Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 970
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 495
  • софия
Брук Дейвис, лесно ли ще се разглобява? Аз моята още не съм я разопаковала, като идеята ми е да я слагам само за Коледа. Ако е трудна за разглобяване, ще я връщам.

# 496
  • София
zvanche, не!
За първи път се занимавам с такова нещо, но ми отне 5 часа да я събера, то са винтчета, болтчета, дюбелчета.... А според мен няма и да издържи няколко сглобявания и разглобявания.

# 497
Супер е каминка, много е красива! Честито!
Съблазнява ме с тези вратички, но нали си имам вече, та се сдържам ))).

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 21:52 от La_Valletta

# 498
  • в сърцето на един мъж...
Днес видях първата коледна украса на една пекарна - лампички и малко гирлянди. Усмихна ми деня. 😃

Криси, слез на Щахус, там вече всичко е коледно Simple Smile

# 499

Ето венеца, който си измайсторих. Може би ще добавя още нещо, а може и така да си го оставя

# 500
  • Mars Hotel
Скрит текст:
Ето венеца, който си измайсторих. Може би ще добавя още нещо, а може и така да си го оставя
Страхотен е! От гирлянди ли е направена основната част?

# 501
  • Под Сините камъни
Скрит текст:
Аз на картонена основа с телбот си захващам герляндите и с топъл силикон лепя украсата

# 502
  • София
А как закрепяте венците за вратата? Аз миналата година сто пъти го лепих и той сто пъти пада, защото е тежък.

# 503
  • софия
Аз отвинтвам леко шпионката, слагам конеца върху нея и после завинтвам.

# 504
  • гр.София
Аз го слагам на дръжката за почукване. Направих си връзка от гирлянд зебло.
Снощи до никое време гледах коледни декори. Сега се чудя дали украсата и елхата да е със карирани мотиви,
като тази, но не толкова накичена.
Другата ми идея е, за елха със сърца и ангелчета и гирляндите да са тези на топченца/перли.
Подаръците ще опаковам семпло, но много ми хареса ето това

# 505
Днес видях първата коледна украса на една пекарна - лампички и малко гирлянди. Усмихна ми деня. 😃

Криси, слез на Щахус, там вече всичко е коледно Simple Smile

В понеделник ходих набързо до РЕР в Нойперлах, и там са украсили. Много хубаво ми стана като видях светещата сграда.

# 506
  • София
А как закрепяте венците за вратата? Аз миналата година сто пъти го лепих и той сто пъти пада, защото е тежък.
Аз венеца връзвам с корда.На другия край на кордата правя примка и я закачам за кукичка.От вътрешната страна на врата съм сложила кукичка на обратно(тоест това което стърчи обърнато на долу).Кукичките са за закачане на лампички,купени от Джъмбо.Ето такива https://domved.bg/product/7575/kukichki-za-koledni-lampichki-pla … masovi-20-br.html

# 507
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

къщички със свещ на батерии Simple Smile - около 6,50 има няколко вида. в същото магазинче има стъклени играчки за елха, комплект от три (ангелче, елхичка и още нещо) за около 5 лева и единични, малко по-големи, не запомних цената.

магазинът е в Скай сити, до ескалатора Simple Smile

# 508
Скрит текст:
Изрязах гръг от картон, който омотай със вестници за обем. Облепих го с хартиен тиксо и отгоре намотах герлянд. След това декорирах, като залепи елементите с горещ силикон.

# 509
  • София
Ей, друго си е да попиташ умните глави. Благодаря за идеите! Ще пробвам с шпионката, ако не се развива ще слагам кукичка.

Общи условия

Активация на акаунт