Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 772
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 705
Адвент-календари имах два - един като гирлянд с малки чорапчета с номера - този го изхвърлих , и друг като оловен войник от плат с джобчета , всяко с различна бродерия и номер . Още е у дома , но някак не успях да го оползотворя в годините и няма да го слагам .

В квартала някак се оформи идеята , дори не знам чия е вече , но Елфите вс. нощ пускат лакомства в чорапчетата на послушните деца и бележки с порицание или задача за непослушните . Като бяха по-малки , яко ги манипулирах:grinn: . Това е през декември - дните на последни проверки послушен/непослушен .
Обожавам чорапчетата на камината . Всички си имаме свое собствено . Те са винаги център на украсата и така ги ползваме ефективно .Ставам преди децата , слагам лакомства , а те като се събудят направо скачат като на пружинки и тичат да видят какво има в тяхното чорапче .

# 706
Малко маси

# 707
  • При елфите ...
Сега във ФБ гледах снимки от коледния базар на Мосю Бриколаж в Добрич... страхотни неща бяха подредили... (завид Wink )

# 708

Един венец направих снощи.

# 709
  • Бургас
Страхотни украси правите, момичета!
Така да ми харесват камините, но нямам никакво място.
Още не съм се настроила коледно и нищо не съм правила. Само набелязвам неща. Следя ви с интерес и черпя идеи.

Гея, мисля, че е момичето, което показва снимки от Мюнхен. Приказен става Мариенплац, когато направят коледното градче. А имаше една витрина, не помня на кой магазин, която оживяваше от приказни герои, сценки от приказки,.... Вълшебно беше! Моля те, ако се сещаш за тази витрина, би ли направила снимки да ни я покажеш.?

# 710
  • Euskal Herria
Следя няколко страници.  Давам линк към снимките от една, преобладава коледната тематика вече:
https://www.facebook.com/pg/LibroDeIdeas/photos/?ref=page_internal

Идеи за украса на маса, на вратите, за трапезата и др.

# 711
  • DE
Мога да ви пакажа нашата, в Манхайм в Galeria Kaufhof, но вече от две години не я правят Tired

# 712
Днес ми е ден за харчене на пари Laughing
Ходих до Пепко - купих коледни блузки на децата, на мен си взех коледна пижама, понеже не си харесах нищо от тематичните блузи. ММ пък остана на сухо Rolling Eyes Ще търся за мен и него нещо, дано успея.
Отделно от това в Земя на рози има толкова нови коледни неща, че и там оставих бая сума Rolling Eyes
Поръчах страхотни на вид фенери: и "свещи" . Дано и на живо изглеждат така Simple Smile
Миналата година от там си взех от тези LED чаените свещи - 24 броя за 5-6 лева някъде бяха Simple Smile

Може ли да питам гирляндите от тук дали са хубави и плътни, защото цената ме съмнява малко?

# 713
  • Бургас
Дането, благодаря ти! Много е хубава витрината!

# 714
  • Пловдив
гирлянди аз не съм взимала, ни лампичките им са страхотни

# 715
  • в сърцето на един мъж...
Гея, мисля, че е момичето, което показва снимки от Мюнхен. Приказен става Мариенплац, когато направят коледното градче. А имаше една витрина, не помня на кой магазин, която оживяваше от приказни герои, сценки от приказки,.... Вълшебно беше! Моля те, ако се сещаш за тази витрина, би ли направила снимки да ни я покажеш.?

Предната седмица още не бяха украсили, показвала съм, да Simple Smile Чакам да украсят и се надявам да е отново красива. Много са хубави механичните играчки. Всяка година ходя да я снимам, тази година нямаше още. Дано не са спрели да я правят.

Аз довърших коледните венци, тази година праих един за входната врата на работа и 5 за групите с деца, както и моя.

# 716
  • При елфите ...
Скрит текст:
Аз довърших коледните венци, тази година праих един за входната врата на работа и 5 за групите с деца, както и моя.

[/spoiler]

Уникални... много ги харесах... от любопитство... клонките какви са?!?

Да попитам в кой от големите магазини продават звезден анасон...

Скрит текст:

# 717
  • в сърцето на един мъж...
Aredhel на венците ли? От елхичка. А първия е правен от стириопор и прежда. Такъв анасон съм купувала от лидъл, пускат разни коледни декорации, ако имаш наблизо дм също може да провериш

# 718
  • При елфите ...
Aredhel на венците ли? От елхичка. А първия е правен от стириопор и прежда. Такъв анасон съм купувала от лидъл, пускат разни коледни декорации, ако имаш наблизо дм също може да провериш
Благодаря... ще се огледам в Лидл... в ДМ имаше едно малко щандче с коледни украси... харесах си някой неща...

# 719
  • DE
При нас я няма витрината от миналата година. Ходихме днес до центъра и украсата бе като миналогодишната на лего. Изобщо не може да се сравнява с движещите се животни Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт