Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 793
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 690
  • в сърцето на един мъж...
DimS. Gift Heart Аз от години правя и много обичам. Да видим сега какво ще излезе от всичко Simple Smile А иначе преди слагах във фунийки от плат, висящ календар, нещата за децата, обаче от няколко години им опаковам всичко. Друго си е да има елемент на изненада Simple Smile Тъкмо днес завърших всичко. Обикновено им вземам разни дреболии, не повече от 2-3 евро, както и неща за училище. Една година бях наслагала чорапи, имах чифт с името на всеки ден от седмицата Simple Smile По едно време мрънкаха, какъв е тоя дядо Коледа дето им слагал само чорапи Simple Smile Иначе те си поръчват от готовите календари, има едни с три въпросителни и три удивителни , та тези искат обикновено.

# 691
Скрит текст:
O, Geia, драго ми е да срещна сродна душа Hug С хартиени пликчета/торбички беше коледния календар на малкия миналата година. Тази година пак ще има подобен в стаята му, но торбичките са от плат и закачени на връв на стената. И пак с лего и бонбони Satisfied
Чудесна е идеята за медени къщички, Oska, обачееее.. много работа е това Relaxed .. тази година съм решила да си спестя правенето на коледни сладки. Или най-много да пробвам само един, нов вид и това ще е.
Мъниче, прекрасно е коледното селце! Heart Eyes Браво! за идеята и реализацията й Simple Smile
Много хубави са къщичките, Уна! Догодина, като порасне още малко синковецът, ще заложа и аз на такъв тип коледен календар - нека и той да се занимава Smile
Като цяло.. докато беше по-малък, украсявах повече дома. Тази година ще сведа до минимум: коледното село (ако се получи), тук-там по някой светещ гирлянд и лед-лампички, коледен венец и разбира се, кухненската маса с коледна тематика. Присетих се за лесна украса - стъклен буркан или ваза, с няколко елхови клонки, коледни топчета и лед-светлинка:

1Advent2018_4 by Dimitrana S, auf Flickr

Вълшебница си ти, Дими! Искрено ти се възхищавам  Hug

# 692
Момичета,може ли лист гипсокартон да се реже с макетен нож?Искам да направя коледно село,мислих да намеря дървени летвички/парчета-но не намирам подходящ размер.От хартия и картон не ми се иска да е-искам да е по-стабилно!Сетих се за гипсокартон-но може да е трудна работа с него.

# 693
Момичета,може ли лист гипсокартон да се реже с макетен нож?Искам да направя коледно село,мислих да намеря дървени летвички/парчета-но не намирам подходящ размер.От хартия и картон не ми се иска да е-искам да е по-стабилно!Сетих се за гипсокартон-но може да е трудна работа с него.

Гипсокартона се реже точно с макетен нож. Само внимавай с пръстчетата  Grinning. Първо отбележи размера и сложи нивел или нещо подобно, ножа да върви по него. Също така острието на ножа да не е много извадено, че се огъва и е опасно. Успех!

И се редактигарм:  Като направиш разрез на картона от едната част, чупиш по разреза, обръщаш и решеш картона и от другата част.

# 694
  • Bарна, морето, сините вълни
За тези от вас, които харесват коледни дрехи, поръчахме от remixshop.com, втора употреба. Има безброй много пуловери, но с достатъчно търсене се намират и коледни. Купихме тези двата за 20лв.

Ходихме в Пепко, много хубави неща има, но е доста тясно и беше пълно с народ,  излязохме бързо. Радвам се, че купих рамка за 12 снимки, отдавна исках.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 19:08 от DespicableMe

# 695
  • При елфите ...
Идеи от една испанска група във ФБ... мисля да си направя като първата...  Wink

Скрит текст:

# 696
  • Пловдив
DimS. и аз като теб си успокоявам нервите ,когато правя такива неща .
Направих и аз къща ,но моята е голяма .
Днес завърших  дет.  календар и мисля ,че малката ще го хареса .
В него освен лакомства съм написала и задачи за изпълнения .
Направих и малки подаръчета за моите колежки и приятели .

# 697
Елза и Ана,благодаря ти за насоките,но какво е нивел?

# 698
  • под тепетата
Ей това, вид нивелир
https://bazar.bg/obiava-16040601/nivel-s-tri-broia-libeli
И ъгъл би ти свършил работа
www.tiktak.bg/prav-agal

# 699
  • Пловдив
Днес ми е ден за харчене на пари Laughing
Ходих до Пепко - купих коледни блузки на децата, на мен си взех коледна пижама, понеже не си харесах нищо от тематичните блузи. ММ пък остана на сухо Rolling Eyes Ще търся за мен и него нещо, дано успея.
Отделно от това в Земя на рози има толкова нови коледни неща, че и там оставих бая сума Rolling Eyes
Поръчах страхотни на вид фенери: и "свещи" . Дано и на живо изглеждат така Simple Smile
Миналата година от там си взех от тези LED чаените свещи - 24 броя за 5-6 лева някъде бяха Simple Smile

# 700
Днес ми е ден за харчене на пари Laughing
Ходих до Пепко - купих коледни блузки на децата, на мен си взех коледна пижама, понеже не си харесах нищо от тематичните блузи. ММ пък остана на сухо Rolling Eyes Ще търся за мен и него нещо, дано успея.
Отделно от това в Земя на рози има толкова нови коледни неща, че и там оставих бая сума Rolling Eyes
Поръчах страхотни на вид фенери: и "свещи" . Дано и на живо изглеждат така Simple Smile
Миналата година от там си взех от тези LED чаените свещи - 24 броя за 5-6 лева някъде бяха Simple Smile

Сега и аз поръчах фенерите 😁.. Малко ме съмнява обаче да са читави за такива пари.. Знаеш ли до колко дни идва поръчката?

# 701
  • Пловдив
След като се обадят, обикновено до 2-3 дни.
Доста години вече пазарувам какво ли не от там - повечето неща са си идеални, но съм имала и разочарования, така че май си е на късмет Joy

# 702
  • Euskal Herria
Идеи за венци за вратите:

# 703
Идеи за сръчковци с малки дечица.

Скрит текст:

https://articulo.mercadolibre.com.mx/MLM-651864019-decoracion-ar … lk-_JM?quantity=1

# 704
След като се обадят, обикновено до 2-3 дни.
Доста години вече пазарувам какво ли не от там - повечето неща са си идеални, но съм имала и разочарования, така че май си е на късмет Joy
Ами хайде дано да имаме късмет 🍀😁.. Аз като видях цените и 😵😮 откачих! Поръчах и други щуротии..дано са качествени..

Общи условия

Активация на акаунт