Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 746
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 735
mimimost , точно така с решетката си го представях и аз . Обаче с тези корди , доста пространство се губи . Къде трябва да се постави , за да не минават в близост хора и да омотоят кордата ? В дом ми се струва сложно , може-би в МОЛ  !?

Украсих на 70-80 % преди няколко дни и то само защото имах спънки в работата и ми останаха свободни 2 дни да почистя . От онези клипчета в ютюб се чудя с какво чистят тия жени в Америка - само пръскат и забърсват , аз използвам предимно обезмаслител и после 100 пъти плакна . Естествено мих вс. прозорци - моного мразя , но за Коледа слагам нови щори , а и венците ....

Венците на прозорците са страхотни , но това предполага по-изчистена декорация в къщата . Ще ми артисат доста неща от минали години . Въпреки това ще имам нужда от няколко нови  , а не обичам да трупам вещи .
В тази връзка си търся лампички като завеси . Скъпички са , в Мосю Бриколаж около 40 лв. Ще опитам да намеря по-евтини .
нещо такова , но за вътрешна употреба .
Скрит текст:

# 736
Благодаря на всички, отказах се от идеята, тя си е цяло инженерно съоръжение Simple Smile

# 737
  • там където има винаги вятър
Адвент календара е готов, по-големите лакомства за прибрани и ще се получат след като се изпълни поставената задача  Wink Идеята и картинките са от пинтерест.

Ей, и у наше село няма Пепко  ooooh!
sweet_maniche  къде е пловдивското Пепко - може да пратя някой  Peace

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 09:41 от mama iasi

# 738
  • Пловдив
Няколко са, доколкото знам, но аз ходя в този в МОЛ Плаза

# 739
  • WonderLand
mimimost , точно така с решетката си го представях и аз . Обаче с тези корди , доста пространство се губи . Къде трябва да се постави , за да не минават в близост хора и да омотоят кордата ? В дом ми се струва сложно , може-би в МОЛ  !?

Близо до някоя стена у дома като не се слагат кордите в кръг а в полукръг или само на няколко реда един зад друг така, че да стане плоска елхата, като триъгълник, а не 3д като конус.

# 740
  • Пловдив
Ето го и моят календар, като на
mama iasi 😀

Вътре е пълен с лакомства, но за да получи трябва да изпълни една задача.
Картинките са от етикети.

# 741
  • София/Севлиево
Аз съм разочарована от Пепко-втори път ми се случва да вляза в техен магазин и да не им работят пос терминалите.Иначе доста неща си харесах в този в Ринг мол,но понеже почти нямах пари в брой, а на банкомата имаше огромна опашка, си излязох само с опаковъчна хартия-6 ролки за 3 лв и едни сребътни панделки 5 броя за 1,50...

# 742
Речено-сторено! И моята идея за елха от коркови тапи е вече реализирана от моята любима цветарка Simple Smile

# 743
И аз започнах с украсата този уикенд:

Като извадя чувала с украсата мисля и един сребрист гирлянд да увия, че малко постн ми стои за сега.

# 744
  • Под Сините камъни
В Ямбол дали има магазин Пепко?!?
Има,срещу Лидъл

# 745
Има,срещу Лидъл
Да не се окаже че и в Сливен има newsm78

# 746
  • Euskal Herria
В сайта им дават в кои градове и къде са магазините им.

# 747
  • Бургас
И аз започнах с украсата този уикенд:

Като извадя чувала с украсата мисля и един сребрист гирлянд да увия, че малко постн ми стои за сега.

Не, идеално е!

# 748
В сайта им дават в кои градове и къде са магазините им.

Откривам - планирано откриване. Но така пише и за Ямбол, а пък там вече имало, така че...
Здраве да е и без него ще минем  Wink

# 749
  • Под Сините камъни
Има,срещу Лидъл
Да не се окаже че и в Сливен има newsm78
Ох, това незнам

Общи условия

Активация на акаунт