Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 743
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 810
А каква е цента на тези бутафорни камини  newsm78

# 811
Започнахме и ние с дъщеря ми коледната украса. Ето някой неща, утре продължаваме Simple Smile

# 812
Аркадия, коледните джудженца пред елхата от къде са? Simple Smile

# 813
Е дойде време и аз да си кача  буркана 😂 Който не си е затворил туршия, си затваря шишарки! Трябва само да измисля някоя панделка на винтила..

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 18:43 от Анонимен

# 814
Аркадия, коледните джудженца пред елхата от къде са? Simple Smile
Елфи са. Попаднах на тях случайно миналата година в една фейс бук страничка за продажба на ползвани детски играчки. Много са готини.

# 815
Масата в кухнята.

Украса си сложих и на кафемашината,за настроение сутрин.

Буркан на кухненскиа плот. Мъжо го прави преди 3 години.

Приемам идеи ей на този свод между стаята какво да му сложа. Може би до спусна герлянди около него и отстрани?
Тези рамки ще ги махам.

Камината.

И животинки

На три от прозорците,които гледат към улицата съм сложила лампички във формата на ботушки, снежинки и топки. Та това свърших днес помеждудругото.

# 816
  • София
Мис,на мен ми допадат зелени гирлянди над арката,подобен тип https://flora-com.com/produkt/10308-%d0%b3%d0%b8%d1%80%d0%bb%d1% … 1%80%d0%ba%d0%b8/
И това ми харесва https://flora-com.com/produkt/xgv009-%d0%b3%d0%b8%d1%80%d0%bb%d1 … 0%bb%d0%ba%d0%b8/ ,но цената кърти Dizzy Face

# 817
Аз днес разцепих Джъмбо в Дружба, четири часа, пръснали са коледните артикули по целия магазин, гарантирано да станеш на маймуна. Тясно, колички, кошници, хора и стоки до небето. Не бях ходила 3-4 години, те го преградили и двата етажа - стоки, стоки, да полудееш. Ще я затриваме тази планета, с добра скорост вървим.

Иначе, има супер много дървени играчки, керамика и стъкло, което ми хареса, защото ми е лошо от пластмаса. Къщички купих, има много венци, клончета, които изглеждат достоверно. Гирляндите им не са в голямо изобилие.

Какво ползвате за подложка на селцата, например? Мислех да купя изкуствена трева, ама не ми се видя удачно.

# 818
  • Бургас
Мис Каролин Бингли провеси играчки с ширит

# 819
Ооооо, прекрасно Мис Каролин Heart
Явно Бингли прекрасно знае, че красотата е в симетрията Heart

# 820
  • София
АЗ пък си търся по-кичести  гирлянди за висящи да слагам  на кухнята например или по дължина на други мебели.Дали в Джъмбо има? И аз избягвам всячески  посещение в този магазин че наистина е лудница...

# 821

Идея си нямам за какво говориш😆 честно. Изкуствените герлянди хич не ми харесват за там. Трябва да са много и обемисти. Това с топките е добра идея.
Нямам кога да отида за клоники зо вазата,нищо,че съм до гората.

# 822
АЗ пък си търся по-кичести  гирлянди за висящи да слагам  на кухнята например или по дължина на други мебели.Дали в Джъмбо има? И аз избягвам всячески  посещение в този магазин че наистина е лудница...
Ами, в днешното Джъмбо нямаше, аз също харесвам по-плътни. Купих едни зелени, които долу-горе стават, другото ми се видя смотано. И в Кауфланд нямаха Simple Smile
Има такива по китайските магазини, но ми изглеждат доста цигански, макар да съм купувала предни години и да имам доста.
Идея си нямам за какво говориш😆 честно. Изкуствените герлянди хич не ми харесват за там. Трябва да са много и обемисти. Това с топките е добра идея.
Нямам кога да отида за клоники зо вазата,нищо,че съм до гората.
Говорех за декорацията от снимките малко по-горе. Прекрасна е Heart

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 17:29 от AnMary

# 823
  • Бургас
Каролин Бингли усучи гирляндата около лампичките и сложи по ръба на камината

# 824
Ето и една готина идея от нет-а:

И моята семпла реалезация: 😊

И масата:

Общи условия

Активация на акаунт