Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 726
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Благодаря за отговорите относно цветята, аз сега минах през Джъмбо, там има подобни, но ми се видяха доста грознички, с едни розово блестящи тичинки ...
ще погледна на пазара Димитър Петков както предлагате, дано си харесам.

# 946
  • DE
Лятото ММ донесе една стъкленица която реших, че ще пълня с украса за коледа, то пък стана актуално Crazy

Елхата със звънчетата, несъобразих че ще ми трябват и лятото си занесох повечето звънчета на Бг. имам нещо като колекция.

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 18:16 от дането

# 947
# 948
  • София
Някой търсеше опаковачна хартия.Голямизбор има в ХИТ-а. Цената от1лв - 4лв.Тези от 4 лвса по 10м.

Бях в магазина на "Коледни елхи" да си купя гирлянд за кухнята,не ми хареса.На снимката изглежда гъст,а на живо всеедно от левче.Но пък елхите им са много хубави Flowers Evergreen Tree

# 949
Гирляндите са хубави, просто трябва да се разперят добре. Бяхме поръчали за офиса и в първия момент реших директно да връщаме. След разперването обаче придобиха съвсем различен вид Blush

# 950
Получих страхотни керамични фигурки с плетени шапчици като подарък. Много са нежни, радвам им се и ги споделям и с вас Simple Smile

# 951
  • Euskal Herria
Украсих вчера, има още дребни неща за доизкусуряване. Като натъкмя всичко, ще снимам и ще покажа. Тази година заложих основно на бялото. Само светлинната завеса на прозорците ми "боде" очите - кабелът е зелен, не бял както исках. Обаче единственото, което намерих и ме устройваше като размери, беше това. Е, здраве да е.

# 952
Украсих вчера, има още дребни неща за доизкусуряване. Като натъкмя всичко, ще снимам и ще покажа. Тази година заложих основно на бялото. Само светлинната завеса на прозорците ми "боде" очите - кабелът е зелен, не бял както исках. Обаче единственото, което намерих и ме устройваше като размери, беше това. Е, здраве да е.
Не може ли в нещо да се "облече" кабела? 🤔 Има хартия, не знам как се казва, мека, полза се и в цветарските магазини.

# 953
  • Euskal Herria
Мислех си го, ама е голяма играчка, не си струва. Горната част от кабела се скри под белия гирлянд, ама висулките няма как. Като модел е подобна на тази:

# 954
Ясно. Мислех, че е само един кабел. Това да е кусура. Здраве да е.

След много мислене днес купих малка изкуствена елхичка от Лидл. Има лампички, с батерии. Малката щерка много се зарадва, украсихме я. Ще бъде в нейната стая. Ще снимам после и ще покажа.

# 955
Ето я и нашата елха.

Тази година за първи път съм наистина доволна как се получи и много ми хареса. Сложихме я до камината и стана приказно. Довечера ще а запалим като се стъмни. Лампите са само жълти.

# 956
  • Пловдив
Малко и от нашата коледна украса. Има още, но трябва да снимам.
Скрит текст:

# 957
  • При елфите ...
Още нещо от мен...

# 958
Получих елхичка за детето от Вивре, не е лоша, но няма общо със снимката в сайта ))). Може би трябва да бухвам всяко клонче. За 33лв - 150 см бива.
 https://www.vivre.bg/p-762269/%D0%B8%D0%B7%D0%BA%D1%83%D1%81%D1% … _150_%D1%81%D0%BC

# 959
In4hi, балконите са приказни Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт