💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 427
  • 879
  •   1
Отговори
# 150
  • Испания
Трябваше да започне Пламен, за да може да се бори втори път.

# 151
  • София
А е добре оформен иначе, егати, но явно само тежести блъска и няма издръжливост в реални условия и при динамична физическа дейност.
Те всичките буквално издишат и са на ръба на силите си преди излизането на брега.
Ааа и на Юлиян кроула е приличен.
Да, оказва се, че на повечето мускулите им са само декоративни, за съжаление.  Confused

# 152
  • Испания

Аз тогава ще отговоря в анкетата с "ДА", защото мога да плувам "кучешката" без да потъна. Но за мен това не е плуване.

Като тръгне човек да се заяжда... Споко! Няма да има нужда да отговаряш.

Честито на прабългарите!

# 153
  • София
Браво на прабългарите! Напълно заслужена победа. Браво и за това, че оставиха Юлиян да развее знамето!
Жалко, че славяните няма да са на плажа!  Crossing Arms

# 154
Мога да плувам колкото да не се удавя в спокойна вода. В морето малко ме е страх като нямам дъно, а и ако ми се изпречи медуза насреща, ще се удавя, защото от крякане ще ми се напълни устата с вода. На басейнче си плувкам така на едни кротки дължини, ама в някакъв мой си стил. Бе, ако питането е за сериозно плуване, не - не плувам.

# 155
Тая Роберта не стига, че е безлична, а пък излиза все едно е на модно ревю Grinning

# 156
  • София
Браво на прабългарите! Напълно заслужена победа. Браво и за това, че оставиха Юлиян да развее знамето!
Това нямаше да се случи, ако Ал*ксандър беше в тяхното племе. Weary

# 157
  • Испания
Чух в промото, но въпреки това гласувах за траките, защото ми се струваха по-сплотени.

# 158
Като тръгне човек да се заяжда... Споко! Няма да има нужда да отговаряш.

Жалко, че виждаш заяждане там където го няма! Така че и ти споко!

# 159
Заслужено прабългарите спечелиха. Траките ... май и скакалци няма да имат, еййй значи. Обаче и Сашко нещо се схвана човека тц,, тц... той забави много отбора, после Добрин... близначките най-добри се оказаха с плуването от тях. Даже певицата не беше по-добра. Жалко, какво стана сега..не е както го исках.

# 160
Мога да плувам колкото да не се удавя в спокойна вода. В морето малко ме е страх като нямам дъно, а и ако ми се изпречи медуза насреща, ще се удавя, защото от крякане ще ми се напълни устата с вода. На басейнче си плувкам така на едни кротки дължини, ама в някакъв мой си стил. Бе, ако питането е за сериозно плуване, не - не плувам.

Точно това имах предвид! Peace

# 161
  • София
Това нямаше да се случи, ако Ал*ксандър беше в тяхното племе. Weary
Да, точно по тази причина го отбелязах. Не боли да се отчете приносът на някого, а носи само позитиви.  Simple Smile

# 162
  • Испания
Бояна - една от двамата/двете най-умни в племето?

# 163
  • Пловдив
А какво точно стана с тия топки, че не разбрах?

# 164
Марйешка искъ пруошкъ

Общи условия

Активация на акаунт