💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 352
  • 879
  •   1
Отговори
# 315
Според мен са се объркали и двамата, защото във водата, и на далеко, и под напрежение не са очаквали обърквация. И всеки е реагирал както е намерил за добре, само и само да издрапа по-бързо. Нали се състезават, време за губене и чудене нямат. Едно виждаме ние, друго виждат те на място.

# 316
Защо дадоха привилегия на Йоргос?

# 317
  • Испания
Спечели първата игра още първия ден.

# 318
- "Стига с тез арии, изпей нещо на Азис! "😁

# 319
То само реклами цялото предаване.
Марешка много лош характер показва. Чакал бил някой да му каже да ползва наградата, бил позьор Кавала. Тази не е читава.

# 320
Ако Томас е взел топка от прабългарите, то топка от славяните трябва да е у прабългарите и така и двата отбора ще имат проблем с отключването на катинарите, а прабългарите нямаха такъв проблем. Или едните ще имат 9, а другите 7 топки. Но игрите са тотален фeйк!...

# 321
  • София
Много добро решение на маляка. Марешка е за освидетелстване.

# 322
Насето и Илиян са леко квартални, но ми пълнят сърцето ахахах

# 323
Стоян се е върнал и папка.

# 324
Игрите са тотална щета, рязани, кълцани, лепени, язък, за тия хора вътре дето се бъхтят и морат на тях. А си личи, че да силови игри и участниците много се раздават, поне повечето. Ако аз участвах и сега гледам това ...😲

# 325
  • София
играта с топките беше много некадърно измислена. Разстоянието в морето беше твърде голямо, хората не могат да виждат добре, преценката е много изкривена. Ако ги бяха сложили по-наблизо всичко щеше да стане много по-бързо и лесно и по-интересно.

# 326
За мен не е ясно и тези разстояния еднакви ли са?

# 327
Според мен са се объркали и двамата, защото във водата, и на далеко, и под напрежение не са очаквали обърквация. И всеки е реагирал както е намерил за добре, само и само да издрапа по-бързо. Нали се състезават, време за губене и чудене нямат. Едно виждаме ние, друго виждат те на място.

Аз лично не обвинявам Юлиан. Мисля, че се обърка и до последно си мислеше, че техните топки са по средата. Той нямаше откъде да знае, че докато е плувал, техните топки са отплавали и вече се намират най-вляво от останалите топки. Неговите хора крещяха, ама дали ги е чул от толкоз далече - не е сигурно. А и те не крещяха, че техните топки вече са  най-вляво, а само че са вляво, та ѝ да ги беше чул - все едно.

Виновните са единствено от продукцията!

Ако Томас е взел топка от прабългарите, то топка от славяните трябва да е у прабългарите и така и двата отбора ще имат проблем с отключването на катинарите, а прабългарите нямаха такъв проблем. Или едните ще имат 9, а другите 7 топки. Но игрите са тотален фeйк!...
Според мен извън кадър топките, които взеха Томас и Юлиан бяха разменени на плажа, както и групата топки на прабългарите завързана отново за техните шамандури. Тези гафове е разбираемо, че няма да ги излъчат. Но поне обяснява реакцията на славяните.

# 328
За мен не е ясно и тези разстояния еднакви ли са?
Не изглеждаха еднакви.

Ами и зад кадър да са си оправяли мазаляка, на славяните не са им виновни прабългарите, да се пундрят на продукцията. Щото иначе до 8 можем да броим, 'се пак!

# 329
  • Испания
Мъжете си отдъхнаха, че няма да се бият.

Общи условия

Активация на акаунт