Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 649
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 1 275
  • под тепетата
Чудно! Гъбките са страхотни!

# 1 276
  • При елфите ...
Много приятна есенна декорация... Сега се замислих, че нямам такава... трябва да помисля...

# 1 277
  • На острова
Днес си поръчах две Хелоуински калъфки, и сложих още две Коледни в кошницата, да чакат.

Ще украся средата на месеца, есенно-Хелоуинско. Мама ми е направила тикви от плат още от миналата година, както и едни много красиви филцови играчки 🥰 Имам свещи, обикновено купувам и тематични букети.

Това е от миналата година, на преден план платнените тикви, на заден декоративните.

# 1 278
https://www.facebook.com/100001219900795/posts/3635709376479690/

Съвсем не е Коледно, това което прави тази жена от прежда, но на едно място прави много сладки малки шапчици. Става за Коледна украса Simple Smile

# 1 279
Леле. Миа страхотно дръвче. Много приятна украса! И аз ще си направя такова. Иска ми се за Хелоуин да си украсяв средата на месеца малко да ми стане празнично. Нищо че обикновено отнасям много хейтпокрай тоя Хелоуин ама пука ми. Откъде взе вещичките и човечета та на дървото?

# 1 280
  • На острова
Благодаря! Май си търся декоративно дръвче, което мога да си украсявам целогодишно. Виждала съм бели.

Играчките по дървото майка ми ги направи ръчно от филц, безкрайно скъп и безценен подарък. Имам такива и коледни ❤ Слагам ги в скрит текст по-отблизо, за който има време и сръчни ръце 😁

Скрит текст:

# 1 281
  • München, Deutschland
Mia, за декоративните дръвчета - ако си в България, момичетата качваха предишни години цени от около 10 до 20 лв в магазини Немски Център, имаше различни размери, но около 60см бяха. Ако не, в Амазон има за около 30 евро, може би и по-малко.

Дръвчетата имат по няколко ЛЕД лампички, които можеш да си включваш ако искаш и са доста семпли, та всякаква украса им подхожда. Но те са като мини дръвче наистина, не са клонки. Лично на мен, твоето решение с естествените клонки ми харесва повече обаче. Simple Smile Онези дръвчета ми идват много изкуствени.

# 1 282
Аз дърво имам. Моето си е заскреженото коледно дето преди години групово от темата ги почъвахме и ще използвам него, защото е тъмно сиво и ще се върже. Мия, много са красиви играчките.
Вдъхнових се от твоята украса и сега си избирам хелоунски неща от магазин Нищото. Какво му трябва на човек-една снимка! Хахаха

# 1 283
  • под тепетата
Бързам да се похваля с новите придобивки, но нямам батерии, за да покажа как свети звездата. И пилето, за което писах преди. Мия, поздрави майка си за сръчните ръце! Аз много харесвам всичко от филц.
.

# 1 284
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
голямо пиле. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 285
Бързам да се похваля с новите придобивки, но нямам батерии, за да покажа как свети звездата. И пилето, за което писах преди
.

Много са красиви. Да ги покажеш как светяът. От бг ли са?

# 1 286
Не е ли малко рано още?
Излизат ми известия от темата Simple Smile

# 1 287
  • под тепетата
Фигурата на пилето е около 20 на 20 см, снимано е отблизо, затова изглежда голямо. Да, всичките са купувани от Пловдив. Между другото същите ги имаше в немския център ( за пилето говоря, а имаше и зайче, таралеж, катеричка) по 3,90. Аз ги намерих по 1,50лв, както и звездите ( защото купих и червена), еленчето.Arwen88, ще купя батерии и утре вечер ще снимам как светят.

# 1 288
Страхотни са. Би ли споделила от кой магазин ги взе, аз също съм от Пловдив.

# 1 289
  • München, Deutschland
Не е ли малко рано още?
Излизат ми известия от темата Simple Smile
Не думай Simple Smile Идеално е за коледоманите. Wink
Тук започнаха коледните неща по магазините. Купих едни хрупкави бисквитки, тук им казват шпекулациус, едно от двете коледни неща, които купувам готови, защото са с много особени подправки и нямам идея как се правят. 2 от 3 пакета ще взема с мен в България още в края на месеца. Ето така изглеждат:

Скоро ще започвам да рисувам коледни топки за подарък, имам идея и дъски на пирограф да изрисувам, заедно с комплект дървени шпатула и лъжица като смесен подарък за Коледа и нова къща... И още 1000 идеи имам, направо се чудя кога ще ми остане време за всичко, а ти питаш дали не е рано. Simple Smile Мен ако питаш, трябваше още от август да започна с подготовката. Laughing Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт