💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 184
  • 879
  •   1
Отговори
# 855
Е останала, останала, колко да е останала? Нали рибарят им даде зеленчуци и яйца, та добре си хапнаха, след като копаха там с едни мотики, това се появи сега, на седмица №2, на първата го нямаше. Нали само в рибарската хижа щяха да получават храна ако "работят от сутрин до вечер", пардон, ако се мотаят от сутрин до вечер, БоянКА спи цял ден, Март боядише една лодка и с много мрънкане изчистят едни рибета?
На Траките решиха да им дадат шанс да си изкарат храна, май след като на Ана-Мария й прилоша и я откараха с линейка. Ако бяха устискали като Прабългарите, може би нямаше да им дадат този шанс.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2019, 14:33 от precious*

# 856
Много е сладка Амелия

# 857
Лидера е поне за лице, но и да поема отговорност за племето. Аз така го разбирам. Все пак са група от различни хора, това е играта.
В личния си живот избираме приятели, среда и т.н. Там са събрани хора различни и противници. В момента обаче племето е това, което гарантира продължение да останеш в играта. Затова трябва да са сплотени, да има човек да тушира или да взима крайно решение, ако няма единодушие. Не видях Александър да чете конско, че Добрин не плува, че Атанас си е малко затлъстял и тромав, че близначките са си самодостатъчни и мислите ли, че е глупав и не разбира какво става и го подиграват. Недостойно е, нечестно е. Та нито един нямаше с кокилите да мине като Марешка и да не падне, нито да уцели там коша. Той ги спаси от елиминация, преди пак той имаше голям принос за отбора. Те пак недоволни, казал им бил да седнат, че да им благодари. Ми да подскача, като племенен вожд в боен танц и да говори. Възмутена съм и наистина не ценим хората. Те там не са се избррали сами, но трябва сами да си прощават някои различия в характерите, за да оцелеят по-дълго.

# 858
  • София
Аз друго се сетих да питам.
Как така на първи дуел състезателките бяха сами, на втори вече там са и племената, които гледат сеира?
На третия и семействата им ли да очакваме като публика?

Как така първа седмица плажуващите и "гладуващи" са само на плажа, втора седмица вече имат някакви задачи и те от рибаря и си хапват дори по-обилно от тези в хижата? Третата седмица рум-сървиз ли да очакваме за тях?
Мери, ами явно във всеки епизод условията са различни и както дойде.  Mr. Green Вече се отказах да търся смисъл в тази игра.
Не разбрах и откъде прабългарите знаеха, че Гичка ще се изправи срещу Амелия, но карай, предаване да става.  Laughing
Браво на Амелия за поредната победа! Дано останалите славяни не продължат да я номинират, този път с довода, че я изпращат на елиминация, за да победи, защото е силна. 

# 859
  • Другата България
hahaha tooth smile3555 thumbsup
Благодаря, че ме подсети и това.
Седят си покрай...масичката или басейнчето снощи /не помня, че гледах с едно полузатворено око, повече слушах/, и изведнъж чувам ...Стоян? "малее, утре или там когато като видиш/дойде Амелия..." Shocked Rolling Eyes Crazy рЕзко отворих и другото око и се разсъних.
Много недодялана работа, поне да ги "режат" тези изцепки. Много, ама много ни подценяват.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2019, 14:57 от Merri_An

# 860
  • София
Наистина голям гаф бе това подхвърляне на Стоян за Амелия. Как така прабългарите са знаели, че Амелия е изпратена? Това е недопустимо.  ooooh! Освен ако не е предполагал Стоян, че пак ще е тя, но това неговото не бе предположение, а констатация.

Уф, Томас и Амелия да ни бе да се събрали след края на шоуто? Simple Smile

# 861
  • Другата България
 Laughing Предполагал, трънки. От осем човека как пък той предположи точно правилния? Гаф, пореден.
Не смятам и, че ще е последен. Tired

# 862
Laughing Предполагал, трънки. От осем човека как пък той предположи точно правилния? Гаф, пореден.
Не смятам и, че ще е последен. Tired
Точно Grinning + това и уж няма как да знаят кое племе е загубило.

# 863
  • София
hahaha tooth smile3555 thumbsup
Благодаря, че ме подсети и това.
Седят си покрай...масичката или басейнчето снощи /не помня, че гледах с едно полузатворено око, повече слушах/, и изведнъж чувам ...Стоян? "малее, утре или там когато като видиш/дойде Амелия..." Shocked Rolling Eyes Crazy рЕзко отворих и другото око и се разсъних.
Много недодялана работа, поне да ги "режат" тези изцепки. Много, ама много ни подценяват.
В първия момент помислих, че ми се е причуло, та връщах. Ами... явно така ще е - пунт и пластика. И повече първото, отколкото второто.  Confused

# 864
  • София
Поне ни спестиха театрото от миналата седмица-ще се върне ли,няма ли да се върне Simple Smile
Много ми харесва Амелия по време на битки,и чисто визуално.Обаче има и нещо,което дори не мога да го определя.което ме кара да не я харесвам напълно.
Билянка го раздава Парвати Simple Smile ,без да го усеща,разбира се.

# 865
Много ми харесва Амелия по време на битки,и чисто визуално.Обаче има и нещо,което дори не мога да го определя.което ме кара да не я харесвам напълно.
Има нещичко... мислех да не го споменавам, но ти го направи и затова ще го коментирам. Има някаква студенина в нея, нещо като липса на емоция, прекалена сдържаност... като Снежната кралица е - студена, силна, пресметлива, покоряваща и красива.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2019, 16:59 от Анонимен

# 866
И на мен ми изглежда пресметлива и доста прикрита и има нещо в нея, което не ми позволява да я харесам достатъчно.

# 867
  • Sunshine state
И мен това ме спира да я харесвам Амелия - няма емоция у нея, прекалено сдържана, а аз обичам сърцати хора. Бояна е същата. За това и бях за Гичка вчера, макар да знаех, че няма шанс. Да, не е най-умната, ама пък си личи каква добрячка е. За съжаление нямам фаворит от жените. Близначките ми идват твърде вятърничеви.  От мъжете бих искала Пламен да победи.

# 868
  • Другата България
Много сме на опашката за Пламен Simple Smile, ама аз съм си го заплюла още на база представяне на визитки, преди епизод 1.
Тъй че много моля. Stop Sunglasses
 Hug

# 869
Точно и аз я определям като Ледена кралица. Много харесвам такива хора 😀 Отвътре може да изгаряш, да те боли, обаче не се издаваш. И на масата като обсъждаха личния и живот също много достойно им отговаряше и обясняваше, без да се жалва и оплаква. Като цяло здраво стъпила на земята жена. Превръща се в моя фаворитка засега.

Общи условия

Активация на акаунт