Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 751
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 720
  • При елфите ...
Много харесвам този вид елхи...

Скрит текст:

# 721
  • София
Ето още една идея.Правихме миналата година за украса в блока Simple Smile

# 722
  • Шотландия/Абърдийн
Подранихме със украсата на елхата. Blush

# 723
Миналата година по това време сме били вече украсили. Утре мисля да наваксам и да отпочна с украсата.

# 724
Момичета, благодаря ви Heart, голямо вдъхновение ми привнесохте Simple Smile

Тази седмица мисля да ходя, да пазарувам, при нас е немислимо Коледата да е тематична, с две малки деца, всичко е шарения до Бога.
Много ми харесаха къщичките, но ми се струва голяма играчка, така че май ще ги спестя.
Страшно много ми харесаха тези елхи, но как се захващат? С корда може би, но какви прозрачни рингове, за да стоят конусовидно?

# 725
  • WonderLand
Такива елхички се закрепят с корда за тавана и конуса се оформя от самото закрепване за тавана - кордата се закрепва в кръг като топките се връзват на различна дължина корда. Най-долните се оформят в широк кръг с дълга корда и колкото по висока става елхата толкова по-тесни стават кръговете и толкова по-къса става кордата. Такова обяснение дръпнах, дано се разбира.

# 726
Такива елхички се закрепят с корда за тавана и конуса се оформя от самото закрепване за тавана - кордата се закрепва в кръг като топките се връзват на различна дължина корда. Най-долните се оформят в широк кръг с дълга корда и колкото по висока става елхата толкова по-тесни стават кръговете и толкова по-къса става кордата. Такова обяснение дръпнах, дано се разбира.

За жалост, не се разбира много Heart Кордата трябва да се опъне някъде, иначе всичко ще се скупчи, еле пък, ако най тежките са най-отдолу - центровете на тежест и гравитацията ще свършат ужасна работа Simple Smile Може би пакетите с подаръци ги опъват конусовидно? Или няколко кръга на тавана?  Или широк кръг на пода?

# 727
  • WonderLand
Кордата се закрепва в кръгове за тавана. Най-долния ред топки са с най-дълга корда. Тя се закрепва в широк кръг за тавана. Следващите топки се закрепват с по-къса корда, която се подрежда в по-тесен кръг на тавана. Така на тавана трябва да се образуват концентрични кръгове. Колкото по-навътре е кръга толква по-къса става кордата, а топките се издигат по-високо. Топките опъват кордата надолу, нищо не се усуква.

# 728
  • München, Deutschland
Mimimost, тук има снимки, може би ще се ориентираш. Това беше първият сайт, в който описаха тази декорация.

http://www.notmartha.org/archives/2010/12/21/christmas-tree-orna … nt-mobile-how-to/

Аз щях да си правя, но като преброих снимката и попресметнах, няма къде да държа толкова топки, отделно колко биха стрували дори и най-китайските... Та аз лично още преди няколко години се отказах.

# 729
Разочарование със тези лепки за кукички за лампички.Снощи паднаха 3-те ,останаха само на една кукичка да се държат.

# 730
Показвам камината.
Куклата ще трябва да я махна,че ще се счупи,детето я бута. И дърва остана да домъкна отвън. Едва ли ще остане така, сигурно 100 пъти ще я преправям.

Елхата съм я разперила и чака да се украси. Но първо ще минем през Джъмбо,че отново не ми достига украсата както всяка година.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 09:28 от Мис Каролин Бингли

# 731
  • Euskal Herria
Играчки от пластмасови бутилки:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=23250925442804 … 166&__tn__=-R

# 732
  • Стара Загора
Страхотни декорации правите. И аз се вдъхнових от тази тема и вече имаме стенна елхичка 😀

# 733
Декорация, която направихме заедно с детето Simple Smile

# 734
  • Бургас
Много харесвам този вид елхи...

Скрит текст:

И аз, а това е моята

Общи условия

Активация на акаунт