Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 788
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 645
  • София/Севлиево
В каталога на Лидл гледам,че има пуснати тази седмица 5-6 различни десена,може да се задържат по-дълго...В някоя книжарница,но вероятно ще е по-скъпа.

ПП Денил,писали сме едновременно ...

# 646
Опаковъчна хартия има в Джъмбо, правилно си се насочила, има и в лидл, но къде какво е останало не се знае. В другите хипермаркети също съм виждала.

# 647
  • München, Deutschland
Идеално, много ви благодаря. На тези места ще търся. 😃 Ще купя и едни елхови клонки, които да добавя към опаковките и откъм опаковка това ще е. Повече внимание ще отделя на съдържанието.

# 648
Дописах предния си пост със снимка от каталога.От лидълската хартия съм доволна-добър метраж е и не се къса лесно.

# 649
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз купивам от Bookstore или Оринжд.И в двете има избор.

# 650
  • Пловдив
Опаковъчна хартия днес купих от Кауфланд .
Има интересни детски с герой .

# 651
  • Euskal Herria
И по книжарниците има опаковъчни хартии.

# 652
chrissy, в рерсо ми се стори най-добре като цена и десени - за 0,89 лв. беше 3 или 5м. и имаше може би 20 различни вида, както и доста изчистени. В джъмбо миналата година беше левче на метър, което е доста скъпо.

# 653
  • München, Deutschland
Онзи ден минавах покрай пепкото на шипченски, но отивах на зъболелар и нямаше как да спра. Голям яд ме хвана, щото много обичам да гледам джунджурийки. Ще трябва уикенда да поправя този пропуск. Grin

Чудя се дали да си взема тази година свещи с форма на дядо Коледа, елхичка и подобни - много са красиви, но сърце не ми дава да ги запаля. Мисля, че In4hi беше качила такива в различни зелено-сивкави цветове в един поднос. Ми, прекалено са хубави, пък!

# 654
  • София
АЗ днес  точно  на   Пепко попаднах и  купих такава свещ-елхичка.Наистина е много красива.Само за украса ще я ползвам,без да я паля Simple Smile Вчера минах през Джъмбо и купих едни кукички  с вендузи с идеята на техните куки да прикрепя гирлянд   по блендата до тавана в кухнята.Още не съм пробвала.Другата седмица ще украсявам.Обикновено чакам да стана 1.12.
Друго ми направи впечатление в Джъмбо и това тръгнах да пиша....БЯх  набелязла няколко варианта на украса( кутии с играчки окомплектовани).ГЛедах  ти миналия месец- точно на Хелоуин и просто ги  снимах .Ами - цените сега са променени и  завишени  от преди .Просто констатация.ДА го имате предвид

# 655
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Онзи ден минавах покрай пепкото на шипченски, но отивах на зъболелар и нямаше как да спра. Голям яд ме хвана, щото много обичам да гледам джунджурийки. Ще трябва уикенда да поправя този пропуск. Grin

Чудя се дали да си взема тази година свещи с форма на дядо Коледа, елхичка и подобни - много са красиви, но сърце не ми дава да ги запаля. Мисля, че In4hi беше качила такива в различни зелено-сивкави цветове в един поднос. Ми, прекалено са хубави, пък!

в скай сити ли? или има и друго пепко?

# 656
  • София
Пепко има на няколко места.В Люлинския мол, в мола на Арсеналски до хемус( не знам как се казва сега), в ринга също.....

# 657
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
питането ми беше за друг до или на шипченски проход, освен този в скай сити, но спестих малко писане и стана неясно. Simple Smile

# 658

И една лоша снимка от къщи.На живо е красиво Simple Smile В стаята на хлапето е

# 659
  • При елфите ...
От Пепко...

Общи условия

Активация на акаунт