Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 785
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 675
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
в скай сити няма била.
но има пепко Simple Smile

твърдят, че са полски стоки, но ...

# 676
Много ми допадна тази идея за маса.

# 677
😍😍😍
Днес ходих на Джъмбо и купих от горе показаните кукички.Лепнах ги със едни двойнозалепящи за балони да ги изпробвам.Засега стоят.
[/img]

Тези двойнозалепящи кръгчета също ли са от Джъмбо ? И ако да , къде точно да ги намеря ?

DimS. , Адвент календар подобен , но с медени къшички , правих преди години , но вътре се събират само бонбони . Освен това си е доста труд . Къщичката се изяжда на съответния ден . Трябва с айсинг да се напишат номерата , но ме домързя тогава . Реших ,че ще е само проба и не се постарах. Иначе са проста форма -3 квадратни или правоъгълни меденки , слепени като колибка . Бях видяла идеята от старо списание , май беше Бурда .
Скрит текст:

# 678
Много ми допадна тази идея за маса.
Гледам че има и зюмбюли в украсата. Ще е супер като разцъфтят. В някои магазини точно около Коледа пускат. Коледа с аромат на пролет мммм. 😊🎄💐

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 13:11 от Анонимен

# 679
Има в Лидл пъпки зюмбюли в саксийка, вчера точно ги гледах, ама аз съм пас с тази идея. На зюмбюл обичам да ми мирише от март нататък, сега искам канела и ванилия Grinning

# 680
  • Пловдив
DimS., адвентът ни миналата година беше с къщички.
Всеки ден трябваше да сглобяват поредната къщичка и да я добавят на перваза. На Бъdни вечер селцето беше вече готово Simple Smile
Изненадите бяха част от самотото селце - улични лампички, елхи, еленчета, които се появяваха тайно през нощта Simple Smile В навечерието на Коледа "заваля" и сняг.

# 681
😍😍😍
Днес ходих на Джъмбо и купих от горе показаните кукички.Лепнах ги със едни двойнозалепящи за балони да ги изпробвам.Засега стоят.
[/img]

Тези двойнозалепящи кръгчета също ли са от Джъмбо ? И ако да , къде точно да ги намеря ?

DimS. , Адвент календар подобен , но с медени къшички , правих преди години , но вътре се събират само бонбони . Освен това си е доста труд . Къщичката се изяжда на съответния ден . Трябва с айсинг да се напишат номерата , но ме домързя тогава . Реших ,че ще е само проба и не се постарах. Иначе са проста форма -3 квадратни или правоъгълни меденки , слепени като колибка . Бях видяла идеята от старо списание , май беше Бурда .
Скрит текст:
Лепящите са от Алиекспрес.
Само едната се разлепи ,но се смъкна надолу,не падна от стъклото.
Засега съм доволна.

# 682
  • Пловдив
Моята концепция за сребристо-синя коледна елха претърпя обрат Simple Smile
Разглеждайки коледни украси, попаднах на един бял бухал... И от там - преминах на идеята за Коледата на Хари Потър Simple Smile Дреб е абсолютен фен на книгите и ще се зарадва много.
За компенсация на сестра му, която все още е само бегло запозната с темата, в детската стая ще заложа на понита и еднорози... Да има някакъв баланс все пак!
От понеделник започвам с украсата

# 683
  • София
Здравейте. Ето да ви покажа какъв адвент календар си купих от Германия. Децата се забавляваха да сглобяват всички къщички. На живо е много красиво селцето. Цената му е 1 Евро.

# 684
  • София/Севлиево
в скай сити няма била.
но има пепко Simple Smile

твърдят, че са полски стоки, но ...

И в Ринг мол няма Била.Колкото до стоките най-вероятно са китайчета,ама какво толкова-то всичко се прави там...

# 685
  • WonderLand
Хм, аз пък мислех, че е румънско Пепко-то.

# 686
  • Beyond the stars

Детето с коледна блузка от Пепко, че ги снимаха за календари в яслата Grinning
И терасата придоби зимен вид, ма вероятно още нещичко светещо ще сложа освен лампичките на простира Bowtie

# 687
  • Австрия
O, Geia, драго ми е да срещна сродна душа Hug С хартиени пликчета/торбички беше коледния календар на малкия миналата година. Тази година пак ще има подобен в стаята му, но торбичките са от плат и закачени на връв на стената. И пак с лего и бонбони Satisfied
Чудесна е идеята за медени къщички, Oska, обачееее.. много работа е това Relaxed .. тази година съм решила да си спестя правенето на коледни сладки. Или най-много да пробвам само един, нов вид и това ще е.
Мъниче, прекрасно е коледното селце! Heart Eyes Браво! за идеята и реализацията й Simple Smile
Много хубави са къщичките, Уна! Догодина, като порасне още малко синковецът, ще заложа и аз на такъв тип коледен календар - нека и той да се занимава Smile
Като цяло.. докато беше по-малък, украсявах повече дома. Тази година ще сведа до минимум: коледното село (ако се получи), тук-там по някой светещ гирлянд и лед-лампички, коледен венец и разбира се, кухненската маса с коледна тематика. Присетих се за лесна украса - стъклен буркан или ваза, с няколко елхови клонки, коледни топчета и лед-светлинка:

1Advent2018_4 by Dimitrana S, auf Flickr

# 688
Нахвърлях някаква базова украса по камината. Няма да е това,но пробвах.
Лампичките ще останат. В Джъмбо ако има бели еленчета ще взима тях и ще ги наредя няколко върху камината. Тези дето ги дават на рекламата😆
А вътрешността смятам да запълня с
истински дърва.

Това е разкошна идея.

И още красоти.

Камината си я представям като на снимката с дървата и шишарките. Някаква по -изчистена.
Детето като я видя и каза Аууу,много топки(на лампите)и ика Койеда!!!

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 16:41 от Мис Каролин Бингли

# 689
  • София/Севлиево
Тези красоти си ги взех преди време от Немски център в подлеза на Плиска.Лед свещичката ми е от Юск.

Общи условия

Активация на акаунт