💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 155
  • 879
  •   1
Отговори
# 825
Адри, привет! Баш ми е драго.❤️
Безработна жена, докато търси, чака Мечо инфлуенства, влогърства, блогърсва.... За жена иди, дойди, но колко много здрави и прави мъже  се занимават с тази важна и отговорна работа.😂 Чак ми се ще да върнат казармата.

# 826
  • София
Няма само женски кифли. Руснаците имат един много хубав израз за такива мъже - Альфонс.

# 827
Амелия е с изкуствени мигли, а може и перманентен грим да има, то с тия деца, кое по-напред да прави. Харесва ми като жена  Peace

# 828
Амелия няма аналог в това състезание! Тя е различна от всички други. Много ѝ пожелавам успех и само лицемерие и подмолни игри могят да я спънат, ми се струва. Ако я изправят срещу мъж, предвид доста силовите елементи в някои игри, това ще я прецака все пак... Иначе, една майка, която си гледа сама децата, не е лесен противник!

# 829
От жените най-много визуално ми харесва Амелия. Най-обрана откъм изрази спрямо другите, но се усеща за плановете им и ги преценява добре. Умна е, съобразителна е, изглежда перфектно при това наскоро родила. Най-земна е, деликатна е, без да е глуповата. Това не могат да и простят останалите за мен. Дори Марешка с нейното изказване уж, че се възхищава от нея, ми изглежда изкуствено. За Бояна да не говорим, тя е най-най...лошия женски екземпляр. Йоанка се пъне там да се прави като Бояна, да е харесване, това момиче си мисля, че някакви комплекси избива.
Март е безхарактерен за съжаление, като мъж. Томас не е каквото очаквах, освен визията. Весо -няма никой на втория етаж, че и като мъж физически не ми харесва. Тарзана е с най-много качества на мъж при славяните. Че си има странностии е видно, но и каквото прави -молитви, да се хранят заедно, за мен не е стратегия да изпъкне, а иска да се сплотят като отбор. За момента това е най-важното, после ще се гонят и правят стратегии и всеки за себе си ще гледа.
Отборът на славяните ми е най-неприятен за гледане, после на прабългарите (те са ми скучни, че чак..не ги и гледам внимателно) Траките за съжаление близначките почват да прекаляват и ще внесат разкол там, а това  не е в интерес на отбора. Не оценяват положителното, гледат само да хванат негативите, вторачват се и почват да осмиват наред. В началото бях за тях, въпреки странното представяне и тук не ги харесахте, но реших че нарочно го правят и ми бяха симпатични. Сега обаче все повече ме дразнят с това плюене по Радостина, Ана-Мария и Александър. Доброто винаги се забравя и хубавото се пренебрегва. За съжаление те са от тези хора май.

# 830
  • Пловдив
Аз пък не мисля, че близначките са прекалили. Имах в обкръжението си хора тип Александър и свита, ами то отвътре те избива на ирония.

# 831
  • Другата България
Здравейте играчи! Hug
Ще напиша няколко неща с уговорката, че не съм чела последните два дни и съм сигурна, че всичко сте казали, така че ако повторя някого, то да ме извинява, ама над 20 страници физически няма кога да изчета.
Най-напред за снощи-ами яд ме е за Гичка, поне мен. Аз все още съм за хора, не за племена, отначало имах негативно мнение за нея, но се видя, че не е типичната кифла и тя като че ли, дали беше за пред камера, дали беше поза, но снощи се раздаде момичето и именно затова ми се искаше да остане. Пуста мисловна дейност голям проблем Grinning, като сложим и притеснението и адреналина, и те ти на-тръгна си. Мъчно ми стана от сълзите в очите ѝ, много искаше да докаже на сексистите, че не е за подценяване, пуста женска нагласа все да им се доказваме на тези мъже, че ставаме, че можем...
Юлиян....не знам дали си заслужава да се коментира това подобие на мъж. Няма за момента по-неприятен човек от него във формата за мен. Александър дори ми е по-приятен като поведение, че и Добрин дори. Не знам дали осъзнава какъв късмет е извадил, че се е паднал точно в това племе с точно тези хора, особено жените. Кротки, тихи жени, НЕскандалджийки. Един Стоян /този изобщо може ли да говори и да има мнение?/ и Пламен също, все разбрани и тихи хора, които го оставиха да се прави на мъж и лидер. Това ако бяха Марешка, близначките, Радостина, че дори Йоана...кой щеше да го търпи това да дава тона на хората как да живеят и какво да правят? Правел го заради игрите...ами като е така иди ти на дуел, за да се върнеш после и племето да е цяло, изреди куп титли, дипломи, образования и т.н., а не може да чатне, че колкото повече, толкова повече, най-важната книга за Мечо Пух не  е прочел. Някак съм сигурна, че следващата седмица отново ще е жена на пангара от тяхното племе, те няма как да печелят с това числено НЕпревъзходство и с хора като Георги и Стоян, за мен тези мъже не стават, един Добрин ще ги отнесе като бръмбар сламка и двамата...просто искам да го видя Юлиян вече с алфа-мъжкарите от славяните или със сплотените траки, там няма шанс и няма да му помогнат дори и сертификатите и езиковите му познания /много гадна дикция и едно престискване на устата има като говори, направо скачам на "МУТЕ"то като си отвори устата, не мога и да го слушам/.
Бояна горкана....няма късмет тази жена с Амелия, напъва да я изгони, ама на, няма как, кораво парче тази Амелия, не се дава лесно. Така и не може да блесне Боянчето, а много ѝ се иска. Чувам нещо с Март сама в стая ще ...спинка Laughing, крехко агнешко ѝ се похапва, ще се въздържа от коментар, че  ban. Между Томас и Марешка никакъв флирт няма, Марешка играе играта, но не знае как, така че нито ще се сгаджосат, нито ще се коалират, жените и в това племе са обречени, една по една, последна ще е Боянчето. Не разбрах номинацията на Веско /нали уж харесваше Амелия?/ и на Марешка /по същата причина/, сега и двамата срещу нея, може пък и да има нещо за тази жена, което не ни показват, което пък хич няма да ме учуди. Но това за децата и как трябвало да си е при тях и алабалапортокала просто.... Stop
Спойлер, спойлер!!!!!
Скрит текст:
Йоана се отказва сама от играта заради травмата на ръката.
Траките са лесни, там както каза Ваня петимата ще се държат заедно много напред, тия ще стигнат най-далеч. Видях в промото някакъв конфликт, то няма и как да е иначе предвид Юлиян, пардон, Александър Laughing...ама то все тая, еднакво самочувствие, еднакво поведение, еднакъв манталитет. Или почти. Само че тук мнозинството не е на негова страна. Така трябваше да направят и прабългарите-четирите жени да се съюзят още в началото. Ама то на съвсем ранен етап кой ти мисли за коалиции....

# 832
Адри, привет! Баш ми е драго.❤️
Безработна жена, докато търси, чака Мечо инфлуенства, влогърства, блогърсва.... За жена иди, дойди, но колко много здрави и прави мъже  се занимават с тази важна и отговорна работа.😂 Чак ми се ще да върнат казармата.
Влогърите и блогърите поне влагат някакво усилие, пишат, снимат, редактират, а Бояна (доколкото знам) разчита на единия инстаграм и снимки, минали през обработка, може фотошопът да го брои за работа.

# 833
И аз не мисля, че близначките прекаляват. Това непрекъснато самоизтъкване на Александър е дразнещо. И натякването, че имат много слаби страни и освен него и Добрин, другите мъже от отбора не ставали за нищо и били простаци. Само аз ли го чух това?
А Радостина... Ужас, тя не беше ли шефка на нещо? Ако беше моя шефка, щях да напусна, независимо колко ми е заплатата...

# 834
  • Другата България
Александър е като Юлиян, аз казах вече. Напълно еднакъв манталитет, без разлика. Двамата са ми напълно идентични и много искам да си ходят час по-скоро.
Александър признава само Радостина и Ана-Мария, Юлиян признава Гошето и Пламен, дори не съм сигурна за Стоян.
И двамата са със самочувствие на много знаещи, можещи, умни, силни, непоклатими, с дипломи Laughing и тъй насетне.
Сега, за мен и на мен Атанас и Илиян са ми...малко досадни. Сигурно не е приятно да се правиш постоянно на шут и на клоун, тоест, да гледаш някой да се прави. Ама то пък и не може да си все сериозен, 24/7.

# 835
Аз пък не мисля, че близначките са прекалили. Имах в обкръжението си хора тип Александър и свита, ами то отвътре те избива на ирония.
Добре де, с какво толкова Александър е прекалил. Че се качи в едната игра да развее знамето, вместо Добрин? Че те и другите вадеха трупите, както и той. Само един може да се качи, а и това е за целия отбор, за мен е подробност, кой ще вее знаме и го носи. Но на Добри всички му се радваха и го похвалиха, дори Сашо и Радостина най-много и му го казаха лично.
Ана-Мария сама изнесе Добрин с лодката в първата игра, ама се не помни. Дума не каза срещу него. После пак за нещо помогна в решаващ момент не помня точно какво.
Радостина - за нея е много важно и се опитва да се сдържа и раздава команди, просто тя това работи в ежедневието и е най-възрастната там от жените, че и от мъжете. Дава всичко, добре се справя , на никой не е наредила нарочно нещо и държала да е по нейното. Да, харесва Ана-Мария и Александър, но не изолира другите, като отбор. Просто си има приказка повече с тях. Тя не може да се весели като Илиян и Наско и близначките, такава си е, но им се радва и това, че са сплотени.
Дават ли си сметка, че Добри добре държа кокилите (образно казано), но ако не беше Александър да рискува (въпреки височина и тежина) нямаше да спечелят. Това, че вкара ринговете бързо и лесно (той е баскетболист) това не му го признавате, но Марешка щеше да победи всеки друг от траките в играта. Затова и казвам, гледат се малките неща, хубавото и важното някак...Какво, че е казал на Илиян да седне. Направи го, защото искаше да им благодари с душа и сърце. За него това е важно, не хвърля думите ей-така, той смяташе за важно това, което има да им казва, защото искрено им благодареше. Близначките обаче веднага иронизираха-краката на масата и какво там беше...еми не ми хареса това, не го разбраха. Те са вятърничави за мен, интересчиики, да...добре са в екип, но...характерчето им почва да личи. Вече не са ми приятни и не съм за тях.

# 836
  • ВАРНА
Марешка я е ухапало куче по врата вчера.  
Гледката е страшничка и няма да пусна снимката.

# 837
  • Козлодуй
Много ми харесва играта без коалиции Simple Smile Радвам се че се развали женската коалиция при славяните Simple Smile Така че се разчита само на силата в игрите на участниците Simple Smile Разбира се ако има друг сезон от игрите вече ще знаят и ще направят коалиции още в началото и играта ще стане гадна - пак ще спечели човек без умения като Ваня Джаферович - умения само на интригант - нищо друго Simple Smile
Честния лидер говори със всички а не остава в сянка както той казва Simple Smile

# 838
  • Другата България
Никога в такъв тип предаване не се е разчитало само на силата на участниците. Никога. Без коалиции, стратегии, подмолни номера дори няма как да си победител в такова предаване, на база само честност, откровеност и сила.

# 839
  • Пловдив
То по логиката без стратегии от самото начало някой ще се заяви за "лидер" и какво, другите само ще се въртят около него и ще чакат да ги изгонят ли? Няма как да стане.

Общи условия

Активация на акаунт