Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 798
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 825
Ооооо, прекрасно Мис Каролин Heart
Явно Бингли прекрасно знае, че красотата е в симетрията Heart

Говорех за декорацията от снимките малко по-горе. Прекрасна е Heart

Благодаря. Не съм се старала просто така си ги наредих.
Хриси ами пробвах и така с герляндите,но нещо не ми допада.
Декорацията на камината ще търпи корекции-всеки ден по нещо сменям али махам или добавям. Като направим и елхата утре ще стане завършен хола.
Обаче с тия играчки навсякъде...никак не ме кефи тая шарения наоколо(но няма как).
И за секциите трябва да мисля украса. А по-тънките герлянди ще закача на шкафовете в кухнята(открадвам идеята от по-горните снимки). Защото няма как иначе да ги сложа и да може да се отварят.

# 826
  • Bарна, морето, сините вълни

Свеки работи за едно семейство в Германия и една жена от семейството изработва различни фигурки, не знам как се нарича материала, като гума е. Много са красиви, имаше и още, но вече ги подари. Закачих да висят в спалнята и детската по-малките фигурки, а големия Дядо Коледа е на стената в кухнята.

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 20:49 от DespicableMe

# 827
  • под тепетата
Аз я знам като гума Ева. Коя дама пусна тук линка към сувенир.бг, м? Олекнах със 130 лв  Crazy, обаче супер сладки бухалчета от зебло си взех. Благодаря и!

# 828
  • Bарна, морето, сините вълни
Да, точно това е. Могат да се изработят всякакви украси.

# 829
https://jysk.bg/koleda/koledno-izk-drvo/girlyand-loki-200sm-s-led   За тези , които търсят гирлянд , имитиращ клонки . Миналата година купих от тях . Снимките са на телефона на мъжа ми . Ако го издебна в настроение да му се занимава с това , ще пусна тук да видите как стоят .

Мис Каролин Бингли , аз имам портална врата , но без дървен обков . Забила съм няколоко  пирона и на тях миналата година закачих въпросните гирлянди . Май бяха с играчки по тях . Добре се получава – изпъкват .

Относно пренареждането - ами ще пренареждате , къде ще ходите  Smile. То си е в реда на нещата Като гледам онези клипове в ютюб , то вс. американки слагат , махат по 100 пъти докато се получи !

# 830
  • Пловдив
Коя дама пусна тук линка към сувенир.бг, м? Олекнах със 130 лв  Crazy, обаче супер сладки бухалчета от зебло си взех. Благодаря и!
Аз бях Innocent
И аз всяка година горе-долу с толкова олеквам Joy
Фенерите не дойдоха Sad Изчерпана им била наличността, та поръчах подобни. Е, не са толкова готини, но пак стават Simple Smile Днес си ги взех от куриера.
Нарисувах и прозорците в детската - имах си и двама помощници, та не можах да реализирам първоначалния замисъл, но все пак се съобразявам с желанията на дъщеря си Joy
Традиционния Снежно на вратата

И буквално от последния момент - адвентите за децата, заедно с джуджетата, които ще ги следят, дали слушат Joy

Накичих някоя и друга топка в коридора, а за понеделник, след работа остава кухнята и трапезарията

# 831
Аз я знам като гума Ева. Коя дама пусна тук линка към сувенир.бг, м? Олекнах със 130 лв  Crazy, обаче супер сладки бухалчета от зебло си взех. Благодаря и!

А аз си взех перушинести, влюбена съм в тях Simple Smile

# 832
Коя дама пусна тук линка към сувенир.бг, м? Олекнах със 130 лв  Crazy, обаче супер сладки бухалчета от зебло си взех. Благодаря и!
Аз бях Innocent
И аз всяка година горе-долу с толкова олеквам Joy
Фенерите не дойдоха Sad Изчерпана им била наличността, та поръчах подобни. Е, не са толкова готини, но пак стават Simple Smile Днес си ги взех от куриера.
Нарисувах и прозорците в детската - имах си и двама помощници, та не можах да реализирам първоначалния замисъл, но все пак се съобразявам с желанията на дъщеря си Joy
Традиционния Снежно на вратата

И буквално от последния момент - адвентите за децата, заедно с джуджетата, които ще ги следят, дали слушат Joy

Накичих някоя и друга топка в коридора, а за понеделник, след работа остава кухнята и трапезарията
Мойте фенери дойдоха.. На снимка изглеждат по- добре.. Или може би съм очаквала нещо невероятно..

# 833
  • под тепетата
При мен всичко е както на снимките, даже и по-хубави. Аз поръчах и шезлонги за Ивановден, че си имам именик, но дойдоха цикламени вместо сини , каквито са на снимката. Аз съм си виновна обаче, че не писах нищо в забележката. Каквито,такива, не ми се занимава с връщане. И без това едвам ги замъкнах до вкъщи, щото трябваше да съм под прикритие  Mr. Green
Гирлянд елхови клони имаше в Евроленд - някъде около 3-4м за 8,50лв, но без лед светлинките.

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 08:26 от bilqna_69

# 834
  • София
Сняг няма, но направих снежен човек! Честит 1 декември. Simple Smile

# 835
Страхотно снежно човече Hug!

Детето вчера тъжно въздъхна, че иска бяла елха. Не се сдържах и поръчах една от  vivre ))). Дано да дойде преди Коледа.

# 836
От масата в хола.

Днес ни е коледната семейна фотосесия. Изобщо си стана коледно съвсем.
Детето счупи вече едни лампи(любимите ми). Ще се опитаме да ги поправим.

# 837
  • София
По-плътен гирлянд за горния шкаф на кухнята си харесах от "Коледни елхи" https://kolednielhi.com/produkt/%d0%b3%d0%b8%d1%80%d0%bb%d1%8f%d … 0%b5%d1%82%d0%b0/
Другата седмица ще ходя да ги видя.И Юск ще посетя.

# 838
  • Пловдив
Уна, Снежно е уникален Heart

# 839
  • DE
Запомнила съм Уна със страхотните украси които прави Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт