Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 825
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 630
Страхотни красоти 😍
Благодаря за снимката с елхата ,цената е супер за 1.80 височина.

# 631
  • WonderLand
И аз искам да си украся кухнята, ама с тея шкафове черен гланц каквото и да сложа ми циганее.

# 632
  • München, Deutschland
SilverDream, а сиви/по-скоро сребърни панделки с бели или сини топки? От това синьото, дето го показаха момичетата преди малко за топките в Лидл, тип тюркоаз?

Или ето така, но с бели венци и панделка по твой вкус:

Попаднаха ми прекрасни, прекрасни снимки, докато оглеждах за нещо за SilverDream. Споделям ги:

https://www.prudentpennypincher.com/kitchen-christmas-decorations/

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 14:50 от chrissy

# 633
То лошото е, че и на моите не знам какво ще върви-бял дъб сонома и венге?

# 634
  • Бургас
Абе не знаете, Каролин Бингли на твоята санома и венге ще върви всичко, черното/бяло върви всичко, съчетавайте топли и студени цветове. Сивото лично за мен е уникален цвят, ходи си със всичко. Само не знам тези висящите украси по кух. шкафове дали са удобни, като отваряш няма ли да трака или да се люшка насам натам, ще трябва да се фиксира с нещо

# 635
Записвам се да ви следя.

# 636
  • Bарна, морето, сините вълни
Нали ми е вече коледно, издевателствах над прическата на детето.
Остана и с кучето да сключим споразумение за едни еленски рога. Длъжник ми е, задето ми скъса лампичките на прозореца.

# 637
  • Бургас
Нали ми е вече коледно, издевателствах над прическата на детето.
Остана и с кучето да сключим споразумение за едни еленски рога. Длъжник ми е, задето ми скъса лампичките на прозореца.

Кучето и аз искам да го видя, то детето ще изтърпи до снимката ама кучето едва ли Laughing

# 638
Как ме усмихна това бебе  Heart   Кучето и на мен ми се ще са го видя.Нашия котак стоя като препариран

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 19:50 от red soul

# 639
  • Euskal Herria
Кучето ни геройски изтърпява всевъзможни шапки, перуки и аксесоари.
Скрит текст:
Тук е за коледните празници - различни години са:

# 640
  • DE
Много е фотогенчно Heart Eyes все едно знае, че го снимат Grinning

# 641
  • Euskal Herria
Абсолютен позьор е, какви ли не номера прави.  За една бисквитка какво изтърпява... Grinning

# 642
😍😍😍
Днес ходих на Джъмбо и купих от горе показаните кукички.Лепнах ги със едни двойнозалепящи за балони да ги изпробвам.Засега стоят.
Купих и два вида лампички с батерии,има ужасно много неща, ама с малкия днес неможах да напазарувам хубаво.
Елхите им са на супер цени,обаче няма такава каквато аз търся.
2.10 м беше 80 лв , 1.80м беше 60 лв

А също купих и такива

# 643
  • München, Deutschland
Момичета, в България къде е най-удачно да търся опаковъчна хартия? В ДМ съм взимала, но там са 10 вида на кръст за цялата година, т.е. има и такива за рд, с палмички за лятото и пр. А на мен ще ми трябва след около 2 седмици за коледни подаръци. Нищо особено не търся, просто да е нещо с елхички, дядо коледовци, но не десени за деца, а за възрастни. Да има и нещо по-изчистено, за мъжки подаръци, тъмносиньо или нещо такова...

В Джъмбо само ми хрумва... На Икеа не харесвам десените... Няма да имам време да рисувам отделни пакетчета на тази кафеникавата хартия за тип ретро декорации, такива мога най-много 3-4 подаръка да опаковам. А и не ми се ще да си мъкна опаковъчни материали тип клонки, дървени фигурки и т.н. от Германия, че само те ще ми липсват в багажа...

Вие откъде взимате опаковки?

П.с. нещата ми вече ще са в кутии, така ще ги донеса от Германия, така че ако сложа една опаковъчна хартия отгоре, си имам готов подарък. Хартиени пликчета не одобрявам, вижда се вътре Grin.

# 644
chrissy , в момента има в Лидъл опаковъчни хартии по 5 м.ролката.Около касите ги търси.
В брошурата са показани тези , но при нас имаше и по-едноцветни
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 15:36 от denyil

Общи условия

Активация на акаунт