Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 748
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 660
  • София
еее, къде е бил тоя сладурски елен, че не съм го  видяла..... Simple Smile

# 661
  • При елфите ...
еее, къде е бил тоя сладурски елен, че не съм го  видяла..... Simple Smile
Еленчетата бяха в 3-ри пози... това със закритите очички, друго със запушени ушета, а третото със запушена уста... като прословутите маймуняци... За 1-ви път влизам в такъв магазин (Пазарджик)... в селУ нямаме... Сега ме е яд, че не взех и 3-те... Wink
Имаше и космата елха...

# 662
Ауу много сладки неща. И косматата звездичка е хубава. Къде да търся Пепко в София? Някъде на удобно място за спиране с автомобил, че не сме от София, но често ходим до там.
 Искам и аз космата звездаааа Bowtie

# 663
  • München, Deutschland
Dobri, този в скай сити точно, аз от теб и от тази тема разбрах за него. Grin

# 664
Ауу много сладки неща. И косматата звездичка е хубава. Къде да търся Пепко в София? Някъде на удобно място за спиране с автомобил, че не сме от София, но често ходим до там.
 Искам и аз космата звездаааа Bowtie

В почти всички молове има Пепко - Ринга, Дъ Мол, Скай сити, Сити център...
В Сердика няма и в мол София също няма

# 665
Хаха, и аз днес взех от Пепко кристалчетата и елена Smiley
Благодаря за насоките, относно тюркоазените играчки. Имаше останала една, единствена кутия - мен е чакала. Такъв студ ме мори, но като я видях и грейнах.
В Айко намерих и подходящ гирлянд.
Скрит текст:

# 666
  • Euskal Herria
Тук пускат много хубави фигурки, мисля, че са керамични или някакъв такъв материал. Никак не са скъпи, ако можех, бих изкупила цялата колекция.
Чака ме основно чистене и след това украсяване. И отварям сладкарската работилница Simple Smile.

# 667
Сега ми излезе тази идея Миналата година правихме нещо подобно,но клонките ми бяха по-малко

и нашия вариант

# 668
  • Австрия
Привет Simple Smile

Може да е коментирано и да съм пропуснала: правите ли коледни венци (за вратите и такива с четири свещи за масата)? Традицията е характерна за Средна и Западна Европа, но... толкова са красиви коледните венци, та.. защо не? Правя всяка година. Правя и за подарък за близки и роднини. Но тази година за пръв път съм си наумила да направя домашен Коледен календар (Adventskalender) за трима ни под формата на 3Д зимно селище. Цял ден строя къщички Smile Идеята е от тук. Ще ми е драго, ако и на някой друг се стори интересна. Сайтът е на немски, ако нещо не е ясно, ще помогна. Да допълня, че къщичките не са кой знае колко големи: 4,5 на 5,5см и високи около 4-5см и... хм, във всяка къщичка да има по нещо за всеки?! Направих около десетина с идеята във всяка да има по един мини лак (ciate mini mani month ) за мен, мини лего-фигурка за сглобяване (Lego adventskalender) за малкия и шоколадов бонбон Линдор за съпружето. По толкова се събира, да. Но най-вероятно ще заменя изкуствените дръвчета от линка с ели от хартия във формата на фунии (с различни големини), за да мога да добавя и неща различни от бонбон - балсам за устни, джобен крем за ръце, джобен формат 'Горчивка' или билков ликьор, поне един цял шоколад, бурканче шипков мармалад и/или такъв от кестени, ваучер.. (приемам предложения за мъжки мини-подаръчета Relaxed) .. и така, с една дума. Предполагам, че ще снимам като стана готова. Правенето на такива неща много ми харесва: успокоява ме, радва ме, създава ми празнично настроение.. а до първи декември няма много време вече Blush

# 669
  • в сърцето на един мъж...
Привет DimS.,
аз правя всяка година такива коледни венци. Правя и на приятели, даже тази година имам поръчка за градината, в която работя. За коледен календар още не съм не навила да правя, използвам хартиени торбички, които оформям по различен начин.

# 670
  • При елфите ...
В Ямбол дали има магазин Пепко?!?

# 671
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
В Ямбол дали има магазин Пепко?!?

излиза "планирано откриване" https://pepco.bg/magazini/otkriite-magazin/

# 672
И в Стара Загора го откриха днес. Имаше много народ. Харесах разни неща, но се въздържах. Пак ще ходя на разузнаване.

# 673
  • Bарна, морето, сините вълни
Уоу, имали сме и във Варна Пепко, а дори не знаех. Утре може и да накарам ММ да се поразходим, че и без това ще откачим вкъщи в това време.

# 674
Ами Пепко, като че ли отварят, там където има Била. В Люлин има и при Била в 6-ти микрорайон, където беше СВА.

Общи условия

Активация на акаунт