💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 158
  • 879
  •   1
Отговори
# 840
Джаферович се оказва толкова способен стратег, че други качества не са му нужни, за да спечели както се е и случило. Не съм гледала нито един Сървайвър, затова сега Игрите са ми интересни.

# 841
Нещо извън играта  .. Марешка щяла да започва да се занимава и с музика.

# 842
Много ми харесва играта без коалиции Simple Smile Радвам се че се развали женската коалиция при славяните Simple Smile Така че се разчита само на силата в игрите на участниците Simple Smile

Точно при славяните има мъжка коалиция плюс въртиопашката, която коалиция от началото на играта номинира Амелия с доводите, че била слаб играч. Амелия се доказа в игрите, но те продължават да я номинират със същия довод. Една Бояна е най-слабото звено и най-слабият играч в отбоора, но досега не е получила нито една номинация.

Колкото до "фалшивата загриженост" на Марешка към Амелия, не мисля, че е такава и това е някаква стратегия - Марешка съвсем сериозно си се притеснява за Амелия и нейното здраве, защото я харесва. Марешка каза, че след контузията на Йоана се е замислила ако Амелия се контузи, че две малки деца я чакат вкъщи и разчитат на нея. Марешка също спомена, че Амелия е искала да се качи на кокилите във въпросната игра, но Марешка не е позволила, защото ако падне и стане нещо с нея, пак две малки деца я чакат вкъщи. Бояна имала страх от височини и затова кой ще е на кокилите - Марешка.

# 843
Томас и Амелия коментират вчерашния епизод.

# 844
Скрит текст:
Ако Йоана се е отказала, наистина нямаше абсолютно никакъв смисъл от участието й. Издържа една седмица на лукс - голяма работа!

За мен не може да бъде лидер човек, който сам се обявява за такъв. Или си намира двама слуги и те го обявяват и се налагат на всички останали. Лидерът трябва да е някой, който повечето са избрали сами и доброволно, без манипулации. И естествено, трябва да има качества.

# 845
  • Другата България
Аз друго се сетих да питам.
Как така на първи дуел състезателките бяха сами, на втори вече там са и племената, които гледат сеира?
На третия и семействата им ли да очакваме като публика?

Как така първа седмица плажуващите и "гладуващи" са само на плажа, втора седмица вече имат някакви задачи и те от рибаря и си хапват дори по-обилно от тези в хижата? Третата седмица рум-сървиз ли да очакваме за тях?

# 846
  • София
ахам,  все пак трябва сеир, а не могат да ги оставят да умрат от глад и от студ.

# 847
 Останала е храна от славяните - те нали се провалиха на една-две задачи през седмицата))

# 848
"Красивият" Георгоус....

Прилича ми на.... То Laughing

# 849
  • Другата България
Е останала, останала, колко да е останала? Нали рибарят им даде зеленчуци и яйца, та добре си хапнаха, след като копаха там с едни мотики, това се появи сега, на седмица №2, на първата го нямаше. Нали само в рибарската хижа щяха да получават храна ако "работят от сутрин до вечер", пардон, ако се мотаят от сутрин до вечер, БоянКА спи цял ден, Март боядише една лодка и с много мрънкане изчистят едни рибета?

# 850
  • София
"Красивият" Георгоус....

Прилича ми на.... То Laughing

Чист Альфонс... Mr. Green      /Andariel, благодаря ти! Hug /

# 851
Скрит текст:
Ако Йоана се е отказала, наистина нямаше абсолютно никакъв смисъл от участието й. Издържа една седмица на лукс - голяма работа!

За мен не може да бъде лидер човек, който сам се обявява за такъв. Или си намира двама слуги и те го обявяват и се налагат на всички останали. Лидерът трябва да е някой, който повечето са избрали сами и доброволно, без манипулации. И естествено, трябва да има качества.
ЗА ЛИДЕРИТЕ
Прабългарите нямаха изявено лице за лидер. Стоян се нави на глада на плажа бяха тогава да отиде и да се бие , другите се скатаваха.
Славяните пък единодушно избраха Тарзана. Той само се съгласи без възражения и чупки, те си го предложиха и избраха.
Траките по същия начин или нещо средно. Александър се съгласи да отиде и защити племето, другите не горяха от желание. За близначките не се знаеше тогава какво могат и дали е само поза това, което се видя в началото. Те го предложиха и не гореше никой от желание да ходи на първата битка. Всъщност самия Александър, колкото и да дразни, спечели сам битката с бутилката бонус,после с редене нещо имаше и пак успя първи,  на елиминациите той спечели защитата с кокилите там, на тегленето на пилоните пак той и Добрин най-много се пънаха. Другите също дадоха всичко от себе си (това им харесвам), никой не се скатава, не се карат и обвиняват, но...най-много участия и изтощение има при Александър.
Само да питам за протокола, като не става Александър, кой е подходящ за лидер на траките в отбора. Радостина и Ана Мария и тях отхвърляте. Ми да бъде Илиян да щрака с пръсти или близначките (в началото не се знаеше дори умеят ли нещо и за какво са там, Радостина беше потресена, но пак се въздържа от остри думи) Може би Атанас, той е приятен, весел, песен ще е с него и всеки ще си щрака с пръсти, а дали да не е Добрин дето си е соло и отделно, но пък го харесаха и той се радва да е там.
Кой става за лидер на траките и все пак да поддържа духа, да не прави забележки, да не се натрапва толкова, да носи игрите и да ги организира все пак, да има умения и да не кръшка. Щото аз не видях в другите две племена лидерите да поемат отговорност. Тарзана е проформа лидер, а прабългарите дори нямат такъв в момента фактически.

# 852
  • София
Томас и Амелия коментират вчерашния епизод.
Скрит текст:

Не знаех, че и Томас е youtuber.

# 853
  • Пловдив
А защо изобщо трябва да има лидер?

# 854
Това, че Радостина е била потресена, въобще няма отношение. И аз бях потресена от нея, в началото като търсеха фонтана и тя каза на тези, които подминаваше, че би ги уволнила, ако работеха за нея. А също и от студенината, която лъхаше от цялата й визитка. Всеки може да е капитан, стига да не е в конфликт с останалите. И без това всеки се бори самостоятелно за наградата - няма да я делят.

Каквито и успехи да са постигнали в момента отборите, не се дължат на капитаните им, а на обстоятелствата и на уменията на отделните участници.

Общи условия

Активация на акаунт