Розово-бяло-сребриста е, като някакво бижу стана. За съжаление на снимка не излиза и помен от блясъка, който е на живо.
Брук дай да видим вашата!

Общи условия

Активация на акаунт