Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 926
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
In4hi ти поне си се спряла на нещо, аз още не знам в какви цветове ще е елхата. Но не спирам да гледам коледните групи където хората са си украсили вече. Ето нещо от нета

# 481
Ето една елха само с лампички. Много ми харесват. Обаче при тях недостатъка е,че изглеждат добре само като е тъмно.
Днес поизвадих това онава. За да се радва детето развихме и сглобихме голямата елха и сложихме отгоре лампичките. Такава радост,ахна направо.
Обаче много ще ми е тегаво тази година. С нея не може да се украсява. Всичко ми преправя.
Взеха да ми се оформят идеите в главата.
В спалнята реших да е малка бяла елха само с лилави,захарни и сиви топки или само със едноцветни светлини.
За тоалетката поднос с топки и едни лилави и екрю рози ще правя във ваза със зелени клонки.
За кухнята съм намислила такава ваза с клони. Там ще е златистата гама,защото е в топли цветове.И мисля да я сложа на масата и това ще е.
За холната маса нещо подобно.

Или това.

Остава за голямата елха. Освен да е в традиционни цветове. Взела съм си материалите за спалнята и ще почвам да ги правя едно по едно тук в квартирата.
Всичко това е за къщата където ще сме само през ваканцията. В апартамента ще сложа нещо колкото да не е без хич. Даже обмислям да останем в къщата през Декември или поне по-голямата част от месеца.
Скоро дано украсят в София,че поне да стане празнично.

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 06:46 от Мис Каролин Бингли

# 482
  • Бургас
Вазата с клоните ми хареса, мерси

# 483
Взех от Лидл светещи лампички-гирлянд с топла светлина с таймер и дистанционно, страхотни са. Да бяха пуснали и гирлянд елхови клонки, но няма.
В Лидл-Пещера има две бели рамки за камина и две електрически, но всички са били отваряни и са залепени с тиксо наново.

Най вероятно са били връщани.Сигурно на някой не са му харесали. Би трябвало да са намалени в такъв случай.

# 484
  • München, Deutschland

Обаче много ще ми е тегаво тази година. С нея не може да се украсява. Всичко ми преправя.

Ееее, Мис Бингли, ти май не знаеш историята от тази тема за третия връх на елхата на Добри? Joy За това ми напомни. 😃

Момичета, а какво стана с една потребителка, името беше май Лудната Соната? Тя се включваше преди в темите за коледни украси, надявам се да са добре... Възможно е отдавна да е с ново име, не следя чак толкова много теми...

# 485
Чакаме ги и  Лудната и Госпожица Мърморана да се включят и тази година.
Не я знам историята за третия връх. Само знам,че е свързана с детенце нали?

# 486
Кога ще украся зависи от това кога ще почистя основно къщата като In4hi ,  + приключване на ежегодните ремонти , които  подхващам началото на септември и винаги се проточват с месеци. Ако имах контрол над това , щях да започвам украсата от средата на ноември . Но гледам поне на 30 ноември да съм украсила в голяма степен , защото коледните чорапчета са център на събитията за Коледа . От 1-ви декември елфите оставят вс. ден сладкиши в тях .

За мен най-важни са светлинките и зелените клонки / гирлянди , изкуствени разбира се . Само декорацията променям .

Какви ли не теми съм сменяла - цитрусови резенчета , меденки , хартия , дървени играчки, текстилни  и т. н. , но от миналата година се върнах трайно към елхите от моето детсво - стъклени играчки , лъскави , във всякакви форми . Най -любими са ми гъбки , снежни човеци , коли , птички...... и по-малко топки .

# 487
  • Бургас
Идеи от ест. материали

# 488
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Чакаме ги и  Лудната и Госпожица Мърморана да се включят и тази година.
Не я знам историята за третия връх. Само знам,че е свързана с детенце нали?

не детенце! Змей Горинич - недораслий Wink
https://bg-mam.ma/p/953281/34198857

# 489
  • гр.София
И аз изобщо незнам в какви цветове да направя тазгодишната украса. А вече трябва да ходя да пазарувам.
Преди 2год.реших че ще взимам нови лампички за елхата. От Лидл естествено. Отивам грабвам първите , че бяха останали само 2 кутии, едни с топла светлина и др.със студена. Взимам тия с топлата и каква изненада като ги отворих, то се оказа лампички мрежа, че и за външна украса ако не се лъжа. Отказах се да ги връщам. Ми хора от грешката стана ефект. Като я метна тая мрежа отгоре, и лампите така яко се разпръскват, навътре в клоните, между клонките. Много си я харрсвсм как свети.

# 490
  • Пловдив
Това го видях и ми хареса.
Опитах се и да го направя и май се получи🤔

# 491
Аз поукрасих вече из къщи....наслагах свещници и красиви свещи, пием кафе/чай от коледни чаши, ядем на коледни покривки+ коледни кърпи за хранене, закачих разни висулки по шкафовете и вратите.Оставих елхата и многото гирлянди за началото на декември.

# 492
  • München, Deutschland
Днес видях първата коледна украса на една пекарна - лампички и малко гирлянди. Усмихна ми деня. 😃

# 493
  • Euskal Herria
Аз май накупих всичко нужно за тазгодишната украса. Като дойде време, ще ги аранжирам. Още от октомври заредиха коледните декорации по магазините, а вчера от кметството пуснаха първите новини за коледните украси и празници тази година.

# 494
  • София
Взех от Лидл светещи лампички-гирлянд с топла светлина с таймер и дистанционно, страхотни са. Да бяха пуснали и гирлянд елхови клонки, но няма.
В Лидл-Пещера има две бели рамки за камина и две електрически, но всички са били отваряни и са залепени с тиксо наново.

Най вероятно са били връщани.Сигурно на някой не са му харесали. Би трябвало да са намалени в такъв случай.
Съмнявам се. Просто кашоните бяха допълнително подсилени с тиксото. Няма как всички да са връщани и то първия ден, рано сутринта. Доста са тежки самите рамки, моята едва я примъкнах .
Вътре всичко беше опаковано, непокътнато.
Много е красива, страшно ѝ се радвам!

Тъй като разстоянието вътре е много, планирам да запълня с дънерчета. Разглеждам и идеи за украсата, но ще я правим с детето чак на 01.12. С това топло време още нямам муза Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт