💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 352
  • 879
  •   1
Отговори
# 330
Йоана да говори малко по-ясно, леле тва мънкане ме побърква

# 331
Мъжете си отдъхнаха, че няма да се бият.
Тури едни кавички около мъжете 😆

# 332
  • Испания
Мъжете си отдъхнаха, че няма да се бият.
Тури едни кавички около мъжете 😆

И ти си права, ама няма да обиждаме Пламен.

# 333
Начи, трябва да има глас зад кадър, който да коментира играещите! Тва да те окачат като сушен бут на слънце и някой да ти обяснява как ще се схванеш след малко и болката ще е нечовешка, усложнява допълнително и без това трудното висене! Не е редно, според мен.

# 334
Радостина нещо май първа ще падне((

# 335
  • София
Ох, тази няма ли да млъкне! По-интересно щеше да бъде, ако отнякъде другите наблюдаваха битката и коментираха помежду си, без момичетата да ги виждат.

# 336
  • Испания
Не трябва да крият брояча.

# 337
  • София
"Това, че ние мъжете лежим и си похапваме...не означава, че жените са тук на почивка. Ние пестим сили." Браво на кастинг директора, намерил е едни от най-ужасните мъже в страната и им е дал национален ефир.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2019, 22:02 от La Vikinga

# 338
"Това, че ние мъжете лежим и си похапваме...не означава, че жените са тук на почивка. Ние пестим сили." Браво на кастинг директора, намерил и едни от най-ужасните мъже в страната и им е дал национален ефир.

Ужасен ужас! И тръгнал да им казва да не пушат. Не, че нещо, аз също не пуша и мразя цигарите, ама да тръгна да заставям някакви хора, които познавам от вчера, да спрат цигарите... Много си е повярвал тоя, отвратителен.

# 339
Ъъъъ, това изказване на Юлиян просто изкърти...

# 340
Е като не трябва да влизат ръцете в оцветената част, що не изгоря Радостина!?

# 341
Кога пък е било 38 градуса тази година на плажа?

# 342
Чак се зачудих правилно ли го разбрах Юлиян, толкова нелепо беше. От Георги не бих се изненадала, но него го имах за по-свестен.
Марешка ме уби!!!

# 343
  • София
Ужасен ужас! И тръгнал да им казва да не пушат. Не, че нещо, аз също не пуша и мразя цигарите, ама да тръгна да заставям някакви хора, които познавам от вчера, да спрат цигарите... Много си е повярвал тоя, отвратителен.
Аз също съм непушач, но никога не си позволявам да казвам на някого как да си живее живота. Сигурна съм, че пушачите са наясно, че пушеното убива и най-вероятно нямат волята да спрат. Това да назидаваш непознати хора, за чието здраве едва ли си загрижен...

# 344
  • Испания
Повечето мъже се държат като селски пръчки.

Кога пък е било 38 градуса тази година на плажа?

Те са на слънце, не на сянка.

Общи условия

Активация на акаунт