💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 216
  • 879
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Гичка изглежда по-добре от Йоана, обаче ако ги бяха разместили, малката нямаше да е и при силните, а траките нямаше да имат шанс с две 40 килограмови девойки.

Всеки изглежда по-добре от Йоана. Аз нямам представа как така попадна при красивите

# 676
Бояна ме разочарова много (за 1234 път). Пореден пропуснат шанс за женска коалиция. Март и Томас са мишоци, особено Март.
Мисля, че жените още не са говорили с Март и Томас, за това какво смятат да правят .. Говореха си, че ще опитат да ги привлекат към тяхната коалиция, обаче не се случи (или поне не видяхме). И тъй, като Йоана я нямаше, може би Бояна я достраша, да номинира Георгиус, за да не бъде номинирана тя от останалите мъже.

Поне днес, може би ще видим разговор за евентуална коалиция с Томас..

# 677
На мен са ми толкова режисирани тези разговори. Отива оператор при племето за час на ден, казва ти и ти елате и започвайте да си говорите. Я после се съберете всички и си спретнете скандалче.

# 678
Лелеее как се ядосах на Бояна. Такъв к@рвенски номер да врътне. Чувствала напрежение, може от аурата на Амелия да е Rolling Eyes Баси гадината с подготовка на дроб сарма!

И що за племенен съвет като те не се съветват, а ги изтъпанват като ученици пред черна дъска. Също реда при който ги пита Алекс може да бъде манипулируем. Екипа има инфо кой с каква нагласа е спрямо съотборниците си. Първа Амелия посочи Георгиос, но ако втори питаха някой от мъжете или Марешка може би нямаше да е номинирана тя. Знаят, че Бояна ще посочи жена като даде тон на останалите/мъжете. А и вече е избрана жена от прабългарите.

Поздравявам траките, но Александър им стопи гърбовете. Бяха в напрежение да не го изпуснат и да са бързи.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2019, 13:29 от Cafelate

# 679
  • Пловдив
И на мен траките най ми допадат до момента. Добрин от визитката се очертаваше като дразнител, но в действителност се оказа, че изобщо не е толкова зле. Атанас пък страшно ме кефи с неговите коментари.
Юлиян в първи епизод ми допадна чисто визуално, но от втори нататък започна да се проявява изключително злобно и тъпо. Мъжете славяни продължават да ми изглеждат карикатурно - едри, неестествено мускулести и кухи.
Довечера съм за Амелия, защото смятам, че, ако остане тя, би имало по-интересни ситуации. Ако остане Гичка (от която не съм видяла нещо лошо), ще се дрънкат с Юлиян и толкова.

# 680
А Бояна изобщо беше ли част от уговорката да номинират Георгиос? Нямам спомен да са я включвали в този план.

# 681
  • София
Някой може ли да изброи участниците, на които не са показали визитка в пилотния епизод? На мен ми се струва, че всички имаха.
Всъщност по-голямата част нямаха. По бегли спомени визитки имаха Георги, Георгиос, Амелия, Веселин, Йоана, близначките, Добрин, Радостина, Анита, Пламен и май Марешка, но за нея изобщо не съм сигурна.

# 682
Марешка имаше визитка, разказваше трагичната си история. И аз си спомням изброените. Само на Пламен не се сещам, но може да съм я пропуснала.

# 683
  • Пловдив
На Пламен беше първата показана.

# 684
  • Варна
Някой може ли да изброи участниците, на които не са показали визитка в пилотния епизод? На мен ми се струва, че всички имаха.
Всъщност по-голямата част нямаха. По бегли спомени визитки имаха Георги, Георгиос, Амелия, Веселин, Йоана, близначките, Добрин, Радостина, Анита, Пламен и май Марешка, но за нея изобщо не съм сигурна.
Имаха, бе. Просто бяха по-кратки. И Венцислава имаше.
П.с. Тя днес е Рожденичка.

# 685
А Бояна изобщо беше ли част от уговорката да номинират Георгиос? Нямам спомен да са я включвали в този план.

Не. Показаха Йоана и Амелия докато се плацикат в морето да се наговарят. Марешка не помня посветиха ли я в "заговора".

# 686

Не. Показаха Йоана и Амелия докато се плацикат в морето да се наговарят. Марешка не помня посветиха ли я в "заговора".

Марешка беше посветена в заговора, но планът пропадна с липсата на Йоана. Но пък Марешка много хитро се измъкна от ситуацията, номинирайки Веселин. Амелия каза зад кадър, че е учудена от номинацията на Марешка, но после допълни, че това явно е стратегически ход на Марешка, за да не издаде, че има заговор срещу гръцкото Жоре.

# 687
Амелия има изключително стабилна психика, според мен. Изглежда много спокойна, съсредоточена, пресметлива и хладнокръвна. Това са идеални качества за такива игри! Гичка е простовато добродушна на пръв поглед, но е и вятърничава и това няма да ѝ помогне.

# 688
PURE, благодаря. Simple Smile След последните събития ми е интересно дали Йоана щеше да номинира Георгиос. Просто Веселин яко дръпна в надпреварата досадник.

# 689

Тогава какъв к*рвенски номер е врътнала, щом изобщо не е била част от плана? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт