💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 379
  • 879
  •   1
Отговори
# 300
Ми, ако това е така, тогава Томас е взел топка на прабългарите. Нали е отишъл да вземе от техните отплували топки. Славяните по принцип трудно отключиха нещо катинарите. За едната топка все не ставаше ключ. Накрая Амелия уж някак си успяла, ама не го дадоха.
Ако на прабългарите са отплували топките, тогава Юлиян откъде взима топка. И как допускат да се омотат така нещата. Да спрат състезанието и да продължат на запис, знам ли... винаги има начин да наместят нещата.
В случая, ако е така и Юлиян не е наред къде да търси топки.
Бе всички са без топки в това предаване май си мисля.
То такава каша, направо се излагат, ако е както пише PURE

# 301
  • София
Томас след него също го има на кадър как взима топка от групата с три жълти и една червена шамандура.
На прабългарите шамандурите са три червени и една жълта шамандури. Когато Юлиан все още е на гредата, в далечината се вижда, че техните шамандури са самотни и няма топки.
В следващия кадър вече всички топки са си до съответните шамандури, Томас оставя топката в групата с три жълти и една червена шамандура, т.е. в тяхната си група топки и тръгва да гони другите топки. Както вече пиша втори път - това си е тяхната група топки, защото Март взе топка от същата тази група (три жълти шамандури и една червена).
Ха, така е, да! Върнах и аз още веднъж, на Шерлок Холмсовци ни обърнаха тук. Не мога да видя колко на брой са шамандурите на всеки отбор, но в този на прабългарите има поне две червени и единствената светла ми се стори бяла, а не жълта. Шамандурите на траките не успях да видя изобщо. При повторния "прочит" видях и че когато Томас се хвърли от понтона във водата на връщане, лодката на екипа беше до едните шамандури /очевидно тези на прабългарите/ и правеха нещо. Любителска работа!  Crazy

# 302
  • Другата България
Ми, ако това е така, тогава Томас е взел топка на прабългарите. Нали е отишъл да вземе от техните отплували топки. Славяните по принцип трудно отключиха нещо катинарите. За едната топка все не ставаше ключ. Накрая Амелия уж някак си успяла, ама не го дадоха.
Не, ако е така, то това означава друго. Сега като каза това за ключа, че един все не става, се замислих за друго.
Каква е вероятността още първия-Март, да е взел грешна топка? Гредите ако не се лъжа бяха наредени отдясно наляво - зелена, червена, жълта. Не следва ли и шамандурите с топките да са наредени по един и същи начин? Срещу зелената греда шамандури и топки на траки, срещу червената-на прабългари, срещу жълтата-на славяни? Логично средните топки и шамандури значи не са на траките, откъдето Томас /а и Март/вземат топка, а на прабългарите. Затова и ключа не стана. Значи Юлиян е прав.
Но тук идва въпроса-Стоян като пръв коя топка и откъде взе? Защото прабългарите нямаха проблеми с ключовете?
Голяма каша, направо без думи съм.

# 303
На траките аз лично не видях какъв цвят са шамандурите. Мисля, че зърнах една червена, другите не се виждаха между топките, но техните шамандури са без значение в случая.

Обобщавам за трети път - Март и Томас си взеха топки от тяхната група, междувременно топките на прабългарите са отнесени и когато Юлиан стъпва на понтона, тяхната група топки вече е отплавала и се намира най-вляво, задминала е дори топките на славяните. Юлиан се хвърля в морето и казва на Томас, че е взел от тяхната група топки. Явно Юлиан все още си мисли, че топките са подредени правилно и тяхната група е средната. Томас връща топката в тяхната си група с три жълти и една червена шамандури, това много ясно се вижда. Юлиан грабва топката от групата на славяните, тук също се виждат трите жълти и една червена шамандура, а Томас тръгва да гони топките на прабългарите. Накрая как отключиха катинарите, нямам идея, след като Юлиан взе топка от групата на славяните.

# 304
  • Другата България
На траките аз лично не видях какъв цвят са шамандурите. Мисля, че зърнах една червена, другите не се виждаха между топките, но техните шамандури са без значение в случая.
Обобщавам за трети път - Март и Томас си взеха топки от тяхната група, междувременно топките на прабългарите са отнесени и когато Юлиан стъпва на понтона, тяхната група топки вече е отплавала и се намира най-вляво, задминала е дори топките на славяните. Юлиан се хвърля в морето и казва на Томас, че е взел от тяхната група топки. Явно Юлиан все още си мисли, че топките са подредени правилно и тяхната група е средната. Томас връща топката в тяхната си група с три жълти и една червена шамандури, това много ясно се вижда. Юлиан грабва топката от групата на славяните, тук също се виждат трите жълти и една червена шамандура, а Томас тръгва да гони топките на прабългарите. Накрая как отключиха катинарите, нямам идея, след като Юлиан взе топка от групата на славяните.
И е така, и не е така. В смисъл това, което описваш, е така, като действие. Но за правила и регламент....
Grinning Ама вече се изморих и няма повече да се вторачвам, защото всичко е една голяма пародия и едно огромно недоразумение.
Кой кога и къде каза, че топките и шамандурите на славяните са средните? Официално? След като гредата им е крайна лява? Март взима от средната група, но това не значи, че е правилно. Изобщо няма да гледам отново кой след Юлиян и Томас откъде е вземал топки, защото за мен това е една игра с продуцентски гаф и опорочи за пореден път всичко. Егати, просто нямам думи! #Cussing out

# 305
Освен сините топки и червената шамандура има у по- малки шамандури в цвета на отбора.

# 306
Кой кога и къде каза, че топките и шамандурите на славяните са средните? Официално? След като гредата им е крайна лява? Март взима от средната група, но това не значи, че е правилно. Изобщо няма да гледам отново кой след Юлиян и Томас откъде е вземал топки, защото за мен това е една игра с продуцентски гаф и опорочи за пореден път всичко. Егати, просто нямам думи! #Cussing out

Тoва болднатото не съм го твърдяла никога! Славяните си бяха с топки и греда най-вляво. Топките на славяните станаха средните, след като топките на прабългарите се откъснаха от шамандурата и отплаваха наляво. Тази група топки без шамандури на прабългарите се вижда най-вляво, когато Томас оставя уж грешната топка и тръгва към отнесените топки на прабългарите.

# 307
Пуснете си записа пак. Както някой по-горе спомена ясно се вижда, че топките на прабългарите са отплавали. Стоят си само шамандурите в цвета на отбора.
Томас си е взел топка от жълтите шамандури
Ето ги избягалите топки на прабългарите.б

Оакаха се и си замълчаха, защото реално Юлиан нямаше топки.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2019, 20:48 от Диничка

# 308
а Томас тръгва да гони топките на прабългарите. Накрая как отключиха катинарите, нямам идея, след като Юлиан взе топка от групата на славяните.
Значи Томас славянина, взима една топка на прабългарите. А точно една топка славянките Амелия и Бояна не можаха да отключат и ясно заявиха, че нищо не става и всичко са пробвали. Явно това е топката на прабългарите. Но и не дадоха как уж накрая са отключили катинара. Само се чу от Алекс, но не се даде.
Прабългарите нямаха никакви проблеми с отключването. Значи Юлиян си е взел за мен топка от правилната група.

# 309
  • Другата България
Тoва болднатото не съм го твърдяла никога! Славяните си бяха с топки и греда най-вляво. Топките на славяните станаха средните, след като топките на прабългарите се откъснаха от шамандурата и отплаваха наляво. Тази група топки без шамандури на прабългарите се вижда най-вляво, когато Томас оставя уж грешната топка и тръгва към отнесените топки на прабългарите.
Grinning Споко, аз и не казвам, че ти си го твърдяла, може би така изглежда написано. Продукцията, продукцията не си свърши работата. Именно така е както си го написала сега, сега става съвсем ясно, а и от показаната снимка също. От поста по-долу.
Пуснете си записа пак. Както някой по-горе спомена ясно се вижда, че топките на прабългарите са отплавали. Стоят си само шамандурите в цвета на отбора.
Има нещо сбъркано в цялата история. Явно са наставяли, за да прикрият гафа. И си замълчаха, защото реално Юлиан нямаше топки. Затова и неговите хора крещяха от брега.
Именно, именно. Всички говорим за едно и също нещо. Кашмер, от най-големите! doh smile3511
Значи официално славяните има защо да са недоволни. Ама не от прабългарите, а от продуцентите. Сега, дали Юлиян се обърка, или умишлено подведе Томас-не знам. Не искам и да мисля повече, да видим тази вечер какъв ....епизод  Crazy ще гледаме.

# 310
Помните ли онази приказка за юнака- иди до страната не знам коя и вземи отново не знам какво от не знам къде и ще спасиш принцесата. И в това “шоу” така.

# 311
Има нещо сбъркано в цялата история. Явно са наставяли, за да прикрият гафа. И си замълчаха, защото реално Юлиан нямаше топки. Затова и неговите хора крещяха от брега.

На кадрите много добре се вижда, че Tомас си взе топка от трите жълти шамандури, след разговора с Юлиан остави топката при същите жълти шамандури, а накрая Юлиан си тръгна с топка пак от трите жълти шамандури, т.е. от групата топки на славяните.

# 312
Трябвало е да отложат снимките. Но пък вече са разкрили играта и е трябвало да измислят нова. Не са могли или ги е мързяло. И...са замазали гафа. В такъв случай славяните са ощетени и от Юлиян, който обърква Томас волно или не, и от продукцията с некадърността да направят както трябва нещата.
Ами, ако е нещо дето може да нарани някой и да падне върху него и смаже? Това са едни топки, ама можеше да бъде нещо сериозно.

# 313
  • Испания
Марешка сигурно в дворец е живяла.

# 314
  • ВАРНА
Цитат на единия от Траките:  
 - ''Бате к'во повече искаш - първа линия на плажа сме в разгара на сезона?!! ''

Общи условия

Активация на акаунт