Търся електронна книга - 25

• 82 659
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, търся "Зовът на барабана" на Диана Габалдон. Имам я на английски, но би ми се искало да я прочета на бг, ако я има. veronica_2000_bg@yahoo.com
Благодаря, ако някой се отзове.

# 301
Здравейте, търся "Проект персона" на Анди Макдермът.  qncholinka@abv.bg

# 302
Здравейте, търся Незабележима и Наранени  от поредицата - Ларк Коув на Девни Пери, ако някои ги има ще съм много благодарна.
liubka_evtimova@abv.bg

# 303
Здравейте, аз имам Изборът и Елитът. Търся останалите. Можете ли да ги изпратите на dani.gluharska@abv.bg. Много благодаря :* [quote author=Reinа link=topic=1142640.msg39470479#msg39470479 date=1570970752]
dani4kaa, имам шестте книги от поредицата "Изборът" и "Сирената".
[/quote]

# 304
Здравейте отново, ако някой може да ми изпрати книгите на Рейчъл Кейн Вампитите на Морганвил на dani.gluharska@abv.bg ще бъда много благодарна. Simple Smile

# 305
Здравейте отново! Търся на Кен Фолет- Свят без край. Благодаря предварително. Моля, ако я има някой да ми ги прати на silvia.parucheva@gmail.com

# 306
Здравейте отново, ако някой може да ми изпрати книгите на Рейчъл Кейн Вампитите на Морганвил на dani.gluharska@abv.bg ще бъда много благодарна. Simple Smile

Изпратих то от 5 до последната, първите 4 ги има в читанката, не съм ги запазила.

# 307
  • София
Здравейте, аз имам Изборът и Елитът. Търся останалите. Можете ли да ги изпратите на dani.gluharska@abv.bg. Много благодаря :*
Изпратих.  Peace

# 308
Здравейте,търся "Живот на кралица" на Мария Димитрова,.Ще ви бъда много благодарна ако  ми я изпратите.                   kotka06@abv.bg

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 13:49 от skarida

# 309
Здравейте, моля за линк за сваляне на поредицата “След” Анна Тод 🙂
Благодаря предварително!
simonaaa18@abv.bg

# 310
Дали някой вече има Обяснение в омраза на Ви Кийланд? Ако я има може ли да ми я прати Благодаря!

# 311
Ако може и на мен Обяснение в омраза на Ви Кийланд. doridimitrova79@gmail.com.... Благодаря

# 312
Здравейте, моля за линк за сваляне на поредицата “След” Анна Тод 🙂
Благодаря предварително!
simonaaa18@abv.bg

Има ги в рулит

# 313
Добър вечер!

Търся "Бий се или бягай" на Саманта Йънг, по възможност в epub. Ако я няма в този формат и пдф ще свърши работа, за да си я конвертирам.

Благодаря на отзовалите се!

# 314
Здр. Ако може и на мен Бий се или бягай на Саманта Иънг. Благодаря ви предварително.... doridimitrova79@gmail.com

Общи условия

Активация на акаунт